• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balkonsuz ev...

ilyada84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
303
177
63
41
arkadaşlar sizlerin fikrini almak istediğim bir konu var.biz ev bakıyoruz.daha doğrusu nişanlım bakıyor fakat istediğimiz gibi bir ev bulamadık.biizm ev almak istediğimiz yerdeki evler eski bina.yeni bina olan yerlerde benim büroma ters kalıyor ulaşım açısından.bugün nişanlım bir ev bulmuş.konum çok uygun fakat evin balkonu yok.giriş kat ama evin içi mükemmel hayran kaldım.fakat balkonu olmaması çok düşündürdü bizi.nişanlım tercihi bana bıraktı sizce çok problem olurmu :(

cnm benim evimde 2 balkon var birisi salonda birisi cocuk odasinda. ancak ikisinide kullanamiyorum salonu zaten misafir gelince kullaniyoruz balkon olmasi caddenin tozundan yagmurun karin kirinden baska bisey degil. mutfakta olsa guzel olabilirdi belki ama bence cokta onemli degil

Bilemedim, yazlık bir yerde balkon şart ama yol üstü giriş kat ve şehrin içiyse olmasa da olur bence. Evin ışık alıp almamasına daha çok bakardım.

cnm benim evimde 2 balkon var birisi salonda birisi cocuk odasinda. ancak ikisinide kullanamiyorum salonu zaten misafir gelince kullaniyoruz balkon olmasi caddenin tozundan yagmurun karin kirinden baska bisey degil. mutfakta olsa guzel olabilirdi belki ama bence cokta onemli degil
canım evi bi görmelisin ya o kadar güzel ki tam hayalimdeki gibi.ama düşünüyorum çamaşır nerde kuruyacak.yada ilerde satmak istersek zormu olur elden çıkarmak.annem de çok bunalırsın sigara falan da içiyorsun nasıl olacak diyor :(çok kararsız kaldım

evin içi uygunsa istediğin tarzsa ben balkonsuz yaşarım sılıkınca çıkar dolaşırım diyorsan olur neden olmasın

sonuçta iki kişisiniz.çoluk yok çocuk yok evi içi önemli olabilir.

7 sene oldu evlendim bu eve geldim 3. Kat balkon yok. Ev 140 metrekare ama balkon yok :( en en en büyük sorun çamaşır kurutma. Camdan dışarı yer yapmışlar ama sadece yazın kullanılıyor. Kışın ev rutubet içinde kalıyor çamaşırlar kokuyor. En son çareyi kurutma makinasında buldum. Ama akşam olunca bir çay koyup balkonda içelim istiyor insan. Yada sigara içen balkonda içsin ev kokmasın gibi birsürü sorun.
arkadaşlar sizlerin fikrini almak istediğim bir konu var.biz ev bakıyoruz.daha doğrusu nişanlım bakıyor fakat istediğimiz gibi bir ev bulamadık.biizm ev almak istediğimiz yerdeki evler eski bina.yeni bina olan yerlerde benim büroma ters kalıyor ulaşım açısından.bugün nişanlım bir ev bulmuş.konum çok uygun fakat evin balkonu yok.giriş kat ama evin içi mükemmel hayran kaldım.fakat balkonu olmaması çok düşündürdü bizi.nişanlım tercihi bana bıraktı sizce çok problem olurmu :KK43:

Cnm camlarin hemen altina ip asmakk icin iki tane karsilikli demir yapiyolar ipi oraya asiyosun camasirlarida oraya asiyosun benim evimin orda var balkonsuz oyle yapmis gayet hos bence evi begendiysen balkon icin vazgecme derim sgarayida cami acar icersin kuzum zaten giris kattaki balkonlar nekadar kullanilablirki goz onunde hep

arkadaşlar sizlerin fikrini almak istediğim bir konu var.biz ev bakıyoruz.daha doğrusu nişanlım bakıyor fakat istediğimiz gibi bir ev bulamadık.biizm ev almak istediğimiz yerdeki evler eski bina.yeni bina olan yerlerde benim büroma ters kalıyor ulaşım açısından.bugün nişanlım bir ev bulmuş.konum çok uygun fakat evin balkonu yok.giriş kat ama evin içi mükemmel hayran kaldım.fakat balkonu olmaması çok düşündürdü bizi.nişanlım tercihi bana bıraktı sizce çok problem olurmu :KK43:
Balkon şart bence küçükte olsa balkonu olmalı diye düşünüyorum insan canı sıkıldığında balkona çıkıp hava almak ister yada 2 sandalye atıp balkonda çay içmek ister,kahvaltı yapmak ister,biz yazın hep balkonu kullanırız kahvaltı,yemek vs işlerinde içeride hiç oturmayız, o yüzden balkonsuz evde yapamam ben.

