Baln da siz syler misiniz ?..

• Konu Sahibi Konu Sahibi kar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adı üstünde kadınlar klübü kızlar klübü değil zaten bir sür var kızlar klübü

bende orada zevk almıyorum saçma sapan şeyler

ruhun buraya uygun olmaya bilir o halde zorlama

zaten türkiyede kadına yönelik bi şey yok

bırak burası olsun:enbuyukkk:

gerçi buradaa bazı haksızlıllar oluyor ama o heryerde olağan durum
:icecream:

Bekarların cinsellik konularına yorum yazmaları hiç abes gelmiyor bana..
Kendim de cinselliğin nikahla bağlantısı olduğuna inanmadığım için..:icecream:
Kendi hayatıdır,yaşamıştır,tecrübe etmiştir,biliyordur ki yazıyordur diyorum.. Dikkat ederseniz bunda bile yaşamıştır cümlesini kuruyorum..
Bekarlara karşı değilim ne de olsa ben de bekarım.lülülülülülü
Evlilik,anne olmak insaoğlunun hayatını tümden değiştiren olaylar,karşıdan konuşmak çok kolay diyorum yine ben!

Haklısın Laliş..:içelim:

Benim de şahsen hiç aklıma gelmedi,bekar cinsellikle ilgili yazamaz diye..

Sanırım abartan evliler de var..

görmemişin kocası olmuş tutmuş çükünü koparmış

böyle evlendimi buldumcuk olan kadınlara uyuz oluyorum
ben evliyim bana herşey mübah peeeehhhh

görmemişin kocası olmuş tutmuş çükünü koparmış

böyle evlendimi buldumcuk olan kadınlara uyuz oluyorum
ben evliyim bana herşey mübah peeeehhhh

İma yasak İloş Hanım!!!!!!!!lmaz:
Bana laf sokuyorsun sanırsam..:umursamaz:
Bulsam koparcem de
neyseeeeee :CüvCüv:

:)..
esta.kırılmadım tabıkıde..
ama bazen olaylara bardagın dolu kısmındanda bakmak lazım..
herzaman esıt yaklasmaya calısırım cunku konu acan sadece kendı gozuyle lanse ettırır olayı..
pekı karsı tarafı ne ıttı buna dusunmeden gecemem..
uzaydan katılmıyom ama hayata bakısım gorusum karsısında busekılde fıkırlerımı acıklarım..ha erkek de degılım bıkac uye erkekmısınde erkeklerı savunuyosun demısdıdekaydirigubbakcemile3yanlış anlaşılmaların olması hayatta cok fazladır tabıkıde..
ama esın senı aldatıyo uyan gıbı sozlerı hıc sevmem,bı bayan ne sekılde konu acıyodur dusunmeden yorum yapamam ..

kar senin konuna gelince , evli bekar vs değil sana karışma bilmezsin demeleri. Sen duymak istemediklerini söylediğin içindir, yoksa duymak istediklerini yaz hiç önemli gelmez medeni halin.

Siteye yeni girdiğimde, evli olmama rağmen " eşim birine aşık olursa bana çekilmek düşer" yazmıştım.

vayyy - repler, yasak aşklara düşesin inşallah diye mesajlar. Bekar olsam kesin evli adamla ilişkin var yazacaklardı.

Yani önemli olan bazı kesimin duymak istemediklerini yazmak, bütün mesele bu şekerim.

:)..
saygı duydum kısılereden ınsan beklıyo ama saygı..
saygıdan zıyade kırıcı sozlerı nasıl sarf edılıyo bazen sasırıyom acıkcası..a.s.

Budur vereliniortak

Ne demek istiyorsunuz?
Ne yapalım istersizin,bekarlar olarak siteden ayrılalım mı?
Kadın olmayı,sadece bir erkekler cinsel birliktelik yaşamaktan ibaret mi görüyorsunuz..
oturup kızlık,kadınlık gibi alt seviyede sohbetlere mi gireceğiz..
İsterseniz üye olmadan önce evlilik cüzdanı fotokopisi falan gönderelim siteye,ne dersinizi?

