Elektrikli Süpürgeler bana acil yardım lütfen

asito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
106
0
96
Bitlis
arkadaşlar süpürgeden yana hiç yüzüm gülmedi:50:. bana fiyatı ve aparatları (yedek toz torbaları yada kırılırsa boruları) ucuz olan bir süpürge fikiri verin .sulu olanları düşündüm kullananlar hergün su değiştirmenin bıktırıcı olduğunu birde su filtreye kaçarsa filtrenin pahalı olduğunu söylediler.arkadaşlar vaktim çok kısıtlı olduğundan araştırma yapamıyorum.ancak siz yardım edebilirsiniz.:44::44:

arçelik in en ucuz olanlardan birini kullanıyorum yıllardır. 250 tl gibi. sıkıntısını görmedim Allaha şükür

bende arçelik kullanıyorum. daha doğrusu evimdeki herşey arçelik çok memnunum. hem yerli üretim hem en çok teknik servisi olan firma. yedek parçaları hemen ve ucuz temin edilebiliyor. fiyatlarda çok iyi çekim gücüde yüksek. sana arçelik bayiisi tavsiye edeyim fiyatta çok yardımcı oluyorlar. pendik üstkaynarca da yeşil ticaret var bi bak fiyat al istersen.tavsiye ederim

ben ilk minik ucuz bi beko süpürgem vardı uzun süre onu kullandım memnundum eşim bozdu şimdi arnica kullanıyorum memnunum fiyatı da uygun ama sulu zor oluyor su doldur ssüpür boşalt yıka ha deyince açmak işkence türk malı olduğu için parçaları da uygunmuş komşumda fakirin toz torbalı bi süpürgesi var 250 ye almış halıyı yerden kaldırıyo çekim gücü harika ama eğer durumun varsa teyzemin kızı philips maraton hepafiltreli süpürgesi var fiyatı 800 küsür müthiş bişey toz torbası yok su yok kendi kendini temizliyor hoş birşey onu tavsiye ederim

Back
X