kucuk cocuk yapamaz.genc kız dıyorsan aklı başındadır yıne cesaret edemez böyle birşey yapmaya ögrenılırse ona kzıılcagını dusunur.erkek evlat gene yapablır ama kız evlat cekınır bu konuda.ben esının yaptırdıgını dusunuyorum nedense...
o zaman direk arayın bu not için ona tepki gösterin ordan omu yazdı belkı anlarsnız.polise gidicem bu notu yazdıgının ıcın senı sıkayet edıcem felan dıye sert konus bakalım telden
Geçmiş olsun. Polisle iletişime geçtiniz mi ?
Oyle istiyorum tasinmayi ama cocuklara kiyamiyorum onlari perisan ederim diye korkuyorum..
pazartesi gunu basvurmustm bir ay uzaklastirma verdiler yarin sabahta kagidi goturcem
Niye perisan olsunlar canim maddi imkanin varsa tasin tabi böyle korku icinde evde oturacagindan iyidir.
Lütfen kendinize dikkat edin. Saçma sapan bir insanla karşı karşıyasınız sonuçta.Umarım yarın gerekeni yaparlar.
her sey daha iyi gidiyor derken esim hatalarindan ders cikardi diye dusunurken bi anda tepe taklak olduk nasil bu hale geldik kendi icimde bile bunu sindiremiyorum
O zmn bir arkadasi buna haber ucuruyodur dikkatli olun..Sehir disinda yasiyo orda calisiyor takip edemez ki
Dost dusman ya mecazi anlamda kullanilmis ya da ayrilik doneminde araya giren bi sekilde etkisi dokunan insanlardan bahsediyor.Tehditi anlarim ama dost dusman birseyler yazmis onu anlayamadim bifr yanlizlik falan takmaz ki bu adam oralarda gununu gun ediyor sabahlara kadar arkadas sohpetlerinde
Dost dusman ya mecazi anlamda kullanilmis ya da ayrilik doneminde araya giren bi sekilde etkisi dokunan insanlardan bahsediyor.
Yalnizlik degil unutulmuşum diyor bunu da size diyor zaten.
Belki görünmemek için başkasına yaptırmıştır polise görünmek en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?