Bana akıl verecek birilerine ihtiyacım var

Gerçekten incir kabuğunu doldurmayacak bir meseleden sorun çıkmış. Tabi ki eşin haksız fakat tek başına ev taşımanın verdiği stresle böyle birşey yapmıştır diye empati yapıyorum.

Senin için çok önemli olan bir sınavda senin yanında olmadığı gibi birde moralini bozarak seni olumsuz etkilemiş..Ve yaptıklarından pişman sanırım..

Ortada ciddi bir neden yok boşanmak için bana göre..Fakat gerçekten büyük bir haksızlık var...Karar senin tabi ki...

Ben kendimi senin yerine koyduğumda, biraz uzak kalıp iyice hatasını anlamasını sağlardım diye düşünüyorum fakat yaşamak farklı şey... İnşallah sende ikinizin hakkınızda en hayırlısı neyse ona karar verirsin.

Koşarak uzaklaş canım benim. Eşin hiç normal bir insana benzemiyor. bir ömür geçmez, geçmemeli bu adamla. yazık günah. annenin babanın seni yetiştirirken verdiği emeği düşün.Ağır sözler söylemek istemiyorum ama gerçekten yaptıkları aklı başında bir insanın yapacakları gibi değil. Bir kere öfke problemi var. Başından sonuna yanlış bir adam, erkeğe yakışmayan tavırlar sözler. hele ki sonrasında hiçbirşey olmamış gibi davranması hadi evi toplayalım falan demesi çok garip. Annene babana olduğu gibi anlat ve bir an önce kurtul bu adamdan.

Arkadaşlar,
Yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim. Çok sinirliyim gerçekten de. Ama sinirle birşey yapmak istemiyorum. En son sabahki mesajından sonra cevap vermedim hiç. Kafamı toparlamak istiyorum biraz. Bu durumu yutarsam artık iyice silinecekmişim gibi geliyor bana. Bu kadar dengesiz davranan insan düzelir mi onu kestiremiyorum işte. Düzeleceğini bilsem önce iyice surundurur sonra affederdim. Ama işte emin olamıyorum. Bütün ömür de bu şekilde dengesizliklerle geçemez. Arada ben ruh hastası olurum. Kafam çok karışık :(.

ya canım yazdım ama dayanamadım devam edicem. dengesizlikten ziyade muazzam bir bencillik var bu adamda. kendi rahatı için taşınmış. ve daha şimdiden sizin fikirlerinize isteklerine,ihtiyaçlarınıza saygı duymuyor. Bir de çocuk sahibi olduğunuzu düşünün. uykusuz geceler, hastalıklar. vs. kayınvalide nin dengesizliğine girmiyorum bile. Düşünün size sormadan mobilyalarınızı değiştirebilen bir kadın yetiştirmiş bu adamı. O kadının genlerini ve karakter özelliklerini taşıyor bu adam.Uzun yıllar üzülmemek için yol yakınken kurtulun. bazı arkadaşlar bir anlık kızgınlık stres falan yazmış. kesinlikle katılmıyorum. Bu olay başından sonuna karakterini ortaya çıkarmış. Burnunu sürtmekle düzeltemezsiniz. Hamurunu yoğuran kadına bakıp bir fikir sahibi olabilirsiniz bence. Bazı şeyler ne kadar emek verirseniz verin değişmez.
hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun.

Gerçekten incir kabuğunu doldurmayacak bir meseleden sorun çıkmış. Tabi ki eşin haksız fakat tek başına ev taşımanın verdiği stresle böyle birşey yapmıştır diye empati yapıyorum.

Senin için çok önemli olan bir sınavda senin yanında olmadığı gibi birde moralini bozarak seni olumsuz etkilemiş..Ve yaptıklarından pişman sanırım..

Ortada ciddi bir neden yok boşanmak için bana göre..Fakat gerçekten büyük bir haksızlık var...Karar senin tabi ki...

Ben kendimi senin yerine koyduğumda, biraz uzak kalıp iyice hatasını anlamasını sağlardım diye düşünüyorum fakat yaşamak farklı şey... İnşallah sende ikinizin hakkınızda en hayırlısı neyse ona karar verirsin.

Canım, amin hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Bence hala yaptıklarının farkında değil tam olarak. Laf olsun diye ozur diledi. O da sadece bir mesaj atarak. Sanki mesaj atınca ben koşarak yanına gideceğim.

ya canım yazdım ama dayanamadım devam edicem. dengesizlikten ziyade muazzam bir bencillik var bu adamda. kendi rahatı için taşınmış. ve daha şimdiden sizin fikirlerinize isteklerine,ihtiyaçlarınıza saygı duymuyor. Bir de çocuk sahibi olduğunuzu düşünün. uykusuz geceler, hastalıklar. vs. kayınvalide nin dengesizliğine girmiyorum bile. Düşünün size sormadan mobilyalarınızı değiştirebilen bir kadın yetiştirmiş bu adamı. O kadının genlerini ve karakter özelliklerini taşıyor bu adam.Uzun yıllar üzülmemek için yol yakınken kurtulun. bazı arkadaşlar bir anlık kızgınlık stres falan yazmış. kesinlikle katılmıyorum. Bu olay başından sonuna karakterini ortaya çıkarmış. Burnunu sürtmekle düzeltemezsiniz. Hamurunu yoğuran kadına bakıp bir fikir sahibi olabilirsiniz bence. Bazı şeyler ne kadar emek verirseniz verin değişmez.
hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun.

