• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana acil fikirleriniz lazım kızlar

Daha şimdiden başlamış sorunlar. Bir dur bi tanışsın aileler yahu? zaten önce aileler tanışır yani size ne zaman grlinecek ona karar cerecekler. Gelmeden önce de aileni ararlar yani karışma bu işlere büyüklere bırak yoksa ortalık kan gölüne dönüşür :bicak:

Helal :D tam da icimden geciyordu simdiden boyle emrivaki olmaz..
Ama bence erkek arkadasinda yanlis izah etmis olabilir sonucta sende tanistiktan sonra bi sure sonra haber yollarlar ne zaman musaitsiniz gelelim diye..
Bu evreler biraz sıkıntılı gecer öfkelenirsin falan ama sonra hepsi unutuluyor.. Sana tek tavsiyem hicbiseye sen karar verme ben cok pisman oldum.. mesela nisan olacagi zaman agiz ararlarsa ne takalim vs vs adetlerimiz şöyle boyle diye sen karisma buyukler konussun de otursun iki anne konussun.. boyle seyler onemli.. benim agzimi aradiklarinda ben yok bisey istemem dedim nisanda gitmisler kafalarina gore zumrut set almislar taksan takilmaz satsan satilmaz.. bu yuzden ilerde kullanamadik.. sen herseyi ailene at gitsin.. onlar konussun ben bilmem ben karismam de.. emin ol ailen ne derse dogrusu odur..

hayır ailem birşey demiyor o benimkilerle tanıstı ama ben daha tanısmadım tanısacağım. yani ben tanısınca karar verirlermis gibi bir hava var. ben mi alınganlık yapıyorum acaba.

Biraz öyle:)Heyecandandır.Ortak karar verilir böyle günlere.Önce seni bir tanısınlar.Sonra aileler konuşur.Stres yapma keyfini çıkar.Hayırlı uğurlu olsun.

Yani bizim su sekilde oldu aileler tanisti sonra oturup konusuldu o sekil ki normali de boyle zaten

Erkek tarafı belirleyecek tabi biz haftaya cumartesi örneğin gelmek istiyoruz diyecekler sizde müsaitseniz kabul edeceksiniz , değilseniz başka bir gün önereceksiniz..
Onlar haber vermeden nasıl olacak ki , ayın 5 inde gelin beni isteyin mi diyeceksiniz ? :KK57:

önce o gelip tanıştı hafta içi de ben gidip tanışacağım sonra tarih belirlenirmiş. ben mi yanlış anladım bilmiyorumki onlar beni beğenip beğenmeme durumuna göre gibi oluyo sanki. canımı sıktı bu konu benim.
ay hiç alakası yok çok yanlış anlamışsın, önce o gelmiş tanışmış senin ailen onay vermiş şimdi sen tanışacaksin ve tarih belirleyecekler. Yani aslında senin gidip tanışman formaliteden olacak. Onlar size ziyarete geleceği için de günü onlar belirleyip size iletecekler müsait misiniz dihe

ay hiç alakası yok çok yanlış anlamışsın, önce o gelmiş tanışmış senin ailen onay vermiş şimdi sen tanışacaksin ve tarih belirleyecekler. Yani aslında senin gidip tanışman formaliteden olacak. Onlar size ziyarete geleceği için de günü onlar belirleyip size iletecekler müsait misiniz dihe
işte bunu merak ettim yani karar onlarda mı benim gitmem sonucunda mı istemeye karar verecekler bunu merak ettim. öyle bir hava sezdim çok bozuldum. mesele isteme günü değil

önce o gelip tanıştı hafta içi de ben gidip tanışacağım sonra tarih belirlenirmiş. ben mi yanlış anladım bilmiyorumki onlar beni beğenip beğenmeme durumuna göre gibi oluyo sanki. canımı sıktı bu konu benim.
Can sıkacak bisey yok yani tarih belirlenecek derken belki onlar da bi hazırlıkla gelirler çiçek çikolata belki size bir hediye vs. Istemeye gelecekler değil mi ben öyle anladim. Yanı kendilerince bi tarih belirlerler size sorarlar uygunsanız buyur edersiniz

Belirlesinler tarihi. Aileniz müsaitlerse kabul eder, değillerse zaten gelemezler. Ne önemi var ki kimin belirlediğinin?

hissettiğin şekilde anlat sevgiline yanlış mı anladım diye sor.
gerçi burada ki kadınlara bile üzüldüğün şeyi anlatamamışsın ama dene bence şansını.

