Kullanmadığını bıraktığını söylüyor işten çıkıp direk eve geliyor dışarı çıksa bir saatte geliyor ben beni sevdiğine inanıyorum ama bunu içmemekten mi içmekten mi sapıtıyor anlamıyorum sorunlarımızı konuşmaktan kaçınıyor sürekli sus sonra konuşalım diyor insan da konuşamıyor nasıl hallederim bilmiyorum
Afedersiniz ama Benin zaten bir mesleğim varKullanmadığını bıraktığını söylüyor işten çıkıp direk eve geliyor dışarı çıksa bir saatte geliyor ben beni sevdiğine inanıyorum ama bunu içmemekten mi içmekten mi sapıtıyor anlamıyorum sorunlarımızı konuşmaktan kaçınıyor sürekli sus sonra konuşalım diyor insan da konuşamıyor nasıl hallederim bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim birilerine anlatmazsam patlıycağım artık sizlerden bana akıl vermenizi rica ediyorum
Sorunum eşim...
Daha yeni evliyiz evlendiğimin ertesi günü eşimin madde bağımlısı olduğunu öğrendim eşyalarımı topladım odaları ayırdım ama ailem destek çıkmadı elalem ne der gelme dediler bende mecburen kaldım sonra bırakacağına dair sözler verdi boşanıp tek yaşamayı düşündüm ama malum Türkiye ailem destek olmadan öyle bir piskolojik çöküşü atlatamamaktan korktum bana korkak diye bilirsiniz ama insan her ihtimali ciddi anlamda düşünmeli ayrılmadan sonrasında bir sürü saçma konular için yalanlarını yakaladım zaman zaman çok kırıcı tartışmalar yaşadık. Hep benim bir süre sonra alttan almam ile barıştık ama çok yoruldum . Eşimin bana karşı saygısı kalmadı hadi bana kavga ederken her küfürü sayması ayrı sürekli araba kullanırken de insanlara küfür ediyor gideceğimiz yol 10 dakika yemin ederim o kadar sürede en az 3 kişiye çok ağır küfürler ediyor en son bugün uyardım güzellikle yanında eşin var ve sen o adamın annesine karısına küfür ediyorsun ben arkadaşın değilim ne bu rahatlık ayıp değil mi hoş mu bu davranışın yapma rica ediyorum dedim sanane sanamı ediyorum karışma dedi bende bir daha edersen arabadan inerim dedim ve daha lafım bitmeden bir bisikletli kişinin üstüne arabayı sürdü ve onada küfür etti sonra al işte ettim dedi bende çek kenara inicem dedim çekti indirdi fuardan geldiğim için çantamda ne cüzdanım ne anahtarım vardı öyle o kıyafetlerle beş parasız kartsız anahtarsız kaldım eve tam 25 dakika yürüdüm şuan konuşmuyoruz oda küs bende
Ben buna hatalarını konuşarak anlatamıyorum kızarak anlayamıyorum küserek anlatamıyorum nasıl davranıcam bilmiyorum sonuçta yeni evliyim arkadaşlar siz olsanız nasıl davranırdınız?
Madde bağımlılığı böyle bir şey değil ki. Sigarayı bile bırakamıyor insan ha diyince. Uyuşturucunun tedavi olmadan biteceğine inanmıyorum. Ve bu içki gibi bir şeyde değil. Verebileceği yada görebileceği fiziki zararları tahmin bike edemiyorum. Rızkınızı gidip o maddelere yatıracak. En kötüsü de hep yalan söyleyecek. Sizi aksine ikna etmeye çalışacak. Ya tedavi ya ayrılık bence.Kullanmadığını bıraktığını söylüyor işten çıkıp direk eve geliyor dışarı çıksa bir saatte geliyor ben beni sevdiğine inanıyorum ama bunu içmemekten mi içmekten mi sapıtıyor anlamıyorum sorunlarımızı konuşmaktan kaçınıyor sürekli sus sonra konuşalım diyor insan da konuşamıyor nasıl hallederim bilmiyorum
Bazı arkadaşlar değil, ben söyledim. Maddi özgürlüğe rağmen size yalan söylemiş, hala söylemeye devam eden bir uyuşturucu bağımlısıyla yaşamak sizi ayrılıktan daha az etkiliyorsa, sizde doktor yardımı almalısınız. Bu sefer maddi değil, manevi bir kambur oluyorsunuz.Bazı arkadaşlar birinin kamburu olmak zorundamısın yazmış benim bir mesleğim ve işim var ayrıca kendime yaptığım yatırımım da var sorun maddi değil ki ... yanımda kimsemin olmaması ailemin sahip çıkmaması ne paraya ne işe ihtiyacım var ihtiyacım biraz duygusal destek sizlerden olan ihtiyacım ise gerçekten bu sorunlarla başa çıkma yöntemi varsa onu öğrenmek yada boşa kürek çekip çekmediğimi sormak daha 4 aylık evliyim hata yapma şansımda YÖK ailem destek olmadığı için bu arada hepinize çok teşekkür ederim
Kambur olduğumu düşünmüyorum ama kangren oluşmuşsa evet o parmağı keserim ki bunu en başta da söyledim ama yeni evli olduğum için cahillik yapmadan danışmak istedim bazı şeylerin asla geri dönüşü YÖK çünkü ... korkuyormuyum evetBazı arkadaşlar değil, ben söyledim. Maddi özgürlüğe rağmen size yalan söylemiş, hala söylemeye devam eden bir uyuşturucu bağımlısıyla yaşamak sizi ayrılıktan daha az etkiliyorsa, sizde doktor yardımı almalısınız. Bu sefer maddi değil, manevi bir kambur oluyorsunuz.
