Bekarların cinsellik konularına yorum yazmaları hiç abes gelmiyor bana..Kendim de cinselliğin nikahla bağlantısı olduğuna inanmadığım için..:icecream:
Kendi hayatıdır,yaşamıştır,tecrübe etmiştir,biliyordur ki yazıyordur diyorum.. Dikkat ederseniz bunda bile yaşamıştır cümlesini kuruyorum..
Bekarlara karşı değilim ne de olsa ben de bekarım.lülülülülülü
Evlilik,anne olmak insaoğlunun hayatını tümden değiştiren olaylar,karşıdan konuşmak çok kolay diyorum yine ben!
görmemişin kocası olmuş tutmuş çükünü koparmış
böyle evlendimi buldumcuk olan kadınlara uyuz oluyorum
ben evliyim bana herşey mübah peeeehhhh
İma yasak İloş Hanım!!!!!!!!lmaz:
Bana laf sokuyorsun sanırsam..:umursamaz:
Bulsam koparcem de
neyseeeeee :CüvCüv:
:)..ya bide bazen öle bi uç yorumlar yapıonki karcım böle akannehir kalıorm pc başında kaydirigubbakcemile3
kocanız öle yapmamıştır, kesin arkadaşıdır tarzı yorumlarında "kar aramıza 2060 yılından uzay mekiğiyle katılıo" diorumkaydirigubbakcemile3
bekarsın ya ondan :umursamaz::roflol:
samimiyetine güwenerek yazdım bu mesajı cnm umarım kırılmamışsındır opuyorumnanaktan
görmemişin kocası olmuş tutmuş çükünü koparmış
böyle evlendimi buldumcuk olan kadınlara uyuz oluyorum
ben evliyim bana herşey mübah peeeehhhh
Valla ne bekarlar var sitede..
Bazı konularda evlileri cebinden çıkarırlar..:)
Örnek Gurbiş (alışamadım evlendiğine), Derinss...:lepi:
:)..vallahi evlendikten sonra henüz boyumu aştığını düşünecekleri konulara yazmadım güzelim yaaaa kaydirigubbakcemile3
o yüzden bir şey diyemiycem. işte bu durum bizi kısır döngüye sürüklüyor. sevildiğimiz ve kabul gördüğümüz bir kaç başlığa bağımlı kalıyoruz. Elbette ki toplumda kimseyi yargılamak bize düşmez ama biz kadın olarak bir kere kadına saygı duymuyoruz ki...
Bekar olması bigili olmayacağı anlamına gelmez insanın...
>Ama şayet yakınlarda yazarsam bir cinsellik bölümünde jinekoloji bölümünde fikrimin nasıl karşılandığı konusunda yazarım burda :1hug:
Yaptığım yorumların %35-%40ında bu tip ifadelere maruz kaldım.
Özellikle kadın-erkek ilişkileri üzerine yaptığım yorumlarda " hele bir evlen de göreyim seni" "bekarsın tabii bilmeden konuşuyorsun"
hatta abartıp " Allah sana benim yaşadığımın bin beterini versin" türünde haysiyetsiz yorumlara bile maruz kaldım.
Hatta vakti zamanında forumda 16 yaşında kocaya kaçmış o zaman da 18 olan bir kadıncağız beni bekarım,evde kaldım diye aşağılamıştı.aşağılanma sebebim koca diye yanmamam çocuk yaşta..
Bana bela okuyan aldatılmış kadına " o adamdan sana hayır gelmez artık,evladını böyle bir adamla yetiştirmek daha iyidir" demiştim.O da bana "asla boşanmam,meydanı öteki kadına bırakmam hem evladım var" demişti,bende "evladını kullanıyorsun kocayı kaptırmamak için" demiştim..Sonra kocası öteki kadını kuma getirmek istediğini söyledi,ve arkadaş boşandı..Bekarım ama aklın yolu bir...
Evliliği bir sınıf atlama olarak gören kadınlar varoldukça,bu sözleri duymaya devam edeceğiz.
adı üstünde kadınlar klübü kızlar klübü değil zaten bir sür var kızlar klübü
bende orada zevk almıyorum saçma sapan şeyler
ruhun buraya uygun olmaya bilir o halde zorlama
zaten türkiyede kadına yönelik bi şey yok
bırak burası olsun:enbuyukkk:
ya sunu hayattaım boyunca kaybetmemeye calısırım hoşgoruyu..kar senin konuna gelince , evli bekar vs değil sana karışma bilmezsin demeleri. Sen duymak istemediklerini söylediğin içindir, yoksa duymak istediklerini yaz hiç önemli gelmez medeni halin.
Siteye yeni girdiğimde, evli olmama rağmen " eşim birine aşık olursa bana çekilmek düşer" yazmıştım.
vayyy - repler, yasak aşklara düşesin inşallah diye mesajlar. Bekar olsam kesin evli adamla ilişkin var yazacaklardı.