Kızlara yönelik siteleri bana özel mesaj ile gönderirseniz sevinirim.
Zİra henüz bir erkekle birliktelik yaşayıp o ulvi noktaya erişip "kadın" olamadım.
Gidip o sitelerde saçmasapan muhabbetler yapayım,ne de olsa bekarım..
Kimi nereden kovuyorsunuz Allah aşkına,hangi sıfatla__?

ya sunu hayattaım boyunca kaybetmemeye calısırım hoşgoruyu..
kım ne yaparsa ne derse kendısınedır..
bende burda bı konuya :bayan esımın telefonuna ıs arkadasıyla gunaydın mesajı gordumd edı:..bende belkı hatırlatmadır olabılır neden kotu bısı beklıyodunuz dedım dıye:..senın mesaj atan kadınla bagın varmı:evlı erkeklerlemı mesajlasıyosun kı normal dıyosun dıye agzı alınmıycak elestırıler aldım..
bende hıc cevap dahı vemedım savcılıga verdım..
ama şaşırıyom ınsanlara bazen..
ınsanları nasıl bukadar agır sozler dıye bılıyolar sasırıyom acıkcası..
bekar olmak gercekdende toplumda zor..

Evet,herkes kadar aciz,herkes kadar kötü,herkes kadar mutsuz ve herkes kadar eli mahkum olman gerekiyor.
Yoksa beddualar gelir seni bulur..

konumun bı topıcle baglantısı yokdur..
sadece dıkkatımı cekıyodu merakda edıyodum neden dıye..
cınsellıkle ılgılı konularda bı kac kez yaşadım bılgı paylasımı yaptıgım ıcın
bekar evlı degıldır hayat..
ozaman sızınde dedıgınız gıbı tecrubelı tecrubesız olmalıdır..
teşekkurler..

çabuk git buradan bekar şey :))))

ıki cins vardır kadın ve erkek.

Kız ne demek ? Öyle bir cins mi var ? Kadın cinsi, erkek cinsi, kız cinsi

Burası kadın cinsinin kulübü aksi halde adı "cinsel ilişkiye girenler" kulübü olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana bakın kk bekarları, bekarsınız hiç bir şeyden anlamazsınız, oturun oturduğunuz yerde, ayrıca konu falan da açmayın bekarlar anlamaz böyle şeylerden delikafadulden
Şaka bir yana bazı konularda haklısın bazılarında ise haksız. Mesela evlilik kurumu çocuk gibi olaylarda bizzat yaşamadıkça malesef çok şeyi anlamak imkansız.
Yani doğru bildiğiniz şeylerin aslında yanlış olduğu ya da teoridekilerin pratikle çok farklı olduğunu görüyorsunuz.
Aslında buna "bekarsınız anlamazsınız" demek yerine tecrübe edilmeden fikir ileri sürmemek desek daha iyi olur. Deniz'ciğiminde dediği gibi bende çocuğum yokken, şöyle eğitim vericem, böyle yapıcam diye arkadaşlarıma ahkam keserdim. Bana anne olmadan bilemezsin dediklerinde "ne alakası var" diye resti çekerdim.
Ama şu anda inan onlardan daha kötü bir pozisyondayım. Yapmam dediklerimi yapıyorum, yaparım dediklerimi ise yapamıyorum. Yani başa gelmedikçe anlaşılmıyor.
Ancak cinsellik, jinekoloji veya bir başka konuda asla bekarlar anlamaz olayına katılmıyorum.
Bu arada bekarlığınızın kıymetini bilin ben evlendim de ne oldu lülülülülülü

sonunda seni düsürdük buraya kuzum :teselli:

bak ben evliyim ,banada cocugun yok anlamazsin diyorlar,seneye anlayip anlamadigimi söz yazicam buraya kaydirigubbakcemile3

sen en iyisi ,sözde evli yap kizz medeni halini ,madem ki yorumlara deger böyle veriliyor

imza....betiş...
kadın olmak bakire olmamak mı?...yok yaaa...hakkatten bu kadar da değil yani...
ben de diyorum bazı konularda...mesela bebek bakımında, hamile ben bile yorum yapamazken evlenmemiş insanların yorumlarını garipseyebiliyorum (her zaman değil tabi...) ama bunun dışında yaşanmışlık, görmüşlük geçirmişlik bekarete bakmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…