- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah ilk rapor alarak planınıza başlayabilirsiniz. Elinizde kanıtlı belge olsun, yaşadığınız olayları tarih ve saatini yazarak bir günlük tutun.O uyudu bebek de uyuyor, bu saatte bir şey yapamam, açıkçası benim derdim ayrılacağım deyince saldırganlaşan bu adamdan nasıl kurtulacağım, daha uzun vadeli ayakları yere basan bir plan
Canım benim yaa aşlah belasını versin öyle şerefsizin. Sakinleşmesi için alttan al iyi davran özür dile belliki piskopat. Sonra sabah olunca işe gittiği zaman evden ayrıl polise git direk. Şimdi polisi ararsan allah korusun polis geldi diye zarar verebilir sanaEşim en ufak şeyleri bile büyütüp bana hakaret ediyor, üstüme yürüyor, beni dövmekle ve öldürmekle tehdit ediyor, ve itip kakıyor vuruyor.
Boşanma konusunu açtığım an sinir krizleri geçiriyor, beni ve bebeğimi öldüreceğini söylüyor.
Bebeğim bir yaşında. Şu anda işsizim ama iş bulabilirim mesleğim var. Ailemden hiçkimse ile görüşmüyorum. Onun ailesini işin içine soksam ondan yana olurlar ve beni desteklemezler.
Kendimi öldürtmeden nasıl kaçabilirim?
Az önce kavga ettik. Küpemi düşürdüğümü farkettim tam yatacakken. Muhtemelen çocuğun yatağında düştü dedim. Uyandırmadan Alabileceksen git al dedi. Uyanır dedim. Bilmiyorum dedi. Bekliyorum ki sen çocuğu kucakla ben arayayım gbi bir şey desin... demedi, allah beni kahretsin ki senden bir şey istedim dedim. Bunun üzerine sinir krizi geçirdi, üstüme yürüyüp beni tartakladı, Hakaret ve beddua etti. Şu anda kendimi bebeğimle odaya kilitledim. Kapıya geldi vurdu ama gitmezsen polisi arıyorum dedim gitti. evden git diye mesaj attım gitmeyeceğim diyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Valla canım anlattığın kadarıyla kabul etmez böyleleri allah korusun neler okuyoruz . Ailenden kimse ile görüşmüyorsan ondan da cesaret alıyordur , ailene de gidemezsin . Tek çare kadın sığınma evi diyeceğim oralar nasıldır bebekle hiç bilmiyorum :/ allah yardımcın olsunO uyudu bebek de uyuyor, bu saatte bir şey yapamam, açıkçası benim derdim ayrılacağım deyince saldırganlaşan bu adamdan nasıl kurtulacağım, daha uzun vadeli ayakları yere basan bir plan
Çocuk uyandığında ağzına filan alsa yada bi yerine batsa Allah korusun muhtemelen o yüzden almak istemiştirÇocuk uyanınca alsan olmuyormu böyle bi konuda küpe mi önemli çocuğunun uyumasımı
Böyle bi adama bide çocuk yapmışsın aferin![]()