Milana lütfen. Yalnız mi yaşasın kızcağız. Ölse de evli kalmalı.esinin uyusturucu bagimlisi olmasi ve bunu evlenene kadar saklamasi yeterli sebep degil mi sizin icin ?
boyle bi adamla yasayip hayatini mahvetmesi mi gerekiyor?
Beni en çok üzen soru bu ... içimi okudun ne diyim bugün bıraktı desem ya iki yıl sonra içerse korkusu hakimAdam sana yalan söylemiş hemşerim çok büyük bir yalan. Çocuğunu madde bağımlısı bir babayla büyüttüğünü düşün zaten ne yapman gerektiğini anlarsın
evet dunyaya evlenmek icin geliyoruz cunkuMilana lütfen. Yalnız mi yaşasın kızcağız. Ölse de evli kalmalı.
Bakın aslında cevap çok basit. Eşiniz sizi gerçekten çok seviyorsa sizi kaybetmemek adına tedavi olur. Başka bir seçenek olmadığını ispatlamak zorundasınız ama. Tedavi olmuyorsa boşuna seviyorum diye gezmesin. Sizde o durumda kendinize mukayet olun. Daha az hasar için ayrılın. Benim verebileceğim tavsiye budur.Kambur olduğumu düşünmüyorum ama kangren oluşmuşsa evet o parmağı keserim ki bunu en başta da söyledim ama yeni evli olduğum için cahillik yapmadan danışmak istedim bazı şeylerin asla geri dönüşü YÖK çünkü ... korkuyormuyum evet
Eşimi seviyormuyum evet
Eşim beni seviyor mu evet
Eşim yalancı mı evet
Kaba mı evet
Ayrılmayı düşünüyormuyum evet
Düzelme imkanı varsa düzeltmek istiyormuyum evet olay bu aslında
Ayrılma konusundaki düşüncemi belirttim gerekirse ayrılırım... evlilikler boşanma üzerine kurulmaz sorunlar aşılamıyorsa boşanılır ayrıca 4 aylık evliyim sanırım belli süre boşanma hakkım bile YÖK! Ama sorunum çözümsüzse tabiki boşanırım işim gücüm yerinde ailem gelinlikle çıktın kefenle gir de demiyor hoş desede ben elimden geleni yaptıktan ve düzenledikten sonra yapacak birşey YÖK ayrıca başka biriyle alay edin cidden tavrınız hoş değilMilana lütfen. Yalnız mi yaşasın kızcağız. Ölse de evli kalmalı.
İnş olur tedavi ben tedavi olmucam bıraktım ispat edicem diyo telefonuma bak hergün diyo evden işe işten eve gidiyor bir tek saçını kestirmeye evden çıkıyor hangi ara içcem hep yanımdasın diyo nasıl ikna ederim bilmiyorum bazı testler varmış kan ve saç ama ondan gizli nasıl yaptırırım yada yasal olarak hakkım var mı bilmiyorumBakın aslında cevap çok basit. Eşiniz sizi gerçekten çok seviyorsa sizi kaybetmemek adına tedavi olur. Başka bir seçenek olmadığını ispatlamak zorundasınız ama. Tedavi olmuyorsa boşuna seviyorum diye gezmesin. Sizde o durumda kendinize mukayet olun. Daha az hasar için ayrılın. Benim verebileceğim tavsiye budur.
Sen öyle gelmişsin bellievet dunyaya evlenmek icin geliyoruz cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?