evin içi uygunsa istediğin tarzsa ben balkonsuz yaşarım sılıkınca çıkar dolaşırım diyorsan olur neden olmasın

sonuçta iki kişisiniz.çoluk yok çocuk yok evi içi önemli olabilir.
bende öyle düşünüyorum aslında ama kimse sıcak bakmıyor nişanlımda balkonsuz olması ilerde satmamızı zorlaştırır ama son karar sen ver dedi.içine sinen bi ev olsun dedi.bir de ilerde sorun olursa diye çekiniyorum.düğün mayısta olacak.biraz dahamı baksak yoksa orayımı alsak çok kararsızım :(

Sigara iciyorsan alma bence canım çünkü evin icini mahvediyo sigara gelen misafirlerde icemez yazin bi balkon sefasi yapamazsiniz bi sure kirada oturmayi düşündünüz mü?

Balkon şart bence küçükte olsa balkonu olmalı diye düşünüyorum insan canı sıkıldığında balkona çıkıp hava almak ister yada 2 sandalye atıp balkonda çay içmek ister,kahvaltı yapmak ister,biz yazın hep balkonu kullanırız kahvaltı,yemek vs işlerinde içeride hiç oturmayız, o yüzden balkonsuz evde yapamam ben.
bende balkona çok alışkınım.yazın resmen balkonda yaşıyorum diyebilirim.o yüzden tereddüt ettim

Benim balkonum yoktu önceki evimde , çamaşır çok sıkıntı oluyordu.. Dışarıyada ip yapıp asma şansım yoktu ev binanın en alt katıydı yukardan sofra bezi halı vs çırpıyorlardı... İki binanın arasında kalıyorduk ev konumu olarak. Ama güneşte görmüyordu... Gündüz ışık yakmak gerekiyordu ama bizim binayla anlattıgınız bina ne kadar benziyordur bilemem...

Sigara iciyorsan alma bence canım çünkü evin icini mahvediyo sigara gelen misafirlerde icemez yazin bi balkon sefasi yapamazsiniz bi sure kirada oturmayi düşündünüz mü?
bende kullanıyorum nşanlımda kullanıyor sigara.ben kiraya çıkacağız diye biliyordum ama ev alınacakmış :)

canım evi bi görmelisin ya o kadar güzel ki tam hayalimdeki gibi.ama düşünüyorum çamaşır nerde kuruyacak.yada ilerde satmak istersek zormu olur elden çıkarmak.annem de çok bunalırsın sigara falan da içiyorsun nasıl olacak diyor :KK43:çok kararsız kaldım
onemli olan evin ici bence genisligi odalarin sekli aydinlik olmasi. ben yaz kıs camasirimi evde kurutuyorm cadde ustu oldugu icin cirkin duruyo balkonda.bide giris kat diyosun ya balkonun pisligi cok olur bu benim fikrim tabi bilemedimki

Cadde ustuyse,manzaralı bı yerse,önu acıksa ınsan balkon keyfi yapim istiyor ama dırek karsı komsun evinin içine dahıl oluyorsa neyleyım öyle balkonu..balkonsuzda yaşanır..

Balkon şart bence küçükte olsa balkonu olmalı diye düşünüyorum insan canı sıkıldığında balkona çıkıp hava almak ister yada 2 sandalye atıp balkonda çay içmek ister,kahvaltı yapmak ister,biz yazın hep balkonu kullanırız kahvaltı,yemek vs işlerinde içeride hiç oturmayız, o yüzden balkonsuz evde yapamam ben.[/Q
bende böyle düşünüyorum
balkonsuz evde otururken yaz boyu ruhum daralıp hiç bir yere çıkamadığımı hatırlıyorum
insan yazın içeri girmek istemiyor
ayrıca kışında dışarıda evde kokabilecek yemekler yapamadığında balık kızartma vs. küçük tüpünle gayet işe yarıyor

Benim balkonum yoktu önceki evimde , çamaşır çok sıkıntı oluyordu.. Dışarıyada ip yapıp asma şansım yoktu ev binanın en alt katıydı yukardan sofra bezi halı vs çırpıyorlardı... İki binanın arasında kalıyorduk ev konumu olarak. Ama güneşte görmüyordu... Gündüz ışık yakmak gerekiyordu ama bizim binayla anlattıgınız bina ne kadar benziyordur bilemem...
bende dışarıya ip falan asıp seremem çamasır zaten çok yoğun bir işim var temizlik bile standart saatlerde yapamam zaten.kahretsinki ev çok güzel hele ki mutfak bayıldım neredeyse ağlıycam şimdi neden küçükte olsa bir balkonu yok diye :(

Back
X