Ban konusunda dertliyim..

bunca yıllık üyeliğimde ilk ve son banımı,geçenlerde siyaset konusunda, yemiştim.genel bir ban mıydı,yoksa birisi mi kibledi,umurumda değil.ama özel konularda,(kaynım bana yan baktı,görümcem kışt dedi gibi)fazla muhatap olmadan,yorumumu yazıp çekiliyorum.kiblenmeye fırsat vermiyorum.bugüne kadar da kimseyi kiblemedim.
beni rahatsız eden yorumların sahibini görmezden gelmek gibi bir yol buldum, kendime.iki kişi var listemde,yorumlarını görmediğim.
en iyi yol, bu gibi geldi bana.

Bir soruda benden ceza puanımız yazıyor mu yazıyorsa nerede yazıyor?
Ben de banlandım geçen.önce 29 temmuzdu yasağın kalkacağı tarih.sonra 30 temmuz oldu..

Ahhahaha :))
Mune apla biliyor onu. Yazmıyor bir yerde
Ben de 2 gün alıyordum hep.
Bir anda 4 gün aldım.
Hemi de hakaret etmediydim.
Polemikten gittiydim.
Ayyy sen mimlisin o zaman.4 gün falan.lütfen beni polemiklerine çekme arkadaşım :)
Bi 2 günü daha kaldıramam herhalde :)

3 ağustos tarihine kadar diye yazan ban tam da su dk sona ermiş durumda. Bari yalandan akşamına açılsın 4 ağustos olmadan.. Bir seferlik olsa bir hata olmuştur diyeceğim ama geçen sefer de aynısını yaşadım. Bari tarih yaninda saat de bildirilsin. Sabahtan aksama sinir olmayalım.

Bir de bir sorum var sevgili yöneticilere cidden benim kötü bir üslubum mu var?
En saçma saldırılara bile en yumuşak cevapları verme gayreti gösteririm.
Kesin ban yiycem diye beklediğim durumlar oldu onlara hiç sözüm yok. Ama gerçekten bazen çok haksız ban aldığımı düşünüyorum.

Siz reelde iftira karşısında susuyor musunuz mesela? Bir kendini bilmez çıkıp benim hakkımda tek fikri olmadan atıp tuyuyor resmen iftira atıyor. Ona verdigim cevap siz hiç bir şey bilmiyorsunuz haksızlık ediyorsunuz hakkımı helal etmiyorum ve sizin gibileri Allah'a havale ediyorum..

Bu mudur kötü üslup? Yoksa cevap vermemiz yetiyor mu ban almak için?

Çok iddialiyim ben kötü üslupluysam dünyada iyi üsluplu kimse yok..
kim şikayet ediyorsa öbür taraf ban yiyor ben söyleyeyim sebebini:p
ben de genelde kibar konuşuyrum diye düşünüyorum ama ban yiyorum yani sırf da bu sebepten -kim şikayet ederse o kazanıyor:)
bir de şey 24 saat olayı şöyle oluyor mesela 3 ağustos 15:00 da banlandıysanız tam 24 saat sonra 4 ağustos 15:00 da açılıyor bence ,en azından ben öyle gözlemledim

kim şikayet ediyorsa öbür taraf ban yiyor ben söyleyeyim sebebini:p
ben de genelde kibar konuşuyrum diye düşünüyorum ama ban yiyorum yani sırf da bu sebepten -kim şikayet ederse o kazanıyor:)
bir de şey 24 saat olayı şöyle oluyor mesela 3 ağustos 15:00 da banlandıysanız tam 24 saat sonra 4 ağustos 15:00 da açılıyor bence ,en azından ben öyle gözlemledim

Ban cezasının saati neyse açılışıda aynı saatte oluyor..

Ben kafasi cok rahat bir insan degilim. Herseyi kafaya takarim ama artik bu hayat felsefesini bari sanal alemde sergileyip bir tanimadigim insanlar icin uzulmeyeyim diye dusunup polemige girmiyorum kimseyle.

Sizi konularinizdan az cok biliyorum. Reel hayatta zaten sizi uzen seyler var. Buraya kafa dagitmaya rahatlamaya gelin. Her soylenileni kafaniza takmayin.

Ben universite okurken ogrendim insanlari takmamak gerektigini. Yoksa depresif ruh hali icinden cikilmiyor. Kendi kendime cozumler uretmeye calisiyorum. Yoksa depresyonun dibine vuracak bir karakterim var.

