Balperisinin Evine Hosgeldiniz

çok tatlı evin......
güle güle oturun canım..
duvara monteli beyaz raflar tv içinmi canımCADIARZU

tesekkur ederim .Duvara monte edilmis tek raf var, altta olan da televizyon icin.Ustteki dekoratif amacli. zemuszemus

güle güle oturun, tv ünitesi şeklindeki raf bölümüne bayıldım. çok güzel olmuş tebrikler :lepi:

işte tam istedigim gibi ev ... güle güle oturun ..böyle evim olursa bir tane köpegim olsun istiyorum..kaydirigubbakcemile3

işte tam istedigim gibi ev ... güle güle oturun ..böyle evim olursa bir tane köpegim olsun istiyorum..kaydirigubbakcemile3

Tesekkur ederim begenmene sevindimkaydirigubbakcemile3
Hayvanlari cok sevmeme ragmen malesef dokunamiyorum. Benim eve de kedi yakisir degil mi ama kaydirigubbakcemile3

Insallah canim seninki daha guzeli olsun. Ben Ikea'dan aldim.Istanbulda da var diye biliyorum.

sagol canım benim...
yaa bakmıştım ben ıkealara böyle bişey görmedim ya:çok üzgünüm: bir daha bakıyım :1shok:
fiyatı nedir canım?

yatak odana bayıldım ne kadar şirin:asigim: güle güle oturkaydirigubbakcemile5

Hayir ban bir sorunla karsilasmadim. Hatta koyu mobilyalarda en ufak tozlanmalar hmen kendini gosterir beyaz o yonden avantajli.Ben haftada bir toz aliyorum yeterli oluyor.

Prensesim bunlar ne guzel boyle canim cektirdin:1closedeyes:
bayilirim cikolatali drajeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…