Sen gerçekten iyi değilsin. Evet konu açtım bununla alakası yok arkadaşım eşimle de tartışmadım bu arada konuyu oku öyle yorum yap. Eltimle problemim yok gayet samimi olduğumuzu da belirttim sık sık görüşüyoruz. Niye nefret edeyim niye kıskanayım. Hayır açık bulmaya çalışırken tutarlı ol bari. Zaten şurda kaos olsa da yorum yapsak diye pusuda bekleyen bir tayfa var konu açmaya korkuyor insan sayenizde.Eltisi hamileyken kocasına bebek konusunu açıp, tartışan ben değilim sensin bu 1.
Bekarım bu 2.
Eltin sana gelip sigara konusunda uyarı da bulunmamış ama tüm nefretin ona. Kaynın uyarmış ama onda kusur yok eltide var :)
Eşim Baba Olmaya Hazır Değilmiş
Merhaba arkadaşlar; Eşimle 3 senedir evliyiz ama toplamda 10 senedir birlikteyiz. Zor şartlarda evlendik evimizi kurduk ve baya bir borcumuz var ödeyemeyecek noktaya geldiğimiz oluyor eşim serbest meslek yaptığı için kazancına göre değişiyor. Bende çalışıyorum. Hormonel olarak mı bilmiyorum ama...www.kadinlarkulubu.com
Sen gerçekten iyi değilsin. Evet konu açtım bununla alakası yok arkadaşım eşimle de tartışmadım bu arada konuyu oku öyle yorum yap. Eltimle problemim yok gayet samimi olduğumuzu da belirttim sık sık görüşüyoruz. Niye nefret edeyim niye kıskanayım. Hayır açık bulmaya çalışırken tutarlı ol bari. Zaten şurda kaos olsa da yorum yapsak diye pusuda bekleyen bir tayfa var konu açmaya korkuyor insan sayenizde.
Bir arkadaşımıza oturmaya gitmiştik. Ablası da arkadaşımız yanımıza geldi oturmaya bebeği ile. Kız hemen sigara yaktı salonda bende bebek var kız dedim. Ben kendim hamile iken de içiyordum demişti. Yani kendi çocuğumu düşünmedim onumu düşüncem Türkçesi. Arsıza laf anlatmak boşSigara içenlerin yüzsüzlüğü ne olacak böyle ya? Her konuda haklılar, nasıl içirtmez bana sigara evindeee?!!!
İster balkonda için ister aşağı kapı önüne çıkıp için, leş gibi kokuyor içeri girdiğinizde farkında değilsiniz. Sigara içenlerin bu tribini de anlamıyorum, eroinman gibi sigara da sigara içmezse ölecek modunu. Gerçekten bekleyemiyor musunuz içmeden? Bebekli evde sigara içeceğim diye tutturan insanlara kayın az bile söylemiş.
Arkadaşım ben gidip insanlara neden bana sigara içirmedin diye laf etmemişim huzursuzluk çıkarmamışım sen bunları yapmışım gibi cevaplar veriyorsun. Tamam ben yanlış düşünüyorum hamileyken sigara içebilir herkes doğunca da hassas olabilirler gayet normal.Burada insanlar 5 sayfa sigara içme konusunda haksız olduğunuzu yazdı. Hala gelmiş şöyle böyle savunma yapıyorsun. Savunma yaparken de kadının hamileliğinden vs vurmaya çalıştın. Israrla insanların en tatlı zamanlarına gölge etmeye çalışıyorsun.
Kaynın uyarmış, ama gelmiş elti hamileyken 4 ay içti, çok düşünceliyse o zaman içmeseydi yazıp durdun. Kadınla alakalı değil konu. Kaynınla alakalı.
Ay halaTamam ben yanlış düşünüyorum hamileyken sigara içebilir herkes doğunca da hassas olabilirler gayet normal.
Hayir kadin bir de dun dogum yapmis, anlayisli olunacak yerde guc savaslarina cevirmis konuyuEltiniz bırakmış işte. Ne yani eskiden içiyor size tolerans mı gösterecek. Kendinizin neden kadar önemli olduğunuzu düşünüyorsunuz. Onların evi ve onların kuralları. Kabul etmek zorundasınız yoksa gitmeyin
Çok haklılar helal olsun o baba ve anneye herkes ay kırılmasınlar diye alttan alıyor ama çok doğru yapıyorlar içmeyinMerhabalar;
Eltim doğum yaptı dün bebek hastaneden çıktı eve götürdük eşyalarını falan. Sonra yemek yedik onlar bebeği emzirmeye geçtiler. Bizde eşimle tam sigara içmeye balkona çıkacaktık kaynım içmeyin gidene kadar dayanırsınız vs. dedi saatte geç olmuştu zaten bende iyi birazdan kalkarız öyleyse dedim o da yeğen sevgisine bak dedi ama sinirim bozuldu. çocuğa bu arada elimizi bile sürmedik kıyamadığımız için sigara içsek bile çocuğu ne kucağımıza alıcaz ne dokunucaz. Neyse kaynımda kayboldu içeri gitti biraz zaman geçti eşime hadi kalkalım dedim kalktık eşim de sinir olmuş. biz misafir değiliz hani gittiğimizde maks. 2-3 saat dayanırız sigara içmemeye bazen koca gün oturuyoruz, e nasıl olacak her seferinde anlamadım. hassasiyetlerini anlıyorum ilk çocuk yeni doğmuş.
Bende içerim sigara ama kız arkadaşım içmez onu ziyarete gittiğim zaman içmemSigara içenlerin yüzsüzlüğü ne olacak böyle ya? Her konuda haklılar, nasıl içirtmez bana sigara evindeee?!!!
İster balkonda için ister aşağı kapı önüne çıkıp için, leş gibi kokuyor içeri girdiğinizde farkında değilsiniz. Sigara içenlerin bu tribini de anlamıyorum, eroinman gibi sigara da sigara içmezse ölecek modunu. Gerçekten bekleyemiyor musunuz içmeden? Bebekli evde sigara içeceğim diye tutturan insanlara kayın az bile söylemiş.
ben sigara ictigim halde esim balkondan icip gelince kokusuna dayanamiyorum onlar icmiyorsa gayet de haklilar bu isteklerindeYanlış anlamayın ama sigara içen kişiler farkında olmuyor siz balkonda içip gelseniz de o koku sizle birlikte geliyor. Kucağınıza almasanız da sanki uzun süre beklemiş küllük gibi kokuyor ortamyenidoğmuş bebekleri için endişelenmiş olabilirler. Bebek yerine sigara için erken kalkmayı düşününce de öyle söylemiş olabilir kaynınız. Bence bozulmayın ama çözüm bulmak şart.
Hayir kadin bir de dun dogum yapmis, anlayisli olunacak yerde guc savaslarina cevirmis konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?