Onlar ne derse derken burda sizi ve aileyi sayet begenirlerse o zaman istemeye gelecekler yani oyle mi? Bu konunun uzerinde durun bence. Ne demek istedin diye sor. Bir de eger anladgin gibi bi durumsa ertele bu tanisma olayini

Tamam sen gidip tanisacaksin da. Sonrasinda direkt isteme mi olmamali. Aileler tanissin. Ondan sonra da beraber isteme gunu belirlenir

Sacmalayanlarda bugun.
Arkadasim sen mi karar vereceksin isteme gunune? Adet oncesi sendromu mu Yasiyorsun? Erkek tarafi tarih belirler. Size haber yollar. Siz uygunsaniz buyrun gelin dersiniz. Uygun degilseniz o gun musait degiliz dersiniz erkek tarafi yeni tarih ayarlayip size bildirir. Allah allah yaa dertlere bak.

Sacmalayanlarda bugun.
Arkadasim sen mi karar vereceksin isteme gunune? Adet oncesi sendromu mu Yasiyorsun? Erkek tarafi tarih belirler. Size haber yollar. Siz uygunsaniz buyrun gelin dersiniz. Uygun degilseniz o gun musait degiliz dersiniz erkek tarafi yeni tarih ayarlayip size bildirir. Allah allah yaa dertlere bak.
Konu sahibin derdi isteme gunu degil ki.. ailesi kizi onaylayip ondan sonra karar verecekmis gune. Yani begenirsek sayet belirleriz tarzinda. Zaten rahatsiz oldugu durumda bu. Yazdigi yorumlari da okursaniz gorrsunz

Konu sahibin derdi isteme gunu degil ki.. ailesi kizi onaylayip ondan sonra karar verecekmis gune. Yani begenirsek sayet belirleriz tarzinda. Zaten rahatsiz oldugu durumda bu. Yazdigi yorumlari da okursaniz gorrsunz
Oyle mi oluyor ki sanki diye bir dusunce icerisine girmis. Yani ortada kizi begenirsek isteme tarihi koyariz gibi bir durum yok. Konu sahibi icin o yuzden adet oncesi sendromda misiniz dedim. Gereksiz bir alinganlik icerisine girmis.

işte bunu merak ettim yani karar onlarda mı benim gitmem sonucunda mı istemeye karar verecekler bunu merak ettim. öyle bir hava sezdim çok bozuldum. mesele isteme günü değil
yok kuzum öyle saçma şey olur mu sen kuruntu yapmışsın. öyle bir şey olsa isteme günü konusu geçmez ki. sen de ailemle tanışırsin ondan sonra duruma göre isteme olacak mı olmayacak mı karar verilir der öyle olsa. ama şu var ailesi seni biliyor muydu? yoksa bu tanışma ile mi öğrenecekler seni?

Olayda bi gariplik yok, şu gün müsait misiniz diyecekler siz müsaitseniz gelicekler yok değilseniz başka güne ertelenir.. şımarıklık yapıyosunuz gibi geldi ama olsun şımarıklık da lazım:KK53:

bir de diyelim ki senin düşündüğün gibi oldu, çocuk bunu kastetti yani sen gele bi gel görsünler begenielerse isteme konuşulur demek istedi, bakalım ailen seni ona verecek mi? :63:bakalım belki sizinkiler de ona onay vermeyecek? :oops:şayet senin düşündüğün gibiyse, yani o ihtimale karşı sen bi şekilde içine kurt düşür o da çok emin olmasın .

Back
X