Bana akıl verin arkadaşlar

Ayperi3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
24
1
1
37
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim birilerine anlatmazsam patlıycağım artık sizlerden bana akıl vermenizi rica ediyorum
Sorunum eşim...
Daha yeni evliyiz evlendiğimin ertesi günü eşimin madde bağımlısı olduğunu öğrendim eşyalarımı topladım odaları ayırdım ama ailem destek çıkmadı elalem ne der gelme dediler bende mecburen kaldım sonra bırakacağına dair sözler verdi boşanıp tek yaşamayı düşündüm ama malum Türkiye ailem destek olmadan öyle bir piskolojik çöküşü atlatamamaktan korktum bana korkak diye bilirsiniz ama insan her ihtimali ciddi anlamda düşünmeli ayrılmadan sonrasında bir sürü saçma konular için yalanlarını yakaladım zaman zaman çok kırıcı tartışmalar yaşadık. Hep benim bir süre sonra alttan almam ile barıştık ama çok yoruldum . Eşimin bana karşı saygısı kalmadı hadi bana kavga ederken her küfürü sayması ayrı sürekli araba kullanırken de insanlara küfür ediyor gideceğimiz yol 10 dakika yemin ederim o kadar sürede en az 3 kişiye çok ağır küfürler ediyor en son bugün uyardım güzellikle yanında eşin var ve sen o adamın annesine karısına küfür ediyorsun ben arkadaşın değilim ne bu rahatlık ayıp değil mi hoş mu bu davranışın yapma rica ediyorum dedim sanane sanamı ediyorum karışma dedi bende bir daha edersen arabadan inerim dedim ve daha lafım bitmeden bir bisikletli kişinin üstüne arabayı sürdü ve onada küfür etti sonra al işte ettim dedi bende çek kenara inicem dedim çekti indirdi fuardan geldiğim için çantamda ne cüzdanım ne anahtarım vardı öyle o kıyafetlerle beş parasız kartsız anahtarsız kaldım eve tam 25 dakika yürüdüm şuan konuşmuyoruz oda küs bende
Ben buna hatalarını konuşarak anlatamıyorum kızarak anlayamıyorum küserek anlatamıyorum nasıl davranıcam bilmiyorum sonuçta yeni evliyim arkadaşlar siz olsanız nasıl davranırdınız?

Sen istediğin kadar kendini paralar
Buradakilerin vereceği aklı peşin söyliim : boşan .
Sorun eşim demek yeterli boşan demeleri için

Evleneli ne kadar zaman oldu?
Hala madde kullanıyor mu?
Bu yaptığı hareketleri, bir şey kullanması sonucu mu yapıyor yoksa kişiliği mi bu acaba?

Madde bağımlısı olduğunu nasıl anlamadınız evlenmeden?Görücü usulü evlilik mi?

Agresifliğinin de sebebi madde kullanması.Tedavi ettirin.Tedavi olmuyorsa da hayatınızı ziyan etmeyin.Kim ne derse desin.Onlar yaşamıyor bu hayatı.

Hangi maddeyi kullanıyor? Çok zor ya aileniz nasıl sizi ateşte bırakıyor? Bir de hiç mi anlamadınız?

Bence eşinizle tekrar uzun uzun konuşun. Madde bağımlılığı dediğiniz hangi madde? Bazıları kolay bırakılabilir. Bazıları için rehabilitasyona gitmesi gerekebilir. Bu kadar küfür etmesi de hoş değil. Seviyorsanız düzeltmek için uğraşın bence. O da sizi seviyorsa bu kötü alışkanlıklardan vazgeçer. Ama hiçbir zaman ayrılırsam ne yaparım psikolojisine girmeyin. Bi iş bulur çalışır kendinize bakarsınız. Bu adam düzelmezse bu yaşadıklarımı 40 sene daha yaşamaya razı mıyım diye düşünün...

Sen istediğin kadar kendini paralar
Buradakilerin vereceği aklı peşin söyliim : boşan .
Sorun eşim demek yeterli boşan demeleri için
esinin uyusturucu bagimlisi olmasi ve bunu evlenene kadar saklamasi yeterli sebep degil mi sizin icin ?
boyle bi adamla yasayip hayatini mahvetmesi mi gerekiyor?

esinin uyusturucu bagimlisi olmasi ve bunu evlenene kadar saklamasi yeterli sebep degil mi sizin icin ?

bir yuva kolay kurulmuyor ama sen bilmiyor musun?

adam keş olabilir,ana bacı sövebilir ama işte kadın susacak.