Aslında haklısın galiba canım. Şu an sadece acele birşey yapmak istemiyorum. Malum insan genelde çok sinirliyen doğru kararlar veremiyor. Bu defa gerçekten artık sabrımın tükendiği yerdeyim sanırım. İyi niyetli davranmaya çalıştım bugüne kadar. Şimdi aceleden birşey yapmayacaksam da artık problem çözücü rol oynamak istemiyorum en azından. Şimdilik olayı olduğu gibi bırakmaya karar verdim. Bakalım böyle yapınca ne olacak? Ben de merak ediyorum.

Kızlar,
Konunun devamında ne olduğunu anlatmak istiyorum. Malum 2 ayı geçti. Bu süre zarfında ben kendisine doğru adım atmadım. Ama o ne yaptı:
1) Annesiyle beraber arka arkaya verip annemlere geldiler. Ama özür dilemediler. Gelip beni kötülediler. Yok ben hergün yemek yapmamışım. Yok eve temizlikçi çağırmışım vs. Hatta konuşma sırasında bizim özel sırlarımızı dahi annesine anlattığını farkettim. Ben kendilerini evden kovdum.
2) Kendisi evlilik yıldönümümüzde buluşma talep etti. Buluştuk. Bana ısrarla taşındığı eve gitmemi söyledi maddi durumumuzun yetersizliğinden vs. bahsetti. Bu arada ikimizin aylık gelirimizin toplamı 6000 TL civarı. Yetmiyormuş paşama. Ben itiraz edince de ben seni pişman olmuş bekliodum falan dedi.
3) Annesi bizim eve tek başına geldi. Bütün gün bizim evde ağladı. Ama ağzından çıkan tek laf. O eve gel oldu.
4) Kendisi görüşme talep etti görüştük. Eve gel diyor. Ben taşınmam gelirsen teklifim bu diyor. Sonrada nişanlıyken de bunu şunu yapmıştın diye başlıyor. (Nişanlıyken annesinin müdahalelerine karşı çıkmıştım) Ben de iyice sinirlendim ona ben sana hiç bir şey yapmamıştım ama yaptıysam da iyi olmuş dedim. Masada beni terketti gitti.
5) Son olarak dün ben kendisini aradım. Boşanma davası açacağımı, benden izinsiz evden aldığı altınlarımı ve eşyalarımı verirse herhangi bir talepte bulunmayacağımı, ve tek celsede boşanmak istediğimi belirttim. Bana çözümsüz olduğunu mu düşünüyorsun dedi. Ben de evet öyle dedim. Yine bana şöyle yaptın, taşınırken yalnız bıraktın diye saymaya başladı. Hiç oralı olmadım. Tartışmaya gerek yok dedim. Sen bilirsin boşanalım o zaman dedi. Eşyalarını ve altınlarını al dedi.

Adım adım boşanmaya giden durum bu. Cumartesiye kadar depo ayarlayabilirsem eşyalarımı almayı düşünüyorum. Eşyalarımı sağ salim alabilirsem de haftaya dava açmak niyetindeyim. Çok üzgünüm böyle bitmesini hiç istemiyordum ama olan oldu. :2: .

allah yardimcin olsun ama en dogru karari vermissin inan bana bu adam sana aklini oynattirir yapamazsin sen bununla yani ozur dileyip gonlunu almak yerine hala sen sunu yaptin sen bunu yaptin keske yapsaymissin bari icimiz rahatlardi.....zararin neresinden donersen kardir asla geri adim atma derim ben

mesajlara cevap vermemekle falan çok iyi yapmışssınz..
başkası olsa aman evliliğim falan derdi yelkenleri suya indirirdi..
ama keşke son geldiğinde boşanıyoruz demek yerine..
eşiniz hiç bişey yok gibi davrandı madem sizde biraz düşünmeye ihtiyacım var deseydiniz..
hemde açık kapı bırakırdınız..birazda sürünmüş ve üzülmüş olurdu
bir daha ararsa yada gelirse,yerinizde olsam ben öyle derdim

bu arada ben tarihe bakmamıştım baya zaman geçmiş
Allah yardımcın olsun arkadaşım..ama kesin boşanıyoruz yerine keşke biraz ayrı kalmayı teklif etseydin..düşüneceğim falan deseydn

Senin bu kocanin kafasi gercekten zerre kadar calismiyor, sanirim beyni yok olmus,
senin o salak eve tasinmak istemedigini, ise 4 EVET KOCAMAN 4 vardiyayla gitmek zorunda oldugunu kafasi basmiyormu ??
Sen mecburmusun ise 1 saatte gidip 1 saatte dönmeyi, hatta belki daha fazla,
kendiside yürüsün gelsin beyefendi, anasinin dibinde otursun rahatina kavussun,
seni zerre kadar düsünmüyor ama kafasi bunu almiyor,
okadar sinirlendimki, bu erkekler nekadar bencil, heleki senin kocan, bencilin alaaasi,
Bence resti cekmekle iyi yapmissin,
ama sana tekrar gelip cözüm üretelim bosanmiyalim derse, sende sartlarini say,
o evde oturmam, baska eve tasincaz, orta yolu bulcaz bile deme, benim isyerime yakin oturcaz de,
o gitsin 4 vardiyayla isine,
yok olmaz cok uzak derse de, sende beni buna mahkum etmistin unuttunmu dersin,
iste sartlarini say, kabul ederse birdaha düsün derim canim, yuva kolay yikilmiyor,
yok hala dikkafaliligini sürdürecekse kendi bilir,
anasiyla mutluluklar

Back
X