Balkonda kedi

Tarcinin annesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
143
67
28
Ya 7. Katta oturuyorum ve 5 aylık bir tekirim var. Balkonun kapısını açık bıraksam. Atlar mı korkusu yaşıyorum. Deneyimi olan lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler

Ya 7. Katta oturuyorum ve 5 aylık bir tekirim var. Balkonun kapısını açık bıraksam. Atlar mı korkusu yaşıyorum. Deneyimi olan lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler
merhaba benim kedim yok ama sosyal medyada kedi gruplarına üyeyim orda balkonlara file tarzı korumalıklar yaptırdıklarını görmüştüm bir araştırın isterseniz çünkü bu afacanların sağı solu belli olmuyor arkadaşımın kedisi 5. kattan aşağı atlamıştı

Mart ayındaysa tehlike var demek. ama daha küçük yinede açmamalıyım sanırım. Ama evde çok sıkıldığını düşünüyorum.

Şimdiden teşekkürler

O korku hep oluyor malesef. 4 yıldır bizimle tekirimiz ama her balkon açılışı yüreğimin ağzıma gelmesi için sebeb. Kenar boşluklara file gerdik biz ama sağolsun gene sarkıyor arada. Cam açmıyoruz hiç ama bir balkonumuzu açıyoruz yaradana sığınıp. Hiç düşmeyen de var. İki kere düşen kedi de.

Bu şekilde

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 87
O korku hep oluyor malesef. 4 yıldır bizimle tekirimiz ama her balkon açılışı yüreğimin ağzıma gelmesi için sebeb. Kenar boşluklara file gerdik biz ama sağolsun gene sarkıyor arada. Cam açmıyoruz hiç ama bir balkonumuzu açıyoruz yaradana sığınıp. Hiç düşmeyen de var. İki kere düşen kedi de.
Alışır diye düşünmüştüm o şansım yok demekki

Alışır diye düşünmüştüm o şansım yok demekki
Şöyle ki bizde bir şey olmadı. Bir kere demirlerin üstüne çıktı, korkudan ağlayacaktım ama sonra bir daha yapmadı. ellerini demirlere koyup aşağıdaki çocuklara bakıyor. Hani teyze gibi izliyor. Benim korkum duvardaki sineklere falan çok atlıyor bir gün kenara yakın bir sineğe atlayacak diye. Kedi annesi olmak böyle bir şey malesef. Eşimin bekarken siyamı varmış. O çok dengeli bir hayvanmış. Pencere pervazlarında oturur balkon demirleri arasında yürürmüş ama bir şey olmamış. Onu kalbindeki bir rahatsızlıktan 10 yaşında kaybettik. Daha sonra sarman bir kedi aldılar. O malesef balkondan düştü. Koşarken bile bir denge sorunu vardı. Şimdiki 3. kedilerine açmıyorlar balkonu.
Ay bunları yazarken gene sarktı. Anlattığım kadar da masum değilmiş. Korkutmadan ilgisini çekip kapattım kapıyı. Delirtecek beni oğlum. Ama yaz gelince açıp kağıyı işe gidiyoruz. İşte yaradana sığınıp :)

Benimki de tekir tekirler hareketli olur ve hareket eden herşeye atlar dedikleri için endişeliyim. Ama çok sıkıldığını düşünüyorum. Ne yazıkki aşılarımız bitmediği için dışarı da çıkaramıyorum. Bari balkondan hava alsın istiyorum. Denesem mi ben de yaradana sığınıp ☺

Önleminizi aldıktan sonra yaradana sığının. Hayvanın düşme riski var ve 7.kattan düşerse en iyi ihtimal çenesini, bacaklarını kırar. Bunu bile bile risk almak, yaradana sığınmak değil sorumsuzluğun dik alası oluyor. Çocugunuz olsa düşebileceğini bile bile balkonu açık bırakıp gider misiniz? Açar mısınız veya? Sanmıyorum.
Tabiki kediler çocuklar gibi değiller. İyi dengeye sahipler lakin bu şekilde camdan ve balkondan düşen kedi vakası çok gördüm ve sıklıkla yaşanan birşey.

Önleminizi aldıktan sonra yaradana sığının. Hayvanın düşme riski var ve 7.kattan düşerse en iyi ihtimal çenesini, bacaklarını kırar. Bunu bile bile risk almak, yaradana sığınmak değil sorumsuzluğun dik alası oluyor. Çocugunuz olsa düşebileceğini bile bile balkonu açık bırakıp gider misiniz? Açar mısınız veya? Sanmıyorum.
Tabiki kediler çocuklar gibi değiller. İyi dengeye sahipler lakin bu şekilde camdan ve balkondan düşen kedi vakası çok gördüm ve sıklıkla yaşanan birşey.
Merak etmeyin fileyi alıp taktıktan sonra çıkaracağım. Ama açık havaya alışmasını istiyorum. Sıkılmasını istemiyorum.

Back
X