Bana abartıyorsun diyenler buyrun

Siz hepiniz kafayı yemişsiniz gerçekten sizin tam olarak yaptığınız şuanda lafı g.tnzdn anlamak yaptığınız yorumlar gerçekten çok komik gülerek okuyorum şuan
Birazdan banlanırsınız. Dönüşte forumda nasıl konuşulur öğrenerek gelin lütfen. Burada kimse sizin saçtıklarınızı okumak zorunda değil.

Neyse banlansam da içim rahat böyle hadsizlere had bildirip gitmeye bayılıyorum don mon birşey getirin
Hayır had de bilmiyorlar ki. Yani hiç oralı değiller. öyle görmüşler öyle büyümüşler. Bir saniyenin onda birinde durup düşündüğünü sanmıyorum acaba mı diye. Arada da gelip kidin hissidir cinim diyenler oluyor, heh işte orda percinliyor kendini.

Birazdan banlanırsınız. Dönüşte forumda nasıl konuşulur öğrenerek gelin lütfen. Burada kimse sizin saçtıklarınızı okumak zorunda değil.
Yarın kocanız ve komşusuyla sinir krizi geçireceksiniz yine nasıl olsa, şimdilik gülün tabi.

Yukarda ki usluba bak simdi bunun yüzünden bende banlanacağım o 1 güne gelecek ben 15 gün sonra

Sananee sananee kadın kimle ne yapıyorsa..Kadın namussuz mu oldu yani şimdi..Bence yine olmadı.ickisi de kiminle yaşadığı da onu bağlar.Senin kocan rahat durursa hiç bişey olmaz.Ama belli ki eşine güvenin yok ama bunun hıncını o kadından alamazsın

He kadın değdi diye adam hemen tahrik olsun ama kadın yapmış olsun. bu kafada olmak sizi yormuyor mu? Sürekli etraftaki kadınların kocanızın peşindeymiş gibii hissetmeniz
Hiçte öyle bir hissim olmadı ben konu sahibi haklı demedim ama kadın hisseder tabi paronayak değilse ayrıca Adamı temize çıkaracağımı kim söyledi onun da boyunun ölçüsünü alırım ama önce onun önünde kadının ölçüsünü alırım teması kabul edemem eşimde de bende de kabul edilir şey değil bizim için sizi bilmem

Evet sizin yazdıklarınıza karşı gelişiyor olaylar yorumlar haaa bu arada içki konusunu atladılar yaa hatrım kalır bir de oradan saldırın gitmeden göreydim
Niye ki... tek saldıracağım yer mezelerin içkiye uyup uymaması ama onla ilgili bilgi vermediniz.

Siz bu bayanda
Siz hepiniz kafayı yemişsiniz gerçekten sizin tam olarak yaptığınız şuanda lafı g.tnzdn anlamak yaptığınız yorumlar gerçekten çok komik gülerek okuyorum şuan
Bende sizin yorumlarınızı okudumda siz bu bayana neden bu kadar taktınız..eşinizi kandiracak o yüzden mi korkuyorsunuz .eşinize güveniniz yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…