- 23 Temmuz 2015
- 142
- 76
- 13
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Bir yanlış görürsünüz saygı çerçevesinde paylaşırsiniz bunda sakinca olamaz ki. Ama bilip bilmeden ahkam kesmeyi kastettim ben. Bence hoş değil ve bir gün çocuk olunca anlayıp çok pişman olunabilir sarfedilen sözlerden.. tabi benim fikrim bu.
Kimseye bişey söylemeden içimden çok geçirmişliğim vardır valla. Dürüst olmak gerekirse böyle çocuk mu yetiştirilir, böyle terbiye mi verilir çocuğa gibi kendi kendime düşünürüm hep. Allah affetsin öyle olmak istemem çünkü.
Hemen bakıyorum şimdi. TeşekkürlerBir anneden başka bir anneye mektup "seni yargilamiyorum"
Google dan bakabilirsiniz bi okuyun benim çok hoşuma gitmişti. Sevgiler
Asla sevdiğim biriyle iyi bir evlilik yapmam o ne ya ıyyyO zaman ama koklatmıycam falan diye büyük konuşunca tam tersi olacak, herkese koklatılacak mesajı çıkıyor.
Piyango çıksın, tabi yılbaşı piyangosu, ne terk edicem ülkeyi ya, ne yerleşicem yurt dışına; hayatta gitmem paşa paşa yaşarım burada.
Hadi bismillah
Gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim
Oky ablamiz bizi terk etmis kiartik editor degil
Bence en iyisini yaptı rahat rahat yorum yapıyorAaaaaaa hiç bilmiyordumBiz mi bir şey yaptık acaba?
@okypete biz mi kırdık sizi?
Asla evlenmem, evlensem de 35imden önce olmaz dedim, 20li yaşların başında evlendim.Asla sevdiğim biriyle iyi bir evlilik yapmam o ne ya ıyyy
Loto ne çok para ne görgüsüzler gibi ne yapıcam o kadar parayı hayatta istemem
Iyyy ikişer üçer tane bebek doğurmuş hayatta istemem aman benden uzak olsun ne çocuğu kız
Valla hala bekliyorum
Heheheh asla öğretmen olmam demiştim ben deAsla evlenmem, evlensem de 35imden önce olmaz dedim, 20li yaşların başında evlendim.
Memleketimi iş haricinde bırakmam dedim, eşim asker il il geziyoruz.
Hiç sevmediğim bir şehir var, oradan biriyle arkadaşlık kurmam dedim (çünkü illaki kazık attılar) eşim o dediğim şehirden.
Öğretmenlik çok sıkıcı, asla bulaşmam dedim, evet doğru tahmin ettiniz.
Ben diyorum işte bir tek milli piyangoda işe yaramıyor bu illet.Heheheh asla öğretmen olmam demiştim ben de
Hayatta bu şehirde yaşamam dedim, 15 yılı geçti
Asla 30'umdan önce evlenmem dedim, haftaya düğünüm var
35'imden önce çocuk yapmam, istemem dedim, balayından dönünce atlı kovalar gibi çocuk yapıcam
Heheheh
Siz ne zaman evlendiniz, çocuk var mı?Ben diyorum işte bir tek milli piyangoda işe yaramıyor bu illet.
Hayat bizimle resmen dalga geçiyor sayın seyirciler.
Bak bak baaaak, 20li yaşların başında dedim, şimdi kaç senelik yazıcam da yaşım ortaya çıkartılacakSiz ne zaman evlendiniz, çocuk var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?