tranfer gününü sayarsam bugün 7. gün, idrarda gebelik testi yaptım, negatif

( erken miydi? pozitif olma ihtimali var mı sizce

(
ay canım bende bu sabah yaptım benimde transfer gününü saymazsak 7. günüm bende negatifi gördüm eşimde çok üzüldü

(
Hatta şimdi eşime erken idrar testi yapıpta negatif sonuç alan ama ilerleyn günlerde pozitifi gören arkadaşların yazılarını gönderiyordum saanada birkaç örnek gönderiyim dur canım :))
1) Dıptps heyecan yapma lutfen canım 7 gÜn negatıftı ıdrar testım 8 gun kanda yaptıdım pozıtıf cıktı gebelık testı 12 gunde tekrarladım gene pozıtıftı kanda ıdrarda hemen cıkmıyo zaman ıstıyor panık yapma sakın ol
2) 9.gün negatifti.tek oldugu için 12.gün pozitif çikti.
3) canım biliyosun benim 7.gün idrar testim negatif çıktı ama 8.gün elhamdülillah kan testimde 87.4 cıktı değerim lütfen 12.günü beklemeden moral bozmayınnnn
4)ÇOK ÖNEMLı;;;;;;arkadaşlar transferden 7 gün sonra test yapmaya başladım hergün hemde fortelle hep negatifti 13.gün kan tahliline çağırmışlardı zaten, hele son 3 gün her sabah iki farklı markayla test yaptım.taki 12.güne kadar hep negatifti ama 12.gün sürpriz ... silikde olsa 2 pozitif sonuç aldım bu seferde ben inanamadım, zaten kan tahlil zamanımda gelmişti,hemde üçüz hamileyim buna
5)kızlar merhaba
ben idrarda meraktan 7. günden sonra hep baktım çok erken başlamıştım bakmaya tabi ama 9. günden sonra çok silikte olsa hep pozitif çıktı
12 gün sonra kanda 95 çıktı yani hamileyim bugün tekrar kan verdim sonucu bekliyorum
daha çok örnek var cnm ben birkaç tane yapıştırdım :)) Bozma moralini a.s.