- Konu Sahibi gelinciK8787
-
Öncelikle şunu belirtiyim sinir kontol hapı alacak bir durumda değilim, sadece evliliğimin selameti için açık yürekle yardım istedim, lütfen seçtiğimiz kelimelere dikkat edelim, incitici olmayalım... Eşime zavallı muamelesi banada gaddar imasında bulunmak diğer yaptığım bütün hizmetleri, iyilikleri yok saymak olur.
bende senin gibi çalışan bir bayanım ve 4 aylık evliyim
evliliğimizin ilk 1,2 ayında eşimle arada tartışırdık birbirimizi yeterince anlayamıyorduk..
ama zaman geçtikçe uyumlu olmayı öğrendik.
şimdi ben söylemeden eşim bazen yemeği yapmış oluyor,(benden önce evde olduğu için)evi toparlıyor..
bende işten gidince istekleri olursa yerine getiriyorum..
sende eşine karşı konuşmalarına dikkat et,hiç bir erkek hakareti kabul etmez
eşine karşı ılımlı ol,onunla konuşurken eşinle konuştuğunu bil o senin okuldan arkadaşın değil!!buna göre davran canım..
Öncelikle şunu belirtiyim sinir kontol hapı alacak bir durumda değilim, sadece evliliğimin selameti için açık yürekle yardım istedim, lütfen seçtiğimiz kelimelere dikkat edelim, incitici olmayalım... Eşime zavallı muamelesi banada gaddar imasında bulunmak diğer yaptığım bütün hizmetleri, iyilikleri yok saymak olur.
Bizdede durum böyle... Ben ondan önce işe gidiyorum, ondan sonra geliyorum.. Kahvaltısını hazırlayıp gidiyorum (kendimde yiyorum biraz :)), akşam işten gelir gelmez acıktım diyor ve mutfağa koşmamı ona yemek hazırlamamı istiyor. Ama kendisi ne yatağı toplamış oluyor ne de ortalığa çeki düzen veriyor. Yemeğini hazırlıyorum ortalığı topluyorum, sonra da başka istekleri çıkıyor ortayayani soluk alamayacak suruma geliyorum sinirleniyorum ve bazende kalbini kırabiliyorum.
Bizdede durum böyle... Ben ondan önce işe gidiyorum, ondan sonra geliyorum.. Kahvaltısını hazırlayıp gidiyorum (kendimde yiyorum biraz :)), akşam işten gelir gelmez acıktım diyor ve mutfağa koşmamı ona yemek hazırlamamı istiyor. Ama kendisi ne yatağı toplamış oluyor ne de ortalığa çeki düzen veriyor. Yemeğini hazırlıyorum ortalığı topluyorum, sonra da başka istekleri çıkıyor ortayayani soluk alamayacak suruma geliyorum sinirleniyorum ve bazende kalbini kırabiliyorum.
Eşimle görücü usulü tanıştık ama birbirimizi çok sevdik, şu anda 10 günlük gelinim :)),
Herşeyimiz aslında iyi gidiyor, çalışan bayan olduğum için hem ev işleri hem de iş hayatı bana yorucu geliyor. Bazen yorulup eşime sert çıkış yapabiliyorum, o da bunu hiç affetmiyor. Uslup konusunda çok hassas olduğunu söyleyip bu olayı büyütebiliyor ve ortaya kocaman bir kavga çıkıyor.Herşeyimden memnun olduğunu bir konuşma şeklimi beğenmediğini dile getirir hep, nişanlıykende durum böyleydi. İyi ama ben hep sert konuşan bir tiptim. Sözlendiğimden beri bu huyumu değiştirdim biraz ama arada kaçıyor gene napıyım. Şansımada çıtkırıldım bir kocam oldu(Hergün olay çıksın istemiyorum mutlu olalım istiyorum bana yardım edin (
yani.. acı ama söylemek zorundayım.. evlilikte kadın alttan almadıkça bazı şeyleri yutmadıkça evlilikte sorunlar oluşur.. evlilik biraz daha erkeğin rahatlığı üzerine kurulmuş bir kavram bizim toplumumuzda... ne kadar çalışıp para kazansak da adam eve geldiğinde önünde yemeğini ve temiz bir evi istiyıor.. o yüzden ay bende yoruldum ay bende çalışıyorum gibi durumları yaşıyorsak da bunu erkeğe söylememek gerekiyor... kadın biraz yumuşak olmalı.... bende koyu bir feministim ama :) evlilikte sökmüyor bu.... NE KADAR YUMUŞAK NE KADAR DIRDIR ETMEYEN birde önüne yemeği koyan bir kadınsanız O KADAR BAŞ TACI EDİLİYORSUNUZ ( TEMİZ DÜZGÜN DÜRÜST BİR ERKEKSE KARŞINIZDAKİ)... profesyonel olmalı... ERKEKLERİN DÜNYASI :)... EVLENİYORSAK EĞER sitem etmeye hakkımız yok... maalesef yok.... yok... yok....... acı ama gerçek bu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?