- Emoji Skoru
- 22.740
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Çok derin bir konu ama şöyle mesela "ayy ben asla bunu yapmam, ben asla bu duruma düşmem, işte oda oraya gitmeseymiş başına o gelmezmiş vs vs." bunun gibi şeyler söylenince büyük konuşma denir.
Kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş bu söze inanırım.
Yani kısacası kınamak ve ben bunu asla yapmam demek bu iki kelimeyi pek kullanmam.
Hatta bazen istemdışı yaparım ve anında tövbe deyip dilimi ısırırım (böyle bir takıntım var:)
Benim bildiklerim bu kadar
Oky ablamiz bizi terk etmis ki
Bugun gordum sok oldum ya ben cok seviyordum onu
Ekleme yapayım bu büyük konuşma, kınım kınım kınama işi bir tek milli piyangoda işe yaramıyor.
Yıllardır test edildi, maalesef onaylandı.
"Yılbaşı büyük ödülü bana çıksın, hayatta gidip almam, aha da buraya yazıyorum." ı-ıh yaramıyor.
hayır.. sizle alakası yok...
O zaman ama koklatmıycam falan diye büyük konuşunca tam tersi olacak, herkese koklatılacak mesajı çıkıyor.Aynen, bizimkiler piyango çıksın herkese yardım edeceğini söyler, oturur ciddi ciddi konuşuruz bide planlarız kirada olanlara ev, evi olanlara araba alırız falan
Bende kınamaya başladım bir çıksın zırnık koklatmıycam sizi bile tanımıcam pılımı pırtımı toplayıp gidecem buralardan diyorum son 1 senedir ama yok, daha büyük konuşmak gerek sanırım
O zaman ama koklatmıycam falan diye büyük konuşunca tam tersi olacak, herkese koklatılacak mesajı çıkıyor.
Piyango çıksın, tabi yılbaşı piyangosu, ne terk edicem ülkeyi ya, ne yerleşicem yurt dışına; hayatta gitmem paşa paşa yaşarım burada.
Hadi bismillah
Gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim
Bende onu bir türlü anlayamadımBu kinamayin başınıza gelir mottosunu açıklayın ya hu allah aşkına benim kafam karışık o konuda
her konuda söyleniyor buraya açılan
yani simdi ben birine yaptığının bence yanlis olduğunu söylesem ben öyle yapmazdım desem onun yaptığını mı yapıcam ben de kesin bi şekilde
Hırsızlık yapana çok ayıp desen sen de mi yapıyorsun
arkadaşına iftira atana yaptığın çok adice desen sen de mi iftira atıyosun sonraki dönemde
kocasını aldatana bişe desen Kocanı mı aldatıyosun yani
o konuyu anlayamıyorum da tam olarak aydınlatırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?