uyusturucu bagimlisi ise ve birakmaya niyeti yoksa hayatiniz mahvolacak
tum parasini uyusturucuya yatiracak , her an kapiniza polisler de gelebilir aslinda baya atraksiyonlu bir hayat , krize girdiginde sadece kufretmekle kalmayip sizi dovecek , belki dayak yerken sans eseei kafaniz tasa galan carpar da ölürseniz ailenizin de yuzunu kara cikarmamis olursunuz malum burasi turkiye ne olursa olsun kadin oldugunuz icin bosanmamalisiniz

Aıleniz madde bagımlısı bır adamın yanında kızlarının kalmasına nasıl musade eder elalemın ne dıyecegını onemseyerek elaleme dr dogruyu soylerdınız ve herkes de sıızı ayrıldıgınız ıcın desteklerdi zaten

bir yuva kolay kurulmuyor ama sen bilmiyor musun?

adam keş olabilir,ana bacı sövebilir ama işte kadın susacak.
valla mi? cok kolay kuruluyo , gidiyosun belediyeye evet diyosun al sana yuva
saka gibi gercekten insanlar evlilikle koleligi birbirine karistirmislar bari uremeseler de tukense bu zihniyet

Bem konuya dair bi yorum yapmadım
Yapacak olan arkadaşların ortak söylemesini peşinen yazdım
Herşey bi yana evlenmeden önce öğrenmemesi bile garip yani sen evleneceğin adamın böyle şeylerini bilirsin dmi
O yüzdem yorum bile yapmadım kendisine

kulladığı madde ne ise bıraktığı için stresten vs sinirli olabilir. tabiki küfretmesini haklı çıkarmaz ama siniri bu durumdan olabilir diyorum..
kimseye boşan demem ama eşinin boşanmasan bile seni önemsemesi için biraz korkması gerekiyor yoksa sana karşı saygısı kalmamış ailende yanında değil diye daha çok rahatlamış gibi

Çocuk yok bir şey yok , bi başın geçimini nasıl sağlayamıyorsunuz? Hep birinin kamburu mu olacaksınız? Ayrılın, girin bir işr çalışın. Türkiye şartları diyorsunuz, o şartlarda çocuklarını tek başına büyüten kaç kadın vardır Allah bilir. Bu kadar özgüvensiz olmayın, inanın kendinize.

Valla okurken bile esinizden korktum ofke kontrolu sifir nedeni de belli zaten kufurbazin teki bi evde kalmaya korkardim ben olsam Allah korusun kafa 1 milyon eve gelirse ne yapacagi belli olmaz arkaniza bakmadan kacin derim

Bazı arkadaşlar nasıl anlamazsın demiş onu izah edeyim ben 6 ay nişanlı kaldım haftada bir gün 4 saat görüştük yemek yedik kahve içtik evime bıraktı görülmelerimiz azdı anlayamadım gerçekten kullandığı madde esrar ama günde 3 tanede içmiş haftada 3 tanede ve 7 yıldır içmiş bana evlendiğim günün ertesi söyledi kendisi başka türlü yine bile aklıma gelmezdi alkol kullanmaz sigara içmezdi nerden aklıma gelsin evet birde görücü üsülü tanıştık iki ay bile elele tutuşmadık yani anlayamadım arkadaşlar bana nikaha beş dakika kala bile söylese asla evlenmezdim
Aileme gelince onlara kırgınım biraz yüzüstü kaldım gibi hissettim başımın çaresine tek bakmalıyım gibi çünkü eşyalarımı toplayıp gittim kal demediler seni götürelim dediler şimdi boşansamda ailemin yanına gitmeyi düşünmüyorum
Boşan diyen arkadaşlar yani kolay kurulmuyor yuva sözüne katılmıyorum ama herkesin hayatında sınavları oluyor evliliğinde ilişkisinde gerçekten emek verdim düzelme imkanı varsa düzeltmek isterim değilse ayrılmak dediğim gibi bunlar bir sınav ama ben doğru cevabı bilemiyorum 4 aylık evliyim ayrılmayı da düşünüyorum düzeltmek için uğraşmayıda ama hangisini yapmalıyım yada düzeltmek için ne yapmalıyım benden daha tecrübeli insanlardan akıl almak istedim

Kullanmadığını bıraktığını söylüyor işten çıkıp direk eve geliyor dışarı çıksa bir saatte geliyor ben beni sevdiğine inanıyorum ama bunu içmemekten mi içmekten mi sapıtıyor anlamıyorum sorunlarımızı konuşmaktan kaçınıyor sürekli sus sonra konuşalım diyor insan da konuşamıyor nasıl hallederim bilmiyorum

Uzak mesafe ilişkisi miydi?
Nasıl anlamadınız madde kullandığını?

Sevginizin şiddeti nedir bilemiyorum ama tedaviyi kabul etse bile zorlu bir süreç sizi bekliyor.

Başedebilecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…