Bama bu da m gelecekti?

En doğrusu bu bence borçlanın ve kesinlikle taviz vermeyin. Madem nişanlınızla sorununuz yok. Kırıcı olmadan tavrınızı koyun. Belki dürüstçe gelmeyecek ama onlar sizi istemedikleri halde sever görünüyorlar. sizde öyle yapın. Ben evlendiğimde eşim işsizdi bir haftalık evliydim, baktım eşim ağbisinin faturalarını getirmiş biz ödeyelim diye ama o son oldu eşime kesin tavrımı koydum eltimler beni hâla sevmezler. Sizde herşeye boyun eğip saf olsaydınız severlerdi. Çıkarlar üzerine kurulu sevgiye kimsenin ihyiyacı yok bence

aaaaaaaaa şok oldum..adam işsizmiş..nasıl fatura gönderiler yaaaaaaa
aman tabiii ,siz ne deolsa düğün yaptınız paraları topladınız..denizde kum sizde para diye düşündüler herhalde:)

ya bence bir insan her konuda haklıya hakkını verecek.haksız birisi varsa sen haksızsın diyecek..haklıda olsa haksız da olsa sürekli bir tarafı ezmek,hem o kişinin kendisi için kötü olur hemde haksız olduğu halde o kişi herkesin tepesine çıkar..artık onu durdurabilene aşkolsun..nişanlın yardım etsin ama desin ki,anne ben evleniyorum.masraflarım var.şu kadar parayıda ona harcayacam,şu kadar para benim ihtiyaçlarım için,şu da sizin için..
ayrıca annesine de sen şurada yanlış yapıyorsun diyebilmeli birisi..birlikte olduğu kişi ile annesi arasında bir bağ kurabilmeli...taraflardan birisi istemese bile:) yapılması gerekn yada söylenmesi gereken şeleride yaptırabilmeli...öyle durup ,herşeyi seyretmekle işler yürümüyor..amann onlar bilir ne yapacaklarını demekle işler yürümüyor..olaylara biraz el atıversin nişanlın

ya bide bu para muhabbetlerini ben şu yüzden de kabul edemiyorum.benim haricimde annemin babamında maaşları var ve her ay düzenli para girer evde bu şekilde büyüdük biz her ay eve gelecek parayı bildik ayağımızı yorgana göre uzattık ona göre harcadık.ailemin benden hiçbir maddi beklentisi olmadı..allah esirgesin olmayacakta...
ama onlarda babasının (sanayide esnaf) geliri belli değil.ne kadar kazancları olacağını bilmeden yaşıyorlar.kız kardeşide çalışıyor gerçi de.iş böyle olunca evlerinin direğineee :) umut bağlamışlar işte..ama ben gelirin paylaşılması taraftarı değilim hiç ondan bu savaşım ya zaten sonu gelmez isteklerin canım..bende bulsam karşılıksız para hayır demem tabii..kim der değilmi?
tabi daha önce başka vbir arkadaş senden gizli verir gibi birşey dedi.öyle birşey yaşamaktansa bu söylediğini tercih ederim elbette..
ama ben bu işin çözümünü gelecekle ilgili kaygısını yani evlendikten sonra yüklü ev yada araba kredisi ile çözebileceğimi düşündüm.borca girip sıkışırsak kimseye verecek durumumuz olmadan anca kendimizi idare edersek bu iş biter gibi geliyor amaa dur bakalım zaman gösterecek..gelişmelerden haberdar ederim canım

En doğrusu bu bence borçlanın ve kesinlikle taviz vermeyin. Madem nişanlınızla sorununuz yok. Kırıcı olmadan tavrınızı koyun. Belki dürüstçe gelmeyecek ama onlar sizi istemedikleri halde sever görünüyorlar. sizde öyle yapın. Ben evlendiğimde eşim işsizdi bir haftalık evliydim, baktım eşim ağbisinin faturalarını getirmiş biz ödeyelim diye ama o son oldu eşime kesin tavrımı koydum eltimler beni hâla sevmezler. Sizde herşeye boyun eğip saf olsaydınız severlerdi. Çıkarlar üzerine kurulu sevgiye kimsenin ihyiyacı yok bence

çok haklısın arkadaşım..seninde yaşadığın çok sinir bozucu...off allah ıslah etsin bu insanları...

Söylemezsem duramam teyzem eşimin ailesi için konuşurdu bende kızardım öyle değil diye...Ne zaman aynı eve giriyorsun inan yıllarca tanıdığın kişi sana yabancı geliyor...(duvara yazıyorum.Allah bilir tabi.)Ekonominizi düzeltmeden sakın ama sakın evlenmeyin .İnan pişman olursun evliliğin burnundan fitil fitil gelir ..

evet canım bu olaylar temizlenmeden evlenmeyeceğim..hertürlü gelişmeyi karşıdan izleyeceğim.bundan sonra yaşanacak herşey için nişanlıma topu attım beklemedeyim bende.annesinin istediği buydu gerçi ödemeler yapılmasın evler satılmasın düğünde olmasın die.istediği oluyor sağolsun :çok üzgünüm: bakalım gelişmler ne olacak göreceğim ona göre hareket edeceğim yok öyle onların ödemelerinin üstüne ev kurmak , enayilik yapmayacağım..

Ya ben anlamadım neden faturaları siz ödüyorsunuz üstelik bir haftalık evliken borç falan mı vermişlerdi..??Bu ne rahatlık..

Hayır canım ne borcu hatta düğüne gelecekler diye kızlarıının giyecekleri kıyafeti bile benden istemişlerdi ama bende o zaman gelmesinler dedim. Üstelik eltim günde 1 paket sigara içer hemde iyi marka olanlardan ona nasıl para var. Amaç sadece sömürmek.

aaaaaaaaa şok oldum..adam işsizmiş..nasıl fatura gönderiler yaaaaaaa
aman tabiii ,siz ne deolsa düğün yaptınız paraları topladınız..denizde kum sizde para diye düşündüler herhalde:)

Aynen öyle ama istekleri bir bir geri çevrilince istenmeyen insan oldum. Üstelik eşim hâla düzenli çalışan biri değildir. Bizde de Pinkstarın tersine bankamatik olan eşim değil bendim:kızgın:

çok haklısın arkadaşım..seninde yaşadığın çok sinir bozucu...off allah ıslah etsin bu insanları...

Böyle insanlar ıslah olmazlar. Çünkü çok rahatlar ve kendilerini zeki karşısındakileride aptal yerine koymak isterler. Başarırlarsa iyisin, başaramazlarsa senden kötüsü olmaz.

Böyle insanlar ıslah olmazlar. Çünkü çok rahatlar ve kendilerini zeki karşısındakileride aptal yerine koymak isterler. Başarırlarsa iyisin, başaramazlarsa senden kötüsü olmaz.
Valla doğrusun .İstediklerini yapınca iyisin yapmayınca senden kötüsü yok.Aman eksik kalsınlar .404 gibi olmuyorlar mı birde sülük gibi bi rahat vermezler adama...Açık açık söyleyemezsin de.. Amaaan babamın tarafı geldi aklıma hey heylendim yine öff.
:oklava:

Back
X