- 24 Aralık 2014
- 5.200
- 7.016
- 398
Çok tatlıymışAnnem bastonuyla kovalar, çok kibardır. Ben şahsi evimde en azından balkonda içebilirsiniz diyorum, annem evine gelip bilmeden balkona sigara içmeye çıkanı kokuyu taaa odadan alıp gelip bastonuyla dürtüyor
Çok haklı bir karar ve yorumların hangisini beğeneceğimi şaşırdım hepsi çok mantiklı cevaplar vermiş. Ev onların siz misafirsiniz kurallara uymak zorundasınız bende balkonda dahi olsa sigara içilmesinden hoşlanmıyorum siz içenler anlamıyor ama biz sizler içeri girdiğiniz an üstünüze,ağzınıza sinen kokuyu alıyoruz ki bebek için çok sakıncalı bence. Koca gün sigara içneden duramayacaksanız gitmeyin milletin ev kurallarına karışmaya tavır almaya hakkınız yok.Merhabalar;
Eltim doğum yaptı dün bebek hastaneden çıktı eve götürdük eşyalarını falan. Sonra yemek yedik onlar bebeği emzirmeye geçtiler. Bizde eşimle tam sigara içmeye balkona çıkacaktık kaynım içmeyin gidene kadar dayanırsınız vs. dedi saatte geç olmuştu zaten bende iyi birazdan kalkarız öyleyse dedim o da yeğen sevgisine bak dedi ama sinirim bozuldu. çocuğa bu arada elimizi bile sürmedik kıyamadığımız için sigara içsek bile çocuğu ne kucağımıza alıcaz ne dokunucaz. Neyse kaynımda kayboldu içeri gitti biraz zaman geçti eşime hadi kalkalım dedim kalktık eşim de sinir olmuş. biz misafir değiliz hani gittiğimizde maks. 2-3 saat dayanırız sigara içmemeye bazen koca gün oturuyoruz, e nasıl olacak her seferinde anlamadım. hassasiyetlerini anlıyorum ilk çocuk yeni doğmuş.
Misafirlikte 3 saatten fazla kalinmaz zaten kalkın gidin mademMerhabalar;
Eltim doğum yaptı dün bebek hastaneden çıktı eve götürdük eşyalarını falan. Sonra yemek yedik onlar bebeği emzirmeye geçtiler. Bizde eşimle tam sigara içmeye balkona çıkacaktık kaynım içmeyin gidene kadar dayanırsınız vs. dedi saatte geç olmuştu zaten bende iyi birazdan kalkarız öyleyse dedim o da yeğen sevgisine bak dedi ama sinirim bozuldu. çocuğa bu arada elimizi bile sürmedik kıyamadığımız için sigara içsek bile çocuğu ne kucağımıza alıcaz ne dokunucaz. Neyse kaynımda kayboldu içeri gitti biraz zaman geçti eşime hadi kalkalım dedim kalktık eşim de sinir olmuş. biz misafir değiliz hani gittiğimizde maks. 2-3 saat dayanırız sigara içmemeye bazen koca gün oturuyoruz, e nasıl olacak her seferinde anlamadım. hassasiyetlerini anlıyorum ilk çocuk yeni doğmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?