balkonda bulduğum saksıdaki soğan

Bildiğimiz soğan mı çiçek soğanı falan mı acaba biri canlı çiçekle sürpriz mi yapmak istedi ki

Bildiğimiz soğan mı çiçek soğanı falan mı acaba biri canlı çiçekle sürpriz mi yapmak istedi ki

Ayy düşündüm bir an Öyleymiş bir de lale soğanıymış konu sahibi yanlış anlamış ...
biri ilan_ı aşk etmek istiyormuş lale soğanı alarak ve balkona atarak
Çok şeker ya inşallah böyle birşey çıkar

Kargadır o karga...:)

Bir baharda,küçük saksılarda satılan çiçeklerden almıştım.
Ekmeye üşenip,küçük saksıları,uzun saksıya dizdim.
Kargalar hepsini alıp götürdü.
En son,alt komşudan şikayet geldi.Neden saksıları aşağı atıyorlar diye:)

geçen fırtına çıktı ya,benim bulunduğum şehirde çatılar uçtu mesela....o şekilde bişey olmasın???

inşallah
lojman olduğu için de dışardan öle kötü niyetli bir şeye teşebbüs edilebiceğini sanmıyorum ama kimbilir

geçen fırtına çıktı ya,benim bulunduğum şehirde çatılar uçtu mesela....o şekilde bişey olmasın???

öle olsa saksı kırılır toprak falan dökülür ama değil mi
ben de merak ettim valla

küçük bi ilçedeyim öyle güvenlik,kamera filan yok kapıcıya sordum sen ekmişsindir unutmuşsundur diyo aklımdan şüphe etmeye başladım artık bi çözüm bulamadım ve birazdan kaldırıp çöpe atacağım birileri sevgilimle beni ayırmaya çalıştı diyelim kim neden yapsın ki? doğru düzgün beni tanıyan yok kafayı yiyeceğim ya ben burda

saksı üst kattan düşebilir mi

alla senn gitmedenn biri getirmiş olabilir mi en son kim girdi evine bir düşü drim tatlım oraya gelms iya da düşmesi biraz imkansız :S

kaç yıldır o evde oturuyorsunuz..belki sizden öncekiler bırakmış olabilir ve sizin de dikkatinizi çekmemiştir, olabilir mi??

ne saksıymış yahu,lanetli saksı mıdır nedir kızlar buarada konu saksı muhabbeti olunca şarkıcı Doğuş geliyor aklıma ıyykkk

bence hemen atın o şeyi evinizden,bazı arkadaşlar büyü falan demiş çünkü.ürktüm açıkçası.

Son düzenleme:
:90:

dogusmu:118:

belki misafirlerinden biri unuttu sende:44::26: kabul ediyorum sacma oldu ama bu ne diyesi gelio insanin

Anlaşıldı ben çok iyi niyetliyim

aşk olsun adam dün özür diledi saksı için türk halkından.

benimde aklıma erol büyükburç geldi.
ben saksı değilimmmm

konu sahibi arkadaşım hangi ildesin bilmiyorum geçenlerde ülke genelinde büyük bir fırtına vardı.
o rüzgarla savrulmuş balkonuna düşmüş olmasın.
çatılar yıkıldı tabelalar uçtu

hadi birisi kotu niyetle o saksiyi icinde buyulu soganiyla oraya birakti diyelim.
birakan kisi tam bir gerizekali orasi kesin.
resmen konu sahibinin gozune sokmus "al sana buyu yaptim bak.hah simdi beynini kemir dur kim bu? diye"

Ben buyu oldugunu zannetmiyorum. Kimseyi tanimiyor ki konu sahibi.

Hadi senelerdir ayni yerde otursa, dusmani olsa tamam da, su durumda ne alaka?

Biz kucukken bir alt balkona yumurta, incir falan atiyorduk gulmek icin. Nasil bir psikopatliksa

Belki de birisi atilacak olan saksiyi, evde degilsiniz diye disariya cope atacagina usendigi icin sizin balkona birakmistir.

Buyu psikolojisine girmeyin. Bunun altinda cok basit birsey var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…