esinin uyusturucu bagimlisi olmasi ve bunu evlenene kadar saklamasi yeterli sebep degil mi sizin icin ?Sen istediğin kadar kendini paralar
Buradakilerin vereceği aklı peşin söyliim : boşan .
Sorun eşim demek yeterli boşan demeleri için
esinin uyusturucu bagimlisi olmasi ve bunu evlenene kadar saklamasi yeterli sebep degil mi sizin icin ?
boyle bi adamla yasayip hayatini mahvetmesi mi gerekiyor?
valla mi? cok kolay kuruluyo , gidiyosun belediyeye evet diyosun al sana yuvabir yuva kolay kurulmuyor ama sen bilmiyor musun?
adam keş olabilir,ana bacı sövebilir ama işte kadın susacak.
Bem konuya dair bi yorum yapmadımesinin uyusturucu bagimlisi olmasi ve bunu evlenene kadar saklamasi yeterli sebep degil mi sizin icin ?
boyle bi adamla yasayip hayatini mahvetmesi mi gerekiyor?
Valla okurken bile esinizden korktum ofke kontrolu sifir nedeni de belli zaten kufurbazin teki bi evde kalmaya korkardim ben olsam Allah korusun kafa 1 milyon eve gelirse ne yapacagi belli olmaz arkaniza bakmadan kacin derimMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim birilerine anlatmazsam patlıycağım artık sizlerden bana akıl vermenizi rica ediyorum
Sorunum eşim...
Daha yeni evliyiz evlendiğimin ertesi günü eşimin madde bağımlısı olduğunu öğrendim eşyalarımı topladım odaları ayırdım ama ailem destek çıkmadı elalem ne der gelme dediler bende mecburen kaldım sonra bırakacağına dair sözler verdi boşanıp tek yaşamayı düşündüm ama malum Türkiye ailem destek olmadan öyle bir piskolojik çöküşü atlatamamaktan korktum bana korkak diye bilirsiniz ama insan her ihtimali ciddi anlamda düşünmeli ayrılmadan sonrasında bir sürü saçma konular için yalanlarını yakaladım zaman zaman çok kırıcı tartışmalar yaşadık. Hep benim bir süre sonra alttan almam ile barıştık ama çok yoruldum . Eşimin bana karşı saygısı kalmadı hadi bana kavga ederken her küfürü sayması ayrı sürekli araba kullanırken de insanlara küfür ediyor gideceğimiz yol 10 dakika yemin ederim o kadar sürede en az 3 kişiye çok ağır küfürler ediyor en son bugün uyardım güzellikle yanında eşin var ve sen o adamın annesine karısına küfür ediyorsun ben arkadaşın değilim ne bu rahatlık ayıp değil mi hoş mu bu davranışın yapma rica ediyorum dedim sanane sanamı ediyorum karışma dedi bende bir daha edersen arabadan inerim dedim ve daha lafım bitmeden bir bisikletli kişinin üstüne arabayı sürdü ve onada küfür etti sonra al işte ettim dedi bende çek kenara inicem dedim çekti indirdi fuardan geldiğim için çantamda ne cüzdanım ne anahtarım vardı öyle o kıyafetlerle beş parasız kartsız anahtarsız kaldım eve tam 25 dakika yürüdüm şuan konuşmuyoruz oda küs bende
Ben buna hatalarını konuşarak anlatamıyorum kızarak anlayamıyorum küserek anlatamıyorum nasıl davranıcam bilmiyorum sonuçta yeni evliyim arkadaşlar siz olsanız nasıl davranırdınız?
Çocuk yok bir şey yok , bi başın geçimini nasıl sağlayamıyorsunuz? Hep birinin kamburu mu olacaksınız? Ayrılın, girin bir işr çalışın. Türkiye şartları diyorsunuz, o şartlarda çocuklarını tek başına büyüten kaç kadın vardır Allah bilir. Bu kadar özgüvensiz olmayın, inanın kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?