Bana akıl verin lutfen

Yarın gideceğiz sabah 9da ben bosanma davasını acarsam seni bosamam diyor .öylece surun diyor bana bosanirmiyiz hemen
Canım hamile olduğun için hemen boşanamazsınız muhtemelen. Ancak anlaşmalı boşanma ile hemen boşanabilirsin. Ki bence hemen boşanma zaten maden kafaya koydun önce darp raporu al sonra da tazminat davası ile boşan .Bakalım kim o zaman peşinde koşacak

Sen önce kendini ailenin yanına at ve can güvenliğini sağla .Seni darp etmiş ne bosanmamasi. Sabah hastaneye gitsen oradan da karakola zaten evden uzaklaştırma bile alırsın.

Zaten bugün mesaj atmıştı bana o çocuğu aldiracaksin benden bir kani tasima diye.çocuğuma bisey olsun diye vurdu bana

Sen önce kendini ailenin yanına at ve can güvenliğini sağla .Seni darp etmiş ne bosanmamasi. Sabah hastaneye gitsen oradan da karakola zaten evden uzaklaştırma bile alırsın.
Önce bu evden bu şehirden gideyim.biliyormusunuz insanın canini acitan megersem buymus anladım bunu

Asker bize bisey olmaz demi ne bileyim burda her yerde tanıdıkları var
Canim benim polis denen bir şey var.
Dayak yemissin resmen, Karnım ağrıyor diyorsun.
Ya bebeğe bir şey olduysa ?
Sen al anneni doktora git.
Sabah gidecekmissiniz zaten memlekete.
Üstünden vakit geçmeden al raporunu gözünü seveyim.

Allah esini bildigi gibi yapsin. Bunu yutmamalisin kalk git darp raporu al bisey yap. Nasil susabiliyorsunuz? Siddete nasil bu kadar sessiz kalabiliyorsunuz? Lutfen gidin ve darp raporu alin

Inamıyorum ve inanmak istemiyorum..Boyle insanlar piyasa da hala var mi ? Ne demek hamile karisinin karnina vurup cocuga zarar vermek ...Bu nasil bir curettir .Nasip bir caniliktir..Içimden neler sayiyorum suanda bir bilsen.Boyle adi insanlara çocuk yapılır mı ya?

Gelirim demi yarın memleketime gideceğiz annemle boşanma acarsam hemen bosanirmiyiz kurtulurmuyum bu hapisten
Gelirsin tabi canım,sen yeter ki başarmak kurtulmak iste.
Git annene babana güzelce anlat,kovacak halleri yok ya,hele bir de doğmamış evladına şiddet uygulayan kocanın yanına yollamazlar seni.
Git aç darp raporu da al.
Onunla hem donuna kadar alırsın hemde tek celsede boşanırsın.

Gelirsin tabi canım,sen yeter ki başarmak kurtulmak iste.
Git annene babana güzelce anlat,kovacak halleri yok ya,hele bir de doğmamış evladına şiddet uygulayan kocanın yanına yollamazlar seni.
Git aç darp raporu da al.
Onunla hem donuna kadar alırsın hemde tek celsede boşanırsın.
Aldım kızlar bebeğim iyi çok şükür .tek kalan bu pisliklerden kurtulmak kaldi

Inamıyorum ve inanmak istemiyorum..Boyle insanlar piyasa da hala var mi ? Ne demek hamile karisinin karnina vurup cocuga zarar vermek ...Bu nasil bir curettir .Nasip bir caniliktir..Içimden neler sayiyorum suanda bir bilsen.Boyle adi insanlara çocuk yapılır mı ya?
Anne baba teyze gazıyla gelirlerse var demek halen

Back
X