- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Manzaran çok cici bayıldım... Konu sahibi doğru karar vermişsin bence şöylede yapabilirsin; ev parasını bekletin bir ya da iki yılda hem ev bakın hem üzerine koyun paranın böylece evlendikten kısa süre sonra ikinize ait ve öok ta güzel bir eviniz olur.Eki Görüntüle 1353443 Eki Görüntüle 1353444 Eki Görüntüle 1353445
Dün söz vermiştim bir kaç balkon görüntüsü
gunaydinn cnm unutmamissin tsk ederim :) balkonsuz ev mi olur dedim kararimi verdim dun geceEki Görüntüle 1353443 Eki Görüntüle 1353444 Eki Görüntüle 1353445
bu arada manzara harika cnm :)Eki Görüntüle 1353443 Eki Görüntüle 1353444 Eki Görüntüle 1353445
hayir canim icime sinmisti fakat mantikli karar vermen gerekiyordu suan cok basit duran ayrintilar ileride sorun olacak mi kaygim vardi sagolsun buradaki arkadaslarin da yardimi ile karara bagladik :)Bence o ev senin içine sinmemiş ondan bu kaygıların
bu arada manzara harika cnm :)
o kadar kusur kadi kizinda da olur derler cnm:) calismiyorsan yada arac varsa oda problem olmazyazın daha süper oluyor burası salon balkonu mutfak balkonuda aynı bu büyüklükte ve ormana bakıyor manzara çok güzel aynı zaman da havası da çok temiz...merkeze uzak biraz başka sıkıntı yok
o kadar kusur kadi kizinda da olur derler cnm:) calismiyorsan yada arac varsa oda problem olmaz
insallah cnm sagol.sende evinde esinle hep mutlu ol insallahçalışmıyorum evet arabamız var olmasa da ulaşım var.inşallah sende içine sinen evi alrısın mutlulukla evinde oturursun.
sevgiler
Cnm balkonum var ama hic camasiri balkona asmiyorum..tozdan pislikten baska bisey degil. Yikamaktan biktim Ben..yikamiyorum artik hatta..canım evi bi görmelisin ya o kadar güzel ki tam hayalimdeki gibi.ama düşünüyorum çamaşır nerde kuruyacak.yada ilerde satmak istersek zormu olur elden çıkarmak.annem de çok bunalırsın sigara falan da içiyorsun nasıl olacak diyorçok kararsız kaldım
Balkon kullanma alışkanlığınız varsa belki. Ben hiç kullanmıyorum, çoğu zamanda kiler yada lüzumsuz eşyaların istif edildiği yerler olarak kullanılıyor balkonlar. Evin içini beğendiyseniz, tek sorun balkon olmamasıysa bence tutun evi.arkadaşlar sizlerin fikrini almak istediğim bir konu var.biz ev bakıyoruz.daha doğrusu nişanlım bakıyor fakat istediğimiz gibi bir ev bulamadık.biizm ev almak istediğimiz yerdeki evler eski bina.yeni bina olan yerlerde benim büroma ters kalıyor ulaşım açısından.bugün nişanlım bir ev bulmuş.konum çok uygun fakat evin balkonu yok.giriş kat ama evin içi mükemmel hayran kaldım.fakat balkonu olmaması çok düşündürdü bizi.nişanlım tercihi bana bıraktı sizce çok problem olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?