- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Bu kinamayin başınıza gelir mottosunu açıklayın ya hu allah aşkına benim kafam karışık o konuda
her konuda söyleniyor buraya açılan
yani simdi ben birine yaptığının bence yanlis olduğunu söylesem ben öyle yapmazdım desem onun yaptığını mı yapıcam ben de kesin bi şekilde
Hırsızlık yapana çok ayıp desen sen de mi yapıyorsun
arkadaşına iftira atana yaptığın çok adice desen sen de mi iftira atıyosun sonraki dönemde
kocasını aldatana bişe desen Kocanı mı aldatıyosun yani
o konuyu anlayamıyorum da tam olarak aydınlatırsanız sevinirim
heh bak bu konularda gore göre dert oldu bana damisal kadın gelmiş buraya eşini göz göre göre aldatıyor
birinin evli barklı adamla ilişkisi var
bizde doğal olarak kızıyor verip veriştiriyoruz
biri çıkıp oradan diyor ki kınamayın kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz
ne yapalım hoş görüp destek mi verelim?
kınamak başka bişeydir , ibret alıp karşısındakine yardımcı olmak aklı selim davranmak başkadır okBu kinamayin başınıza gelir mottosunu açıklayın ya hu allah aşkına benim kafam karışık o konuda
yani simdi ben birine yaptığının bence yanlis olduğunu söylesem ben öyle yapmazdım desem onun yaptığını mı yapıcam ben de kesin bi şekilde
arkadaşına iftira atana yaptığın çok adice desen sen de mi iftira atıyosun sonraki dönemde
Bu kinamayin başınıza gelir mottosunu açıklayın ya hu allah aşkına benim kafam karışık o konuda
Olayın iç yüzünü bilmeden anlamadan dinlemeden tepeden bakıp verip veristirmeyin fitil fitil burnunuzdan gelir demek bence :)
Ki doğrudur..
İlla aynısı başınıza gelmese de gün gelir sacmaladiginizi anlar pişman olursunuz..
Özellikle milletin çocuk yetiştirmesine daha çocuğu yokken bin türlü kulp bulanlar ana baba olunca bunu çok yaşar derler..
Ayy o benim işte ya. Cidden öyle kınadığım gibi mi olcam bende. Allah korusun. Ama napim bazıları çok yanlış yapıyor çocuk yetiştirirken. Ayy yine dedim işte ama nasıl engel olayım kendime. Töbe estağfurullah ya bende öyle olmayayım Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?