Bana akıl verin lütfen..

Cvpplssss

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
68
57
3
Gün geçmiyor ki kayınvalidem ve görümcem ile bir sorun yaşanmasın.
Bugün ki sorun umre işleri... İlk toplantısına biz götürüp parasını yatırdık. İkinci toplantısı 2 hafta sonra idi ve biz köyde oturuyoruz. Eşim sık sık izin alamadığı için merkezde oturan ablalarına biriniz toplantıya götürün, biriniz alışverisini yapmasına yardımcı olun dedi. Maddi bir beklenti zaten yok kadının parası var.
Bir görümcem dedi ki bana güvenmeyin ben çalışıyorum . Eee biz izin alarak gitmiştik enayimiyiz.. ? Neyse öbürü bir şekilde toplantıya götürmüş adresi kolay bulamamışlar ama gec kalmadan yetişmişler . Eşim merak edip aradığında kaynanam milletin içinde sen gelmedin bunlar yordu beni diye kızdı suratına kapattı telefonu. Eşim doğal olarak sinirlendi ve arayıp saydırdı. Arkadas benim işim yok mu onlar da senın evladın değil mi bir kere de onlar koştursa ne olur dedi.. Görümcem arkadan bağırıp sen oğlusun biz el kapısındayız sana göre yabancıyız dedi! Ulan benim annemin bana ihtiyacı olacak ben yabancıyım mı dicem ne alaka seni kim doğurdu? Neyse gitmiyoruz dedim eşim de zaten öfkeli olduğu için alışverise de gitmedik. Bir sekilde hallettiler görümce izin alabilmiş demekki isteyince oluyor.
Neyse bir kac güne umre yolcusu..benım adam bir kere erkeklik yapıp gitmedi ya bugunden gidip getirelim kalan ihtiyacı varsa alalım hava alanına da biz bırakalım demeye basladı. Evet yolcu etmeye tabiiki gideceğiz. Konu bu değil. Konu, kocam 1 defa tavrını koyunca şuan bir ezilme bir mahcubiyet, bir alttan alma, kendini paralama moduna gecti.. Elimde olmadan sinir oluyorum ne bu, bir defacık doğru duruş sergiledin arkasında dur diyesim geliyor.. Ama bir tarafım sus annesine karşı görevini yapsın günaha girme diyor. Ama bir taraftan şeytan dürtüyor. Neden suçluluk psikolojısıne girdi bu adam, hep böyle mi gidecek, her işe kendi koştuğu yetmezmiş gibi beni de koşturuyor gibi düşünceler dönüp duruyor kafamda. Napayım arkadaslar bana bir akıl verin ben olayın içinde mantıklı hareket edemiyor olabilirim siz dışardan bir gören olarak yorumlayın.. Bu arada kaynana da her işine eşim koşsun istiyor yüz verdikce sana da yazık yoruldun çok izin kullanıyorsun asla diyecek bunu farkedecek biri değil. Aksine yüz verdikce yüklenen asla başka evladım da var onlar da yapsın diyecek olgunlukta biri değil.

merhaba.
umre işleri için yorum yapmayın bence. Türkiye ye dönsün, sonrasında uygun bir şekilde konuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…