Bana akıl verin lutfen

Allah esini bildigi gibi yapsin. Bunu yutmamalisin kalk git darp raporu al bisey yap. Nasil susabiliyorsunuz? Siddete nasil bu kadar sessiz kalabiliyorsunuz? Lutfen gidin ve darp raporu alin
susmadim susmayacagimda o ailesi icinvurduysa bana bu evlilik denilen şeyde bitmistir

Bize de muhakkak haber ver tamam mı ?
Kizlar aldik annemle simdi otubus bekliyoruz bebeğim iyi çok şükür sadece göğsümü çok sıktığı için süt kanallarını zedelemiş. Ama bebeğim iyi çok şükür.dua edin bana ve bebegime rabbim hakkını anasına babasına teyzesine sorsun.

Canim benim polis denen bir şey var.
Dayak yemissin resmen, Karnım ağrıyor diyorsun.
Ya bebeğe bir şey olduysa ?
Sen al anneni doktora git.
Sabah gidecekmissiniz zaten memlekete.
Üstünden vakit geçmeden al raporunu gözünü seveyim.
Hepinize teşekkür ederim.

Kizlar aldik annemle simdi otubus bekliyoruz bebeğim iyi çok şükür sadece göğsümü çok sıktığı için süt kanallarını zedelemiş. Ama bebeğim iyi çok şükür.dua edin bana ve bebegime rabbim hakkını anasına babasına teyzesine sorsun.

darp raporu aldınız mı?

annenın ve senın yanlışın var oda surada siz aılesınız annein kocana kızımı alcam onun için gelcem demesi çok abes.ılk sana soylemelı annen fıkrını sonra sende eşine soylıcektın bılgı alışverişi yapcaktınız..ki dicektım ancak..

eşini Allah kahretsın..utanmadan bebeği sahıplencek bıde rezıl

A
annenın ve senın yanlışın var oda surada siz aılesınız annein kocana kızımı alcam onun için gelcem demesi çok abes.ılk sana soylemelı annen fıkrını sonra sende eşine soylıcektın bılgı alışverişi yapcaktınız..ki dicektım ancak..

eşini Allah kahretsın..utanmadan bebeği sahıplencek bıde rezıl
Annem zaten gelmesine 2 ay kala arayip haber vermisti esime

Back
X