Bana Akıl Verin Eşimden Nasıl Kurtulabilirim?

Eşim en ufak şeyleri bile büyütüp bana hakaret ediyor, üstüme yürüyor, beni dövmekle ve öldürmekle tehdit ediyor, ve itip kakıyor vuruyor.

Boşanma konusunu açtığım an sinir krizleri geçiriyor, beni ve bebeğimi öldüreceğini söylüyor.

Bebeğim bir yaşında. Şu anda işsizim ama iş bulabilirim mesleğim var. Ailemden hiçkimse ile görüşmüyorum. Onun ailesini işin içine soksam ondan yana olurlar ve beni desteklemezler.

Kendimi öldürtmeden nasıl kaçabilirim?

Az önce kavga ettik. Küpemi düşürdüğümü farkettim tam yatacakken. Muhtemelen çocuğun yatağında düştü dedim. Uyandırmadan Alabileceksen git al dedi. Uyanır dedim. Bilmiyorum dedi. Bekliyorum ki sen çocuğu kucakla ben arayayım gbi bir şey desin... demedi, allah beni kahretsin ki senden bir şey istedim dedim. Bunun üzerine sinir krizi geçirdi, üstüme yürüyüp beni tartakladı, Hakaret ve beddua etti. Şu anda kendimi bebeğimle odaya kilitledim. Kapıya geldi vurdu ama gitmezsen polisi arıyorum dedim gitti. evden git diye mesaj attım gitmeyeceğim diyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Böyle bir konuda insanın içinden kaç kurtul demek geliyor ama ne kadar üzücü bir durum ki diyemiyorum. Çünkü kadınlarımızı koruyamıyoruz. Her gün bir kadın cinayeti haberi izliyoruz. Üstelik bu cinayetler, koruma kararı çıkmışken ve hatta şiddet yüzünden içeride yatıp çıkmış kocalar tarafından işleniyor.

Ben artık bu konuda şiddete meyilli bir düşünceye sahip oluyorum. Çünkü çözüm bulunamıyor. Keşke böyle gönüllü bir grup çıksa ve kadına şiddet gösteren, kadını öldürmekle tehdit eden tüm yaratıkları bu dünyadan temizlese. İnşallah o yanınızdaki canavar kendi eceliyle geberip gider de kurtulursunuz siz de.

Ne diyeceğimi bilemiyorum inanın. Başka şehire gidip izinizi kaybettirme şansınız var mı? Ya da yurt dışına çıkma ihtimaliniz?

O uyudu bebek de uyuyor, bu saatte bir şey yapamam, açıkçası benim derdim ayrılacağım deyince saldırganlaşan bu adamdan nasıl kurtulacağım, daha uzun vadeli ayakları yere basan bir plan
Eski konularınıza bakılırsa eşiniz başta iyiymiş. Ne oldu da psikopata bağladı?

İyi de evde normal olmayan bir insan var ve sen ondan normal davranışlar bekliyorsun. Kurtulana kadar suyuna gitsene. Canının hiç mi kıymeti yok? Söylesen ve yapmasa bile susmalisin ki sen söylemeden yapmasını beklemissin. Adam anormal anormal. Bunu biz bile buradan anliyoruz. Bebeğe de yazık sana da. Allah bilir nasıl korktu. He de geç ayrılana dek.

Nasıl kurtulursuna gelince. İlk etapta uzaklaştırma aldirman gerek. Sonra da başka bir şehre, ne bileyim bir tanıdığın yanına falan kaç. Seni bulamayacağı bir yer olsun. Ama ben olsam ilk etapta devlete siginirdim. Bu adamın evinden kötü değildir herhalde.

Her şeyden ve herkesten tiksiniyorum.
Hiçbir şey yapmak istemiyorum.
Son evre kanserim.
Radyoterapi aldım yemek yiyemiyorum. Çok kilo verdim. Su içerken bile canım acıyor.
Hayatta hiçbir şey için hiç kimseye muhtaç olmak istemeyen bir insandım. Şimdi her şey için herkese muhtaç hale geldim.
Eşim beni sağa sola götürüyor. Kendim gidemediğimden, araba kullanamadığımdan değil... mesela onun tanıdığı biri bize yardımcı olacak, onla gitmem gerekiyor. Veya kemoterapi almaya giderken yanımda geliyor.
Ve kendisi İnternet akıllı telefondan Kafasını bir saniye kaldırmıyor.
Gece 4 ten önce yatmıyor. Sabah kalkamıyor. Kaldırınca bana bağırıyor. Sabah gitmemiz gereken yere öğlen 3 te gidiyoruz veya ertelemek zorunda kalıyoruz.

Tedavim çok ÇOOK maliyetli. Ailelerimiz bir miktar verdiler. Suyunu çekmek üzere. İşe gidemiyorum.

Eşim genelde evde yemez. İyi kazanıyor ama bir kısmı dışarıda yemeye gidiyor.

Ailemde bana destek olacak kimse yok.

Kendimi çok yalnız, çok zavallı hissediyorum.

Bir de belki çocuk yaparız diye embriyo dondurmuştuk...

Varsa yoksa akıllı telefon, whatsapp, saçma sapan forum siteleri falan, hayatta onu yüzlerce defa üzmüş arkadaşları.

Bir an önce ölüp bütün bunlardan kurtulmak istiyorum. Bunu gerçekten istiyorum.

Ama eminim ki allah bana acılı ve uzun süreçli bir ölüm verecek....

Mutsuzluğum sonsuz.
Ayrıca sen bunları atlatmış kadınsın. Bu dağ ayisindan da kurtulacaksin. Belli ki hamurunda ayilik varmis, kaç yıl önce de hasta kadına bağırıp cagiriyormus. Şöyle sakin sakin konuşsan, ayrılalım ama yine görüşürüz bebeğimiz için falan desen. Hiç mi ikna olmaz? Çok üzüldüm inan.

Fix cevap da geldiiii illa şu cümle gelecek değil mi.. Böyle bi adama çocuk yapmışsın aferin cümlesinden bahsediyorum.. Bu çocuklar genelde adamlara değil de kendimize yapılıyor. Tabi babalar da keşke beklediğimiz gibi çıksalar ama kavun değil işte , dibini koklayıp alamıyoruz.. Öküzü dışına evlenince çıkıyor bu türün genelde..

soylemek eyleme dokmenin yarisidir bana göre caninizla tehdit ediliyorsunuz
normal kafada insanin kullanacagi cumleler degil bunlar ama ne yaparsiniz bilmiyorum
polisi arayin sizi alsinlar oradan ne yapacaginizi en iyi onlar anlatir sanirim

Sonradan konu sahibine yazmıştım ama okumadınız sanırım
Pardon bi an yutabileceğini düşünemedim haklısınız
Çocuk uyandığında ağzına filan alsa yada bi yerine batsa Allah korusun muhtemelen o yüzden almak istemiştir
Çocuk uyandığında küpeyi ağzına sokabilir ve yutabilir. Muhtemelen bu yüzden almak istemiştir konu sahibi.
Küpe çocuğa batar belki ağzına alır uyanınca

Back
X