- 27 Nisan 2012
- 15.633
- 18.736
- 498
Sigara icen biri olarak yaziyorum ki cevremde iciciligim yuzunden canki diye bilinirim.2-3 saat dayanırız sigara içmemeye bazen koca gün oturuyoruz,
Yeni doğmuş bebek var evde 1 günlük falan hani. Sigara içmenizi istememek hakkı. Tüm gün değil 2 3 saaat oturursun artık.Merhabalar;
Eltim doğum yaptı dün bebek hastaneden çıktı eve götürdük eşyalarını falan. Sonra yemek yedik onlar bebeği emzirmeye geçtiler. Bizde eşimle tam sigara içmeye balkona çıkacaktık kaynım içmeyin gidene kadar dayanırsınız vs. dedi saatte geç olmuştu zaten bende iyi birazdan kalkarız öyleyse dedim o da yeğen sevgisine bak dedi ama sinirim bozuldu. çocuğa bu arada elimizi bile sürmedik kıyamadığımız için sigara içsek bile çocuğu ne kucağımıza alıcaz ne dokunucaz. Neyse kaynımda kayboldu içeri gitti biraz zaman geçti eşime hadi kalkalım dedim kalktık eşim de sinir olmuş. biz misafir değiliz hani gittiğimizde maks. 2-3 saat dayanırız sigara içmemeye bazen koca gün oturuyoruz, e nasıl olacak her seferinde anlamadım. hassasiyetlerini anlıyorum ilk çocuk yeni doğmuş.
Bizimde halamiz enistemiz bayramda balkonda sigara içip eve girdiler ve leş gibi koku sardı eve agizlarindan, onlar farkında bile değil, kucuk bebeğim var sinirim bozuldu. Çok haklılar, agziniza ve kıyafetlerinize çok kötü koku siniyor siz farkında olmazsiniz, daha yeni doğan bagisikligi gelismemiş minicik bebek var, sizin dusunupte gidene kadar icmeyelim demeniz gerekirdiMerhabalar;
Eltim doğum yaptı dün bebek hastaneden çıktı eve götürdük eşyalarını falan. Sonra yemek yedik onlar bebeği emzirmeye geçtiler. Bizde eşimle tam sigara içmeye balkona çıkacaktık kaynım içmeyin gidene kadar dayanırsınız vs. dedi saatte geç olmuştu zaten bende iyi birazdan kalkarız öyleyse dedim o da yeğen sevgisine bak dedi ama sinirim bozuldu. çocuğa bu arada elimizi bile sürmedik kıyamadığımız için sigara içsek bile çocuğu ne kucağımıza alıcaz ne dokunucaz. Neyse kaynımda kayboldu içeri gitti biraz zaman geçti eşime hadi kalkalım dedim kalktık eşim de sinir olmuş. biz misafir değiliz hani gittiğimizde maks. 2-3 saat dayanırız sigara içmemeye bazen koca gün oturuyoruz, e nasıl olacak her seferinde anlamadım. hassasiyetlerini anlıyorum ilk çocuk yeni doğmuş.
Uzun zamandır bu kadar haksız birisini görmemiştim
Köşede masaya çıkıp tepinebilirDeme öyle kadın hamileyken sigara içmiş. Anne ile aşık atıyor
Kendim nefret ederek sigara kullanan biri olarak sonsuz saygı duyuyorum onlara .Merhabalar;
Yeni bebekleri olan çiftin hassasiyetlerini bir nebze anlıyorum.
Ama ha balkonda içmişsiniz ha apartmanın dışında yada zaten siz kendi evinizde içip gelmişsiniz.Ne farkı var anlayamadım.. Kokuyorsa nefesinizde, elinizde kıyafetinizde, zaten öylede kokar böylede. Bence ozaman tüm ailede ve akrabalarda sigara içicilerin listesini yapıp, kimleri eve davet etmeyeceklerini belirlesinler.
'çok tiryakiysen binanın aşağısına git iç gel' diyenler olmuş, çok güldüm. Yani o zaman balkonda içtiğinle aynı kokmayacak mı sana, o insan geri döndüğünde eve? Yada ya misafir 2dk önce içip geldiyse senin evine? yine sigara kokar o mantıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?