Bana abartıyorsun diyenler buyrun

Sorun yok herzaman evde izleyebilir canımı sıkan işyerinde yapması yan tarafda bahsettiğim dükkana sürekli para bozdurmaya gelen o azgın dul ve eşimin bu hareketi ne yapayım ben şimdi çok sinirliyim
Kadın neden dupdururken AZGIN DUL oldu?

Ben kimseyi hiç bir şekilde suçlamam bazı şeyler gördüm ki böyle hisse kapıldım eşime eskiden güveniyordum fakat şimdi asla burada gelmiş kıskanç bir kadın konuşuyor diye görüyorsunuz şuan ama hiç öyle değil size farklı gözüküyor belkide sanal ortamda yada ben kendimi net ifade edemedim bilemiyorum

Vallahi hiç kıskanç kadın konuşuyor demedim..kimsenin dediğini de sanmıyorum.

Valla ablacım normal normal cevap verecektim ama o kadar yazdıklarıniz dan sonra gerçekten psikolojik bir şok geciyorum.
Hayır okudukça içimde bı yerde sizin dusunceleriniz kalır diye korkuyorum.
Sizin dediklerinizi birini düşünsem önümüzdeki ay boşanmış olabilirim diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Kadına kimbılır nasıl tiksinerek bakıyorsun kadın da ondan vermiyor selam sana muhtemelen.
Emin ol koca bosamıs kadının, evlı adamla ısı olmaz.
Dalyan gıbı bekar erkek dolu dısarısı, alemin adamını ne yapsın.. tursu mu?

Bunların hepsi çete olmuş saldırı çetesi nerde bir post ekip olarak saldırmaya aklı başında bir cevap veren yok bombayı atıp gidiyorlar
Ne diyelim sana ablacım geçen konundada dedim sana böyle ömür nasıl geçecek senin..kocana guvenmiyorsun madem al karşına konuş olmadı boşan..

Heh işte meselenin özüne gel.Sen eşine guvenmiyorsun.O yüzden çevresindeki herkesi potansiyel tehlike görüyorsun.
Yazdıklarında kadının yaptığı saçma bişey yok.Ama bulmak istersen günaydın demesinden bile bir anlam çıkarırsın.

Ne diyelim sana ablacım geçen konundada dedim sana böyle ömür nasıl geçecek senin..kocana guvenmiyorsun madem al karşına konuş olmadı boşan..

Niye bosansim gülüm. Iki gündür ne güzel o da is yerine gidiyormus. Esinin suratinin bes karis olduguna bakma sen, sevincini gösteremiyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…