Yani önemli olan bazı kesimin duymak istemediklerini yazmak, bütün mesele bu şekerim.
Siteye yeni girdiğimde, evli olmama rağmen " eşim birine aşık olursa bana çekilmek düşer" yazmıştım.
vayyy - repler, yasak aşklara düşesin inşallah diye mesajlar. Bekar olsam kesin evli adamla ilişkin var yazacaklardı.
Yani önemli olan bazı kesimin duymak istemediklerini yazmak, bütün mesele bu şekerim.
konumun bı topıcle baglantısı yokdur..Hangi topicde aldığınız tepkiden dolayı bu kadar üzüldüğünüzü bilmiyorum...
Tabii ki bekarlar birşeyden anlamaz demek çok yanlış..Bu konuda sizinle hemfikirim ama şöyle bir gerçek de var ki, asla gözardı etmemek lazım...
Evlilik birçok konuda insana tecrübe kazandırır ve bu tecrübelere de birçok bekar, doğal olarak sahip değildir..
Mesela siz bekar bir bayan olarak, çocuk bakımından çok iyi anladığınızı düşünebilirsiniz, ama çocuğunuz olup, birebir pratiğe geçtiniz zaman, aslında o zamana kadar çocuk bakımından hiç anlamadığınızı anlarsınız:)....Bu kötü birşey değildir..
Ben bekarken, çocuğuma şöyle bakıcam böyle bakıcam, ben çok iyi bececerim, asla kucağımda pişpişlemem, ayağımda sallamam, emzik vermem alışmasın gibi atıp tutarken, çevremdeki evli ve çocuklu bayanlar, ''büyük konuşma ,henüz bekarsın, evlen çocuğun olsun da görürüz yapmam dediklerini bak nasıl bir bir yapıyorsun'' ...derdi..ben de o zamanlar ''aman bekarım diye anlamıyorum mu sanki'' derdim..
Ama evlenip çocuğum olduktan sonra onların dediklerine geldim..
Çocuğum uyusun diye yapmadığım denemediğim yol kalmadı..:))))) Gerçekten yaşanmadan anlaşılmıyormuş bebek bakımı mesela..
Şimdi bunu gayet rahat söylerim..
Evet bebek bakımı, başa gelmeden öğrenilcek birşey değil bence...
Bu sadece bir örnekti..
Size de şimdi bu tarzda evlenince görürsün, bekarsın pek anlamazsın ..tarzındaki cümleleri bence yanlış anlamamaya çalışın..
Yani kötü niyetle söyleneceğini sanmıyorum ben..
Yoksa herkesin mutlaka bir fikri var, bekar da söyleyecek evli de..Birçok bekar, evlilerden daha olgunca ve doğru kararlar da verebiliyor zaman zaman..Neden olmasın?
Bekar_evli ayrımı yapmak evet çok yanlış..
Ben olaya bekar_evli olarak değil, tecrübeli_tecrübesiz olarak bakmayı tercih ederim ama herkesin fikrine de herzaman saygı duyarım..
Çünkü ne de olsa; teorik ve pratik her zaman farklıdır.
Ne demek istiyorsunuz?
Ne yapalım istersizin,bekarlar olarak siteden ayrılalım mı?
Kadın olmayı,sadece bir erkekler cinsel birliktelik yaşamaktan ibaret mi görüyorsunuz..
oturup kızlık,kadınlık gibi alt seviyede sohbetlere mi gireceğiz..
ısterseniz üye olmadan önce evlilik cüzdanı fotokopisi falan gönderelim siteye,ne dersinizi?
Kızlara yönelik siteleri bana özel mesaj ile gönderirseniz sevinirim.
Zıra henüz bir erkekle birliktelik yaşayıp o ulvi noktaya erişip "kadın" olamadım.
Gidip o sitelerde saçmasapan muhabbetler yapayım,ne de olsa bekarım..
Kimi nereden kovuyorsunuz Allah aşkına,hangi sıfatla__?
Ne demek istiyorsunuz?
Ne yapalım istersizin,bekarlar olarak siteden ayrılalım mı?
Kadın olmayı,sadece bir erkekler cinsel birliktelik yaşamaktan ibaret mi görüyorsunuz..
oturup kızlık,kadınlık gibi alt seviyede sohbetlere mi gireceğiz..
İsterseniz üye olmadan önce evlilik cüzdanı fotokopisi falan gönderelim siteye,ne dersinizi?
Kızlara yönelik siteleri bana özel mesaj ile gönderirseniz sevinirim.
Zİra henüz bir erkekle birliktelik yaşayıp o ulvi noktaya erişip "kadın" olamadım.
Gidip o sitelerde saçmasapan muhabbetler yapayım,ne de olsa bekarım..
Kimi nereden kovuyorsunuz Allah aşkına,hangi sıfatla__?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?