• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verin lütfen!

Bayanlar merhaba,

Daha önce de erkek arkadaşımla yaşadığım sorunları sizinle paylaşıp akıl almıştım.
8 senedir devam eden bir ilişkim vardı bütün çocukluğum herşeyim onunla geçti gözümü onda açtım diyebilirim. Şimdi öyle bir şey oluyor ki anlam veremiyorum.
Yaklaşık 1 hafta önce ablaları ile yemeğe gitmişti ve beni de çağırdı. Bana son dakika sende gel dediği için gitmek istemedim. Daha sonra bana neden gelmedin diye sorduğunda ise son dakika söylediğin için gelmedim diğip ciddi boyutta surat yaptım. Sonrasında ise bir daha benimle konuşmadı. Kendi dükkanı var 4 gün önce yanına gittiğimde ise ben seninle evlenmeyi düşünüyorum ya evlendiğimiz zaman da bana böyle surat yaparsan o zaman ne olacak boşanacak mıyız diye sordu. Ben ne kadar yalvarıp bir şans ver bu ilişkiye desemde fayda etmedi daha kaç şans vereceğiz dedi. Bizim tüm tartışmalarımız benim yