BALKONDA SİGARA İÇMEMİZE İZİN VERMEDİLER

Sen gerçekten iyi değilsin. Evet konu açtım bununla alakası yok arkadaşım eşimle de tartışmadım bu arada konuyu oku öyle yorum yap. Eltimle problemim yok gayet samimi olduğumuzu da belirttim sık sık görüşüyoruz. Niye nefret edeyim niye kıskanayım. Hayır açık bulmaya çalışırken tutarlı ol bari. Zaten şurda kaos olsa da yorum yapsak diye pusuda bekleyen bir tayfa var konu açmaya korkuyor insan sayenizde.

eşim balkonda sigara içiyor sonra içeri giriyor leş kokuyor üstü başı. ben sigara kullanmayan biri olarak hemen alıyorum kokuyu.
yani evet haklı bir istek. durmayın o kadar 1 saat oturun çıkn

Burada insanlar 5 sayfa sigara içme konusunda haksız olduğunuzu yazdı. Hala gelmiş şöyle böyle savunma yapıyorsun. Savunma yaparken de kadının hamileliğinden vs vurmaya çalıştın. Israrla insanların en tatlı zamanlarına gölge etmeye çalışıyorsun.

Kaynın uyarmış, ama gelmiş elti hamileyken 4 ay içti, çok düşünceliyse o zaman içmeseydi yazıp durdun. Kadınla alakalı değil konu. Kaynınla alakalı.

Konu sahibi destek göreceğini sanıyordu, hatta bence ne kadar ince düşünmüşsunuz balkonda içelim demişsiniz falan diye yorumlar gelmesini bekledi ama çoğunluk elti ve kaynı haklı bulunca saldırıya geçti.
Hamileyken sigara içmek doğru değil ancak hamilelik ve bebeği kucağa almak aynı değil. Hormonlar, bebeği sahiplenme, koruma içgüdüsü çok çok farklı, konu sahibi siz bunu gözden kaçırıyorsunuz. Biraz sakinlesin. Şu an zaten sudan çıkmış balığa dönmüş durumda eltiniz. Bir de nasıl izin vermezler diye kapris yapmayın.
Hormonlar mi bulaşıyor nedir, illaki lohusadan daha lohusa biri olacak, hiç mi sekmez

Bir arkadaşımıza oturmaya gitmiştik. Ablası da arkadaşımız yanımıza geldi oturmaya bebeği ile. Kız hemen sigara yaktı salonda bende bebek var kız dedim. Ben kendim hamile iken de içiyordum demişti. Yani kendi çocuğumu düşünmedim onumu düşüncem Türkçesi. Arsıza laf anlatmak boş

Arkadaşım ben gidip insanlara neden bana sigara içirmedin diye laf etmemişim huzursuzluk çıkarmamışım sen bunları yapmışım gibi cevaplar veriyorsun. Tamam ben yanlış düşünüyorum hamileyken sigara içebilir herkes doğunca da hassas olabilirler gayet normal.

Hayir kadin bir de dun dogum yapmis, anlayisli olunacak yerde guc savaslarina cevirmis konuyu

Ev sahibinin duruşuna sergilediği tavıra hayran kaldım. Ben başaramıyorum. İyi anne değilim diye oturup ağladım. Yoğun bakımdan yıkan yeni doğan bebeğime öpmeyin doktor yasak dedi dememe rağmen, diş etlerinde iltihap olan diş tedavisinden çıkıp evime gelen görümcem öpüp durdu. Kaynanam çocuğunun önüne koydu sevsin diye. Yapmayın dememe rağmen dinletemedim kendimi. Eşimi kenara çekip carladım o halletti. 4 aylık yavruma bilgisayardan çizgi film izleyen abime ben iki yaşamına kadar ekran göstermeteceğim izletme otizm olur dediğimde X ekran başında büyüdü (diğer yeğen) ona bişey oldumu ki dedi.

Çok haklılar helal olsun o baba ve anneye herkes ay kırılmasınlar diye alttan alıyor ama çok doğru yapıyorlar içmeyin

Bende içerim sigara ama kız arkadaşım içmez onu ziyarete gittiğim zaman içmem

Sanki eroin komasına giricek gibi bir tavır almış konu sahibi herkes karşısındakine saygı göstersin yada en kısa yol gitme kardeşim

Eltiniz cahillik ettiginin farkina varmis, bari bundan sonra cocugumu koruyayim demis olabilir. 4. Ayina kadar sigara icmis olmasi bundan sonra cocugunu riske atmaya devam etmesi gerektigi anlamina gelmiyor.

Ayrica hamileyken sigara ictigimizde yanimizdan ayrilmazdi diyorsunuz. Siz de hamile birinin yaninda sigara icmemeliydiniz. O cocugun hakkina giriyorsunuz cunku. Bunu cahil elti dusunememis olabilir ama siz dusunebilirdiniz.

Siz de bebek istiyormussunuz. Simdiden birakmaya calisin bence. Ic organlariniz ancak temizlenir.

Tiryakiyim ama bu talebi mantıklı buldum.Dışarıda içsek bile içeriye girince sigara kokusu evi sarıyor.

ben sigara ictigim halde esim balkondan icip gelince kokusuna dayanamiyorum onlar icmiyorsa gayet de haklilar bu isteklerinde

Amma abartmissiniz yahu.
Hamile kaldığımda sigarayi biraktim. Dogurana kadar eşimden gelen kokudan dolayi hep kactim. Hele dogum yaptigim gun hastaneye gelen herkes sigara ictigi icin ustlerine kusacaktim artik.
Normalde bende sigara içiyorum. Uzulerek söylüyorum: kokuyoruz. Balkomdan iceri o kokuyla beraber geliyoruz

Bizde de sigara icilmiyor. Eve gelenler de içeceği zaman geriliyorum sevmiyorum balkona çik cami aç iç. Hoş değil. Eskiden çocukken falan bayrama gelenler evde fosur fosur içerdi nasıl tahammül etmişiz dayanmisiz şaşırıyorum düşündükçe. Sigara içenler bir zahmet kendi evinizde icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…