Balperisinin Evine Hosgeldiniz

yaa ben bu eve canım sıkıldıkça bakıyorum.içim açılıyo :1rolleyes: daha önce de yazmıştım heralde ama,güle güle oturun inşallah

yaa ben bu eve canım sıkıldıkça bakıyorum.içim açılıyo :1rolleyes: daha önce de yazmıştım heralde ama,güle güle oturun inşallah

Gloxinia yada eski adiyla mizmizcimopuyorumnanaktan Canim benim keske yakin olsaydik gelirdin kahve icerdik karsilikli..
tesekkur ederim yorumun icin

valla bende bu eve bayıldım...tek kelimeyle süper evin içini çok güzel dizayn etmişsin canım bahçede süper...böyle bahçeli evlere bayılıyorum...güle güle otur canım..

Balperisi evin çok hoş, çok dinlendirici ve en önemlisi hiçbir rüküşlük yok çok beğendim..Güle güle otur bu forumda şimdiye kadar baktıklarımın arasında en beğendiğim ev oldu..

Balperisi evin çok hoş, çok dinlendirici ve en önemlisi hiçbir rüküşlük yok çok beğendim..Güle güle otur bu forumda şimdiye kadar baktıklarımın arasında en beğendiğim ev oldu..

Canim cok incesin tesekkur ederim. Ne guzel evler var forumda:1rolleyes:
Sade benimkisi bir de sadece kullandigim esyalar olunca goz yormuyor o kadar.Eylulde tasinacagim insallah.Orasiyla ilgili farkli planlarim var.Eklerim.

canım evin harika, inşallah bize de nasip eder Allah böyle bahçe içinde cici bi ev. ama memuriyet hayatı malum, ancak emekli olunca...
oturma odana ve yatak odana bayıldım, beyazlar ve kombinasyonların tek kelimeyle harika...
vala sizden görüp görüp özeniyorum, ben de koyucam evimin fotoğraflarını bi ara

Tesekkur ederim begenmene sevindim.Insallah emekliligi beklemeden en guzelleri senin olur.
Sende ekle resimleri hadi bekliyoruzolumunekankayizsmile

Ahhhh canim, yatak odana bittimmmmmm....Huzur dolu rüyalar...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…