merhaba arkadaşlar kafamı karıstıran bir sorum olucak birisinden fikir almaya ihtiyacım var bir erkek arkadaşım var daha dogrusu vardı kendisi benden çok uzakta başka bir şehir de yaşıyor yaz tatilinde tanıştık onun ısrarı üzerine bende istemeyerekte olsa bir görüşmeden sonra kanım kaynadı iyi bir insan sonra ikimizde farklı şehirlerde oldugumuz ve çalşıştıgımız için yaşadıgımız yerlere döndük ben tatile oglum ve annem ile gittim oğlumu çok sevdi onunla oyunlar oynadı konuştular telefonlar verildi derken sık sık aramaya başladı beni birden biz sevgili olduk ne yaptı etti oldu yani ama ben başından boşanmış oldugumu oğlum oldugunu henüz kendimi bir ilişkiye hazır hissetmedigimi aramızda mesafe oldugumu söylesemde ısrar üzerine dedim tamam deniyelim ilk başta güzel gidiyordu sonra ben böyle olmuycak baglanmayalım dedim çünkü o hiç evlenmemiş yakıştıramadım kendime neyse ayrıldık arkadaş kalalım o zamn dedi seninle konuşmak iyi geliyor dedi o şekilde sürdü sonra ben gezmek amacı ile onun yaşadıgı şehire gittim akraba ziyaretine tabi orda görüştük gezdik çok güzel 3 gün yaşattı gündüz gezdik akşam ben akrabalarıma döndüm ama sevgili gibi gezdik tozduk ben döndüm tekrar aramalar başladı seni özledim diye bir sürü fotograflarımız anı olarak kaldı 1 ay sonra oda benim yaşadıgım şehire geldi yine aynı şeyler sonra ki konuşmamızda nasıl olucak böyle baglanıyoruz gittikçe dedeim oda açıldı beni sevdgini ama aile tarafı alevi kendilerinden bir kız istedigini benimle olursa çocugum oldugu için evlatlıtan bile reddebiliceklerini ama yinede senden vazgeçemiyorum senin yerin bende ayrı dedi böyle konuşuldu o yaşadıgı yere döndü ben işime gidip geliyorum sosyal medyadan takip ediyoruz birbirimizi arada arar sesimi duyar ama benim kafam çok karışık sizce konuşmalımıyım arkadaş olarak yoksa tamamen mi konuşmayı kesmeliyim kıramıyorum da çok iyi bir insan galiba birazda bagladım kendimi istemeyerek te olsa bana akıl verin kızlar ne yapmalıyım? ben güvenemiyorum kimseye ilk evliligimden aldatılma ile boşandım o yüzden kimseye güvenim yok çok büyük konuştum galiba hayatıma kimseyi almıycam diyerek
((