- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
- Konu Sahibi Hazal melek
15 haftaligimKac haftalik gebesiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 haftaligimKac haftalik gebesiniz?
susmadim susmayacagimda o ailesi icinvurduysa bana bu evlilik denilen şeyde bitmistirAllah esini bildigi gibi yapsin. Bunu yutmamalisin kalk git darp raporu al bisey yap. Nasil susabiliyorsunuz? Siddete nasil bu kadar sessiz kalabiliyorsunuz? Lutfen gidin ve darp raporu alin
Kizlar aldik annemle simdi otubus bekliyoruz bebeğim iyi çok şükür sadece göğsümü çok sıktığı için süt kanallarını zedelemiş. Ama bebeğim iyi çok şükür.dua edin bana ve bebegime rabbim hakkını anasına babasına teyzesine sorsun.Bize de muhakkak haber ver tamam mı ?
Hepinize teşekkür ederim.Canim benim polis denen bir şey var.
Dayak yemissin resmen, Karnım ağrıyor diyorsun.
Ya bebeğe bir şey olduysa ?
Sen al anneni doktora git.
Sabah gidecekmissiniz zaten memlekete.
Üstünden vakit geçmeden al raporunu gözünü seveyim.
insallahÇok şükür !
O rapor ve telefonundaki mesaj ne kadar işine yarayacak bilemezsin canım. Istedigi kadar bosamam diye yirtsin kendini.
Hakkında hayırlısı olsun,bebeğinle sana mutluluklar dilerim.Aldım kızlar bebeğim iyi çok şükür .tek kalan bu pisliklerden kurtulmak kaldi
Kizlar aldik annemle simdi otubus bekliyoruz bebeğim iyi çok şükür sadece göğsümü çok sıktığı için süt kanallarını zedelemiş. Ama bebeğim iyi çok şükür.dua edin bana ve bebegime rabbim hakkını anasına babasına teyzesine sorsun.
Evet aldimDarp raporu aldınız umarım.
Amin ınşallah kizlarHakkında hayırlısı olsun,bebeğinle sana mutluluklar dilerim.
Annem zaten gelmesine 2 ay kala arayip haber vermisti esimeannenın ve senın yanlışın var oda surada siz aılesınız annein kocana kızımı alcam onun için gelcem demesi çok abes.ılk sana soylemelı annen fıkrını sonra sende eşine soylıcektın bılgı alışverişi yapcaktınız..ki dicektım ancak..
eşini Allah kahretsın..utanmadan bebeği sahıplencek bıde rezıl
Kendinize ve bebeğinize iyi bakınBabamin evindeyim gayet mutluyum burda