- 28 Ocak 2009
- 34.479
- 57.986
- 1.123
2 tane balkonumuz var ikiside geniş ve yazın balkonda yaşıyoruzbende balkona çok alışkınım.yazın resmen balkonda yaşıyorum diyebilirim.o yüzden tereddüt ettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tane balkonumuz var ikiside geniş ve yazın balkonda yaşıyoruzbende balkona çok alışkınım.yazın resmen balkonda yaşıyorum diyebilirim.o yüzden tereddüt ettim
öyle canım nerden baksan bi 5 yılımız geçer o evdeAnladım canım hayırlı olsun şimdiden acele etme derim her anlamiyla icine sinsin en az 5 10 yıl oturursunuz çünkü![]()
belki basit geliyordur ama o kadar sıkıntı oldu ki bana bu konu anlatamam.sabahtan beri ölçüp biçiyorumBenim evim de balkonsuz. Bizden önce oturanlar terası içeri almışlar komple kocaman bir salonum var. Sadece kışın çamaşır kurutmak zor oluyor. Ama zaten kışın balkona assak 2 günde kurumaz. Gece içeri çamaşırlığa asıyorum sabaha kadar kuruyor.
Sigarayı da mutfak camında içiyoruz. Çok eksikliğini hissetmiyorum açıkçası ama eşim keşke olsaydı diyor.
çok teşekkür ederim aynen bende bunları düşünüyorum2 sene balkonsiz giriş katta oturdum . evin içi çok güzeldi.. Ama camasirlar kurumuyordu ve kapilarin uzerinde elbiseler , çarşaflar, nevresimler.. Evim deterjan kokuyordu. Yazin camlari istediğim gibi acamiyordum. Adamlar oksurse konuşsa ses icerdeydi. Gökyüzü nu oturdugum yerden goremiyordun, hazin geceleri daha sorun oldu cam üstten aciliyordu ama ben tedirgin oluyordum . parmaklıklarda vardi ama.. Yani canim tavsiyem öncelik giriş kat olmasin , balkonlu ev tercihin olsun, ama bulamiyorsaniz kesin ara kat bir daire alin. Umarim Gönlünüze gore bir daire bulursunuz
Bahçeside mi yok bazı giriş katların bahçesi oluyor.belki basit geliyordur ama o kadar sıkıntı oldu ki bana bu konu anlatamam.sabahtan beri ölçüp biçiyorumama net bi kararım yok
zaten ben mutfağa bayıldımmm...salon takımını koy mutfağa o derece bir de kırmızı ki sorma tam benim için tasarlanmış gibi :) gel gör ki kararsızlıktan ölüyorum resmenbizimde balkonumuz yok ev sahibi balkonu mutfakla birleştirmiş.geniş bir mutfağım var açıkçası o benim için daha önemliydi.biz evimizde 2.senemize girdik.çok nadir eksikliğini hissediyoruz balkonun.evi beğendiysen balkon için vazgeçme derim![]()
yok canım bahçe.önüne beton atılmış.sanırım yazın kadınlar falan oturuyor yani benim camın önünde oturacaklar alırsak evi :)Bahçeside mi yok bazı giriş katların bahçesi oluyor.
çok teşekkür ederim aynen bende bunları düşünüyorum
göbeksiz eşiniz ya da sevgiliniz mi var malum göbeksiz erkek :))başlığa bakınca ilk o aklıma geldiarkadaşlar sizlerin fikrini almak istediğim bir konu var.biz ev bakıyoruz.daha doğrusu nişanlım bakıyor fakat istediğimiz gibi bir ev bulamadık.biizm ev almak istediğimiz yerdeki evler eski bina.yeni bina olan yerlerde benim büroma ters kalıyor ulaşım açısından.bugün nişanlım bir ev bulmuş.konum çok uygun fakat evin balkonu yok.giriş kat ama evin içi mükemmel hayran kaldım.fakat balkonu olmaması çok düşündürdü bizi.nişanlım tercihi bana bıraktı sizce çok problem olurmu![]()
O zaman vazgeç derim canım eski evimiz 1. Kattı balkonu vardı evin önünde bahçe gibi birşey vardı betonu falan vardı ama kadınlar ve çocuklar sabah ezanına kadar oturuyordu ve bütün sesleri bizim evin içindeydi kapı pencere açamıyorduk o zamanlar gürültüden 40 dereceyi geçen sıcakta full klima çalışıyordu çok şükür taşındık ordan da kurtulduk.yok canım bahçe.önüne beton atılmış.sanırım yazın kadınlar falan oturuyor yani benim camın önünde oturacaklar alırsak evi :)
bunlar hep problem değilmiO zaman vazgeç derim canım eski evimiz 1. Kattı balkonu vardı evin önünde bahçe gibi birşey vardı betonu falan vardı ama kadınlar ve çocuklar sabah ezanına kadar oturuyordu ve bütün sesleri bizim evin içindeydi kapı pencere açamıyorduk 40 dereceyi geçen sıcakta full klima çalışıyordu çok şükür taşındık ordan da kurtulduk.
canım başlık tamamen konunun kendisni anlatıyor ama nişanlımda tam tabire uygun yani :)göbeksiz eşiniz ya da sevgiliniz mi var malum göbeksiz erkek :))başlığa bakınca ilk o aklıma geldi