çok tşk ederim sizler de hakkınızı helal edin aklıma gelmeyen ayrıntıları da hatırlattınız bana hepiniz.bakalım nasibimizde neresi var.ben çok takılmam öyle evimiz olmuş olmamış Allah huzur versin herkese bana da tabi :)Ne kadar güzel Allah razı olsun onlardan düşünmüşler çoğu ana-baba düşünmüyor bunu erkek tarafı olarak.. Geç kalmış sayılmazsın,en başındasınız daha, en doğru kararı nişanlınla vericeksindir inşallah..Şimdiden hayırlı olsun yeni eviniz ve evliliğiniz..
Canım çamaşır için kurutma makinesi alırsın Yada kurutma özellikli makine bu kadar basit. Zaten ser kurusun topladan ök daha pratik. Ama sigara için bişey diyemem. FRANSIZ balkon gibi de yere kadar penceresi olsa oda sorun olmazdıcanım evi bi görmelisin ya o kadar güzel ki tam hayalimdeki gibi.ama düşünüyorum çamaşır nerde kuruyacak.yada ilerde satmak istersek zormu olur elden çıkarmak.annem de çok bunalırsın sigara falan da içiyorsun nasıl olacak diyorçok kararsız kaldım
çok tşk ederim sizler de hakkınızı helal edin aklıma gelmeyen ayrıntıları da hatırlattınız bana hepiniz.bakalım nasibimizde neresi var.ben çok takılmam öyle evimiz olmuş olmamış Allah huzur versin herkese bana da tabi :)
AminnnnnnHelal olsun ne demek, paylaşım herzaman güzeldir, fark edilmeyeni fark ettirir bunun için burdayız hepimiz :) Amin cümlemize huzur dolu bir yuva nasip etsin inşallah...
çok tşk ederim.nişanlımı aradım kararımı bildirdim nasıl sevindi ya o yüzden içim rahat.balkon olmaması problemdi benim için ama sen beğendiğin için bişey diyememiştim diyor :) demekki doğru karar vermişim :)Karar vermişiniz ama keşke vazgeçmeseydiniz hemen. İçi çok güzelse neden olmasın? Bizim de evimiz giriş kat. Balkon tabanı var ama korkulukları takılmamış. Takılınca da kullanmayı düşünmüyorum zaten. Çamaşırları da odada kurutuyorum ev de mis gibi yumuşatıcı kokuyor hem. Tabii illa balkonum olsun, yazın akşam eşimle iki çay içeyim diyenlerdensen sonuçta kira değil taşınma şansın az. Hayırlısı neyse o olsun diyelim. Mutlu olun. :)
ohhh süper vallahi :) kullanıyoruz canım sigara ben biraz da keyifciyimdir :) zaten buradaki yorumlardan sonra vazgeçtim evdenBiz eşim ile birlikte sigara kullandığımız için zor olurdu çünkü evde sigara olayına karşıyım en güzel alternatif mekan balkon bir de kapattırdık ufak ta ufo ısıtıcılarından bir tane tattırdım duvara bir de masa kışım bile çok keyifli oluyorAma sigara içmiyorsanız yada balkon alışkanlığınız yoksa dert olmaz sanırım
ohhh süper vallahi :) kullanıyoruz canım sigara ben biraz da keyifciyimdir :) zaten buradaki yorumlardan sonra vazgeçtim evden
çokkkk tşk ederim :)Aa öyle miOkumadım yapılan yorumları :) isabetli tercih olmuş tatlım :) yeni karar verip oturacağınız ev şimdiden hayırlı olsun keyfiniz bol olsun tatlım
evet olur, benim önceki evimde balkon, arka tarafa bakıyordu, istinat duvarı vardı ordada, çamaşır kurutmak bile sorun. hava almaya çıkıcam desen sorun... vs... evi satmasaydık imza toplayıp ön tarafa balkon yaptıracaktık, sattık hem büyük hem balkonlu bi ev aldık. insan çamaşır asmayı özlermi ayyy nasıl özlemişim :) iki balkon var millet soruyo kapattırcakmısınız , yakın zamanda hayır diyorum 8 yıldır balkon görmemiş insan olarak:)arkadaşlar sizlerin fikrini almak istediğim bir konu var.biz ev bakıyoruz.daha doğrusu nişanlım bakıyor fakat istediğimiz gibi bir ev bulamadık.biizm ev almak istediğimiz yerdeki evler eski bina.yeni bina olan yerlerde benim büroma ters kalıyor ulaşım açısından.bugün nişanlım bir ev bulmuş.konum çok uygun fakat evin balkonu yok.giriş kat ama evin içi mükemmel hayran kaldım.fakat balkonu olmaması çok düşündürdü bizi.nişanlım tercihi bana bıraktı sizce çok problem olurmu
arkadaşlar sizlerin fikrini almak istediğim bir konu var.biz ev bakıyoruz.daha doğrusu nişanlım bakıyor fakat istediğimiz gibi bir ev bulamadık.biizm ev almak istediğimiz yerdeki evler eski bina.yeni bina olan yerlerde benim büroma ters kalıyor ulaşım açısından.bugün nişanlım bir ev bulmuş.konum çok uygun fakat evin balkonu yok.giriş kat ama evin içi mükemmel hayran kaldım.fakat balkonu olmaması çok düşündürdü bizi.nişanlım tercihi bana bıraktı sizce çok problem olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?