Bana akıl verin arkadaşlar

Arkadaş çevresini değiştirdi sadece eşli ev toplantısı yada pikniklere katılıyoruz il değiştirmek için işte bakıyor aslında sadece bu konu için doktora gitmicem ben kullanmıyorum artık diyo... ona inanmam için sürekli evde duruyor markete bile benimle gidiyor

Allah yardimcisi ve yardımcınız olsun insallah düzelmistr tam anlamıyla

Ama bunu araştırıcam belki ikna ederim yani benim için güzel bir umut çok teşekkürler

Teşekkür ederim bunu kullanan ve bırakanlarda kişilik değişimi oluyor mu

Ya neden olsun ki bu sizin elinizde hayata döndürmek ne demek bir insanı ? Mücadeleyi hiç bırakmayın eşiniz çünkü seviyorsunuz da bırakmak gibi bir fikriniz yoksa sağlam bir MÜCADELE gerekli araştırın bol bol inşallah hayırlı sonuçlar elde edersiniz

Durumunuzla ilgili yazdığım yorumum nedense gözükmemiş. (Diğer yorumum arkadaşımın yorumu ile alakalıydı)
Madde bağımlılığı deyince ben çok korkuyorum Allah yaşatmasın kimseye.
Bu konu bence kayınvalidem sinir eşim anlayışsızdan çok farklı. Bağımlı insanlarla ilgili hep olumsuz şeyler okuduğum için ürkütücü geliyor. Ayaklarınız üzerinde duruyorsanız tabiki ayrılmak mantıklı olan bence. İlerde çocuğunuz olduğunda sorumluluklarda artacak. O zaman bir çocukta eşiniz olacak gibi.

BURAda herkes ayrıl derken sizin yorumunuz farklıydu bana yolda gösterdiniz bazı anlattıklarınızda artık umutsuzluğa kapıldıkça açar okurum bunu teşekkür ederim hakkınızı helal edin

Yani bıraktığını düşünüyorum çünkü çok değişti çok sinirli agresif küfür baz oldu sigaraya başladı bazen bana bile tahammül edemiyor ama nişanlıyken bunu içtiğinde çok neşeli pozitif ağzından bir kötü laf çıkmayan hiç birşeye tepki vermeyen biriydi şimdi dolaba niye suyu koymadıb diye bile çıldırıyor

Kendisine hayrı olmayan adama ne yapılabilir ki ?
Siz neden bu ilişki içinde kalıyorsunuz? Aileniz kabul etmedi geçerli bir sebep değil. Bir süre surat asar sorun yaparlar,sonra kabul ederler bence.eşinizin yaşam tarzı size ters geldiğine göre bu tür durumlara yabancisiniz, aileniz iyi gibi.

BURAda herkes ayrıl derken sizin yorumunuz farklıydu bana yolda gösterdiniz bazı anlattıklarınızda artık umutsuzluğa kapıldıkça açar okurum bunu teşekkür ederim hakkınızı helal edin

Helali hoş olsun( ki bir hakkım olduğunu düşünmüyorum fikirlerimi yansıttım) kimseyi böylesine hassas bir konu için yargılayamam haddim değil hoşçakalin ...

Hayat sizinhakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…