• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balkonsuz evde oturulur mu????

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Şu an kiracı olduğumuz eve 600 tl veriyoruz. Bi ev bulduk 2+1 yani. Fiyatı 70 bin . 10 yıllık kredi çekip ayda 900 tl ödemeyi düşünüyoruz. Aslında memlekette aldigimiz bir ev daha var onunda ödemeleri devam ediyor ama su an ikimizde düşünüyoruz memur olarak bulunduğumuz ilde 3 yılda 30 bin TL Ye yakin kira ödeyip elimiz boş dönmek ten se 70 bine ev almayi. Elimiz bol olunca yapılandırır borcu kapatır iz diyoruz.
Şimdi sorularım şunlar ;
1- sizce 90 metre kare ev eşim ve bana yeter mi ilerde küçük gelir mu
2- evin balkon u yok kafama çok takılıyor . Sizce balkon olmazsa olmaz mı?
3- kiraya 600 vermekten se kendi evine 900 vermek mantıklı mi.
Bizi zora sokmaz şu an öyle görünüyor aradaki 300 tl fark
. Ama yine en çok kafama takılan şey şu : balkonsuz evde oturur muydunuz?
Aslında balkon varmış ama kapatmis lar.
Konum disindaki yorumlari dikkate almayacagim..
Simdiden konuma Yorum yapan herkese teşekkür ederim. .

Oturulur tabii neden oturulmasın, sanırım çalışıyorsunuz zaten senenin kaç günü balkon sefası yapmaya vaktimiz oluyor ki. Çamaşır kurutma bakımından zaten artık pek sorun olmuyor çamaşır kurutma makinaları var.

Bu arada bizim evin balkonu var ama balkon demeye bin şahit lazım iki kişi dipdibe oturmak zorunda kalıyoruz. Ee bir de iki çocuk eklenince aileye 4 kişi sığamayacağımız için balkonu yazın dahi oturmak için hiç kulanmıyoruz.

Şu an kiracı olduğumuz eve 600 tl veriyoruz. Bi ev bulduk 2+1 yani. Fiyatı 70 bin . 10 yıllık kredi çekip ayda 900 tl ödemeyi düşünüyoruz. Aslında memlekette aldigimiz bir ev daha var onunda ödemeleri devam ediyor ama su an ikimizde düşünüyoruz memur olarak bulunduğumuz ilde 3 yılda 30 bin TL Ye yakin kira ödeyip elimiz boş dönmek ten se 70 bine ev almayi. Elimiz bol olunca yapılandırır borcu kapatır iz diyoruz.
Şimdi sorularım şunlar ;

oturulur.
bizim evde balkon var ben senede 10 defa anca çıkıyorum.
hava almak isteyince ya dışarı çıkıyorum ya da pencereden bakınıyorum.

bahce katı ise benım en sevdıgım super bısey, degılse, kendı evınız mutfak yada salon camını yere kadar yaptırıp, balkon demırı gıbı demır taktırılabılır, ya da kapatılan balkon eskı halıne dondurulebılır, bence mantıklı karar ;) hıc olmadı balkonsuz neden olmasın, ac camı pufur pufur :D hava alsın, gunes alsın yeter :D

70 bin cok cok uygun nerden aliyorsun:rolleyes:

Oturulur oturulmaz degil bodrum katta oturan insanlar var sonucta ama zorlanirsin bi balkon olsa dersin yani..

Balkonlu bir alternatif bulursan kacirma derim:KK73:

Şimdi sorularım şunlar ;
ferah bir evse oturulur ama ilerde çoluk çocuk derken o 90 m2ye sığamazsınız sığsanız bile eşya koymak için balkon gibi bir yer illa ki lazım olur diye düşünüyorum

Oturulur tabiki bende balkon var ama yıkamıyorum bile ustkomsum yüzünden.sanki hiç balkonum yokmuş gibi iki yıldır oturuyorum sıkıntıda yok.camlarımı açıp havalandırıyorum cırpmam gerekeni penceremden çırpıyorum camaaırıda bos salonda kurutuyorum camlarımı acık bırakıyorum kokmasın diye. Şimdiden hayırlı olsun eviniz

evimde iki adet Fransız balkon var, yani normal bildiğimiz balkon yok. 5. kat.
İstanbul gibi dip dibe balkonu olan bir evde oturmak istemezdim.
tabii ki deniz gören terasım veya balkonum olsun isterim.
ama onun dışında şehre göre değişebilir.
yani balkonu ne kadar kullanacağınıza bağlı. böyle düşünün bence .

Çocuk olursa 90 m2'ye sığamayacağınız kesin.
Balkon konusu kişiye göre değişir.
Ben balkonsuz evde oturmak istemem şahsen.
Siz balkon kullanmıyoruz ne gerek var diyorsanız o ayrı tabiki...

Bizim evde çok küçük, 2-3 kişinin sığabileceği balkonumuz var ama olmasa da olur. Sizin yerinizde olsam 3.maddeye dayanarak o evi alırdım. Hangi il hangi semt? Siz almazsanız ben talibim :KK53:

3 tane balkonum var onu de acik bir kere cikip oturmus değilim :oops:

90 m2 ev cocuk dusunmuyorsaniz yeter.

600 yerine 900 vermek mantikli

70 bine ev nerde var biz de alalim :KK49:

Biz yurt dışında yaşıyoruz istanbulda ev almayı düşünüyoruz 70 bine çok uygun nerden buldunuz o evi canım ya... Bende balkonlu evi çok severim mutfakta bi balkon olsa hiç fena olmaz ama senin için farketmiyorsa balkonsuz evdede oturulur niye olmasin

Back
X