Baln da siz syler misiniz ?..

• Konu Sahibi Konu Sahibi kar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evli olan vardir bi sey bilmeyen, bekar vardir herseyi bilen
bekar vardir hic bisey bilmeyen evli vardir herseyi bilen, insan olsun da ne olursa olsun, aldirma bosver takmayin kafaniza !!!

bekarsın sen kar
ne diye gelip konu açtın kız sen
söyle bakim bana

öpüyorum tatlım gerçektende bunlar ağır ve önyargılı sözler

bekarsın sen nie topik açıosunkiikötükedihüso kaydirigubbakcemile3

şaka biyana wala bende karşılaşıorum bazen değişiğime gidio..

ewlilik bi "tık" ötemde, durumumu değiştrdiğim an ciddiye alınıcam yanikaydirigubbakcemile3

bekar yada evli olmak değil farklarımız!
yaşanılan tecrübe ve düşüncelerimizin kapasitesidir...

hayattan neyi ne kadar aldığınada bağlı....

ne insanlar gördüm 50,60 yıl yaşamışlar ama hayat sanki onları teğet geçmiş,bomboşlar,ne insanlarda gördüm daha hayatlarının baharında o kadar iyi gözlemleri,bilgileri var ki....

bu ne evliliğe nede tecrübeye bağlı bir durum....hayat içindeki rollerimizi bazen fazla önemsiyoruz gibi geliyor bana...

ya bide bazen öle bi uç yorumlar yapıonki karcım böle akannehir kalıorm pc başında kaydirigubbakcemile3

kocanız öle yapmamıştır, kesin arkadaşıdır tarzı yorumlarında "kar aramıza 2060 yılından uzay mekiğiyle katılıo" diorumkaydirigubbakcemile3
bekarsın ya ondan :umursamaz::roflol:

samimiyetine güwenerek yazdım bu mesajı cnm umarım kırılmamışsındır opuyorumnanaktan

hiç kımseye karsı boyle bı tutumum olmadı
evlendıkte totomuz atmosfere degdı sankı:icecream:

takmayın kafanıza

Yaptığım yorumların %35-%40ında bu tip ifadelere maruz kaldım.
Özellikle kadın-erkek ilişkileri üzerine yaptığım yorumlarda " hele bir evlen de göreyim seni" "bekarsın tabii bilmeden konuşuyorsun"
hatta abartıp " Allah sana benim yaşadığımın bin beterini versin" türünde haysiyetsiz yorumlara bile maruz kaldım.

Hatta vakti zamanında forumda 16 yaşında kocaya kaçmış o zaman da 18 olan bir kadıncağız beni bekarım,evde kaldım diye aşağılamıştı.aşağılanma sebebim koca diye yanmamam çocuk yaşta..

Bana bela okuyan aldatılmış kadına " o adamdan sana hayır gelmez artık,evladını böyle bir adamla yetiştirmek daha iyidir" demiştim.O da bana "asla boşanmam,meydanı öteki kadına bırakmam hem evladım var" demişti,bende "evladını kullanıyorsun kocayı kaptırmamak için" demiştim..Sonra kocası öteki kadını kuma getirmek istediğini söyledi,ve arkadaş boşandı..Bekarım ama aklın yolu bir...

Evliliği bir sınıf atlama olarak gören kadınlar varoldukça,bu sözleri duymaya devam edeceğiz.

bekar yada evli olmak değil farklarımız!
yaşanılan tecrübe ve düşüncelerimizin kapasitesidir...

çok güzel yazmışssınız..

keşke herkes sizin gibi düşünse..

ama bazen gerçekten çok şaşırıorum, kimi zaman ewlilikle ilgili bi konu oluo we yardım istenio fikir danışılıo, bende tanımadığım bi insana ekranın diğer tarafından klawyemin yettiğince yardım etmeye çalışıorumm, ama bi bakıorum ewli arkadaşların soruları dikkate alınıp cwp werilmiş benim yazdıklarım boş bi lewha gibi görmezden gelinmiş...

hatta şuda dikkatimi çekio, bazı başlıklar şöle oluo" özellikle ewli arkadaşlardan cwp bekliorum"..

oyle basliklarin yanindan dahi gecmiyorum.. buyrunnnnnnnnn

hiç kımseye karsı boyle bı tutumum olmadı
evlendıkte totomuz atmosfere degdı sankı:icecream:

takmayın kafanıza

oyyy çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3

sen sus bana kötü örnek oluon :mymeka:

evet işte aradığım cümle. elinize sağlık.
medeni durum ayrımı yapan insanlar için yegane sıfatları "evli" olmaları, bazıları için "anne" olmaları. anneliği de araya koyuyorum çünkü ben de bu bakımdan eleştiri almıştım, anne değilsin diye. statü uğruna bu kelimeleri kullananlar hakikaten komik benim gözümde. demek ki "birşeyler" olabilmek için, bir başkasına; bir erkeğe veya bir bebeğe muhtaçlar. boşver kar. o konuda hala tartışma aldı başını yürüyo, seni anlayabilecek türde değiller, hiç cevap yazma.

:) Derins güzel ifade etmişsin arkadaşım..

Ben bir de şunu sevmiyorum:

'Partneri ile süper bir iletişim içersinde olan bayanlara; evli arkadaşlar ' evlen ' göreceksin hiçbirşey kalmayacak;hepsi geçici;aşk uçucu; heyecan bitici .. hey gidi hey.. :)
gibi telkinlerde bulunuyorlar..
Bana da aynısını çok yapmışlardı..
Sözlendik;nişanlandık aynı gitti..
Evlendik... Hala aynı..
Bebeğiniz olunca görürsünüz; o stres sıkıntı bütün renkleri alıp götürür..''
Bebeğimiz de oldu şükürler olsun ama yine aynı heyecan güzellik.
Tabi ki evlilik ; sanat bir nevi;ama başarabilmek dünyanın en güzel şeyi..
Zahmetlerde daima rahmet vardır..
Bu insanların yapısından ve inancından kaynaklıyor aslında..
Neye inanıyorsanız öyle yaşıyorsunuz..

Ben derim ki kimseye kulak asmayın;abartmayın..

Keyfini çıkarın yaşamın :)

insanları kırmak sanal alemde daha kolay kar'cım...senin olayını bilmiyorum ama bu KK 'de malesef ki büyük bir sorun...nedense bekar olmak suç gibi görülüyor... sen üzme kendini canım...

5 yıllık evliyim... 4 yaşında bir çocuk annesiyim,yaşımda genç sayılmaz üstelik...
ama ne yalan söyleyeyim,bana düşünceleri,tecrübeleri ile taş çıkaran onca bekar arkadaşımında varlığını bilirim...

akil yasda diil basdadir misali
9ay karninda tasiyipda dünyaya getiripde gerisini getirmeyen anneler var
annelik cidden dogurmakla kalmiyo yada bitmiyo asil ozaman basliyo
canim asla kimseyi
ne yasiyla
ne basiyla
ne görünüsüyle
ne düsüncesiyle
yadirgamamisimdir
kücümsememisimdir
herkezin görüsüne fikrine saygim sonsuzdur daima
takma kafana bebem seni bilen biliyo taniyan taniyo sevende cok seviyo zaten
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

liboşum bazı insanlar başkalarının dertlerinde bulur teselliyi,fazla abartmak istemiyorum ama,hemcinslerimiz dahada baskındır bu konuda...belkide bir çeşit temenni,oysa zahmetini çekmediğin hiç birşey senin değildir ki....

ılaydacem haklısın canım ama;bekar arkadaşları bu şekilde etkilemek gerçekten pek doğru değil..
Bugün burada da görüyor okuyor şahit oluyoruz...
Bir sürü genç arkadaş evlenmekten soğudum;evlenmek istemiyorum;evlilik gerçekten kötü mü;korkuyorum gibi bir sürü konu açıyorlar ve tereddütlerini her harflerinde hissediyorsun..
AŞK gerçekten biter mi? diyorlar mesela..
Evlilik aşı öldürür mü?
Hayır efenim eğer inanırsanız öldürmez bu sizin elinizde;bilakis hep derim
her zaman da diyeceğim;
Evlilik aşkı öldürmez ;oldurur...

bir de ben şunu anlayamıyorum.şu anda bekar olan bir sürü boşanan,çocuğu olan arkadaşımız var.neden bekar evli ayrımcılığı yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…