Bildiğimiz soğan mı çiçek soğanı falan mı acaba biri canlı çiçekle sürpriz mi yapmak istedi ki
ayy düşündüm bir an öyleymiş bir de lale soğanıymış konu sahibi yanlış anlamış ...
Biri ilan_ı aşk etmek istiyormuş lale soğanı alarak ve balkona atarak
çok şeker ya inşallah böyle birşey çıkar
kargadır o karga...:)
bir baharda,küçük saksılarda satılan çiçeklerden almıştım.
Ekmeye üşenip,küçük saksıları,uzun saksıya dizdim.
Kargalar hepsini alıp götürdü.
En son,alt komşudan şikayet geldi.neden saksıları aşağı atıyorlar diye:)
geçen fırtına çıktı ya,benim bulunduğum şehirde çatılar uçtu mesela....o şekilde bişey olmasın???
ben yalnız yaşayan bekar biriyim haftasonu il dışındaydım dün eve geldim 1. katta oturuyorum ama evim yüksek balkon sürekli kullandığım balkon demir parmaklıklı kapısından yokla bakacaktım siyah bi saksı gördüm kapıyı açtım toprağın içinde çürümüş soğan vardı....üst kattan düşmüş desem bi kat boş bi katta benim değil dedi rüzgar getirmiş desem dik bi şekilde kırılmadan toprağı hiç dökülmeden düşmesi yer çekimine aykırı olmaz mı?elimle çektim alttan toprağı dökülmeye başladı yeni konulmuş çok belli toprak oturmadığına göre ama kim neden böyle bir şey yapsın ki?bu arada balkonum demir parmaklıklı değil tamamen beton bi de lojmanda oturuyorum yabancı kimse yok öyle :18:
:90:ne saksıymış yahu,lanetli saksı mıdır nedirkızlar buarada konu saksı muhabbeti olunca şarkıcı Doğuş geliyor aklıma ıyykkk
bence hemen atın o şeyi evinizden,bazı arkadaşlar büyü falan demiş çünkü.ürktüm açıkçası.
ne saksıymış yahu,lanetli saksı mıdır nedirkızlar buarada konu saksı muhabbeti olunca şarkıcı Doğuş geliyor aklıma ıyykkk
bence hemen atın o şeyi evinizden,bazı arkadaşlar büyü falan demiş çünkü.ürktüm açıkçası.
ne saksıymış yahu,lanetli saksı mıdır nedirkızlar buarada konu saksı muhabbeti olunca şarkıcı Doğuş geliyor aklıma ıyykkk
benimde aklıma erol büyükburç geldi.
ben saksı değilimmmm
konu sahibi arkadaşım hangi ildesin bilmiyorum geçenlerde ülke genelinde büyük bir fırtına vardı.
o rüzgarla savrulmuş balkonuna düşmüş olmasın.
çatılar yıkıldı tabelalar uçtu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?