balkonsuz ev...

çok tşk ederim sizler de hakkınızı helal edin aklıma gelmeyen ayrıntıları da hatırlattınız bana hepiniz.bakalım nasibimizde neresi var.ben çok takılmam öyle evimiz olmuş olmamış Allah huzur versin herkese bana da tabi :)

Ben çok beğendiysem, balkonsuz da olsa oturmak isterdim ama elbette ki tecrübeli arkadaşlar daha çok yardımcı olabilir.

Canım çamaşır için kurutma makinesi alırsın Yada kurutma özellikli makine bu kadar basit. Zaten ser kurusun topladan ök daha pratik. Ama sigara için bişey diyemem. FRANSIZ balkon gibi de yere kadar penceresi olsa oda sorun olmazdı

Helal olsun ne demek, paylaşım herzaman güzeldir, fark edilmeyeni fark ettirir bunun için burdayız hepimiz :) Amin cümlemize huzur dolu bir yuva nasip etsin inşallah...

Benim evimde balkon var ama hicbir ise yaramiyor. Camasirlari bile odada kurutuyorum. Hatta şuanda da pislik götürüyor nasil temizleyecegim kara kara düşünüyorum. Çok balkon sevdalisi değilsen sorun yaratmaz ama balkonsuz yapamam diyorsan diğer evlere bak derm.

Karar vermişiniz ama keşke vazgeçmeseydiniz hemen. İçi çok güzelse neden olmasın? Bizim de evimiz giriş kat. Balkon tabanı var ama korkulukları takılmamış. Takılınca da kullanmayı düşünmüyorum zaten. Çamaşırları da odada kurutuyorum ev de mis gibi yumuşatıcı kokuyor hem. Tabii illa balkonum olsun, yazın akşam eşimle iki çay içeyim diyenlerdensen sonuçta kira değil taşınma şansın az. Hayırlısı neyse o olsun diyelim. Mutlu olun. :)

çok tşk ederim.nişanlımı aradım kararımı bildirdim nasıl sevindi ya o yüzden içim rahat.balkon olmaması problemdi benim için ama sen beğendiğin için bişey diyememiştim diyor :) demekki doğru karar vermişim :)

Canım giriş katta balkon olmaması bir avantaj bence. Cok da mantıksız olurdu zaten olsaydı da. Hani en üst kat falan olsa anlarım da giriş katta gereksiz

Biz eşim ile birlikte sigara kullandığımız için zor olurdu çünkü evde sigara olayına karşıyım en güzel alternatif mekan balkon bir de kapattırdık ufak ta ufo ısıtıcılarından bir tane tattırdım duvara bir de masa kışım bile çok keyifli oluyor Ama sigara içmiyorsanız yada balkon alışkanlığınız yoksa dert olmaz sanırım

ohhh süper vallahi :) kullanıyoruz canım sigara ben biraz da keyifciyimdir :) zaten buradaki yorumlardan sonra vazgeçtim evden

ohhh süper vallahi :) kullanıyoruz canım sigara ben biraz da keyifciyimdir :) zaten buradaki yorumlardan sonra vazgeçtim evden

Aa öyle mi Okumadım yapılan yorumları :) isabetli tercih olmuş tatlım :) yeni karar verip oturacağınız ev şimdiden hayırlı olsun keyfiniz bol olsun tatlım

Benim evim küçük 80-85 m2 sırf balkonu için tutmuştum.
Salonda Fransız balkon var trişkadan
Arkada yanyana 2 oda var balkonda 2 oda boyunca kocaman
Sigaramı balkonda içiyorum, çamaşır orda, yazın kahvaltı, yemek, kahve herşey orda

Balkonsuz ev zor

evet olur, benim önceki evimde balkon, arka tarafa bakıyordu, istinat duvarı vardı ordada, çamaşır kurutmak bile sorun. hava almaya çıkıcam desen sorun... vs... evi satmasaydık imza toplayıp ön tarafa balkon yaptıracaktık, sattık hem büyük hem balkonlu bi ev aldık. insan çamaşır asmayı özlermi ayyy nasıl özlemişim :) iki balkon var millet soruyo kapattırcakmısınız , yakın zamanda hayır diyorum 8 yıldır balkon görmemiş insan olarak:)

Balkonsuz ev mi olur ya ,yazın çıkıcan akşam balkona şöylee ,çay ,kahve,sohbet...
Yani hayalinizdeki gibiyse siz bilirsiniz tabi ama ben şahsen balkonsuz ev düşünemiyorum.

Benim evde 2 tane balkon var hala yerinde duruyorlar mı bilemiyorum aylardır çıkmadım
Ben çok gereksiz buluyorum
10 yıl çıkmasam aramam yani.
Bi de yıka temizle derken dert oluyor başıma

Çamaşır olayı da ben çamaşırları zaten asla dışarı sermem yumuşatıcı kokusu uçuyor güneşte. O yüzden balkonsuz ev benim için sorun olmamıştı

Ben balkon şart diye düşünenlerdenim.
Bir salonda bir de yatak odamda balkonum var.
İkisini de kullanıyorum.
Ama senin içine sindiyse neden olmasın.
Bir de zemin katmış güneş falan alıyor mu diye de bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…