Mesela su an zaten hali hazirda bir derdim bir ic sikintim bir pismanligim var. Konunun birinde bir uye beni alintiliyarak sert bir cevap yazmis ama cevap bile vermedim. Birde onunla polemige girip iyice kendimi geremem.
Yurtta mı kaldınız üniversitede?

Yurtta mı kaldınız üniversitede?

Evet yurtta kaldim. Ozel yurttu ama kafayi yemis insanlarla doluydu. Sadece yurdum degil sinifimda ayniydi. Herkesle samimiyet kuran arkadaslarina her turlu fedakarligi yapan iyi niyetli vaveyla gitti tek basina takilan kimseye guvenip samimiyet kurmayan vaveyla geldi.

Evet yurtta kaldim. Ozel yurttu ama kafayi yemis insanlarla doluydu. Sadece yurdum degil sinifimda ayniydi. Herkesle samimiyet kuran arkadaslarina her turlu fedakarligi yapan iyi niyetli vaveyla gitti tek basina takilan kimseye guvenip samimiyet kurmayan vaveyla geldi.
Bende yurtta kaldim.karilar hamami gibiydi kimseyle hicc sorun yasamadim.milet sac saca girerdi ama burada cok ban yiyorum gecen yillar asabilestirdi galiba:KK14:

Bende yurtta kaldim.karilar hamami gibiydi kimseyle hicc sorun yasamadim.milet sac saca girerdi ama burada cok ban yiyorum gecen yillar asabilestirdi galiba:KK14:

Kimseyle sac basa girmedim hatta sozlu kavgada yapmadim ama insanlaein gercek yuzunu gordum. Cogu insanin benim gibi iyi niyetli olmadiginida gordum ve kabuguma cekildim.

3 ağustos tarihine kadar diye yazan ban tam da su dk sona ermiş durumda. Bari yalandan akşamına açılsın 4 ağustos olmadan.. Bir seferlik olsa bir hata olmuştur diyeceğim ama geçen sefer de aynısını yaşadım. Bari tarih yaninda saat de bildirilsin. Sabahtan aksama sinir olmayalım.

Bir de bir sorum var sevgili yöneticilere cidden benim kötü bir üslubum mu var?
En saçma saldırılara bile en yumuşak cevapları verme gayreti gösteririm.
Kesin ban yiycem diye beklediğim durumlar oldu onlara hiç sözüm yok. Ama gerçekten bazen çok haksız ban aldığımı düşünüyorum.

Siz reelde iftira karşısında susuyor musunuz mesela? Bir kendini bilmez çıkıp benim hakkımda tek fikri olmadan atıp tuyuyor resmen iftira atıyor. Ona verdigim cevap siz hiç bir şey bilmiyorsunuz haksızlık ediyorsunuz hakkımı helal etmiyorum ve sizin gibileri Allah'a havale ediyorum..

Bu mudur kötü üslup? Yoksa cevap vermemiz yetiyor mu ban almak için?

Çok iddialiyim ben kötü üslupluysam dünyada iyi üsluplu kimse yok..

Aradaki yorumları okumadım, herkese de cevap veremem zira konu kapatılmış, burası yeri değil, konuyu yöneticilerle konuşmak gerekiyor çünkü, BDV'ye topik açmamak gerekiyor.

Siz polemikten ceza almışsınız üsluptan değil.

Bakın şu topikte polemik yapılmış:http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cok-mutsuzumm-cok.945355/page-4#post-47487448
Polemik bir banlanma sebebidir, site kurallarında da yazar.

Ban sürelerine gelince ban sürelerinde 24 saat esastır. Bir üye 2 gün banlanmışsa banlandığı saati baz alır sistem, sizler Salı günü banlandım Perşembe banımın kalkması lazım, kalkmadı diyorsunuz, öyle değil, Salı günü saat 02:14'te banlanmışsanız banınız 2 gün ise Perşembe günü saat 02:14'te kalkar banınız.

Ayrıca banlı kalma sürenizi biz belirlemiyoruz, ceza sistemi belirliyor ve dediğim gibi süreler sistem tarafından 24 saat gözetilerek hesaplanır.

Saatine kadar yazma bizle ilgili değil, yazılım müsade etmiyorsa bizim yapabileceğimiz hiçbirşey yok.

Son düzenleme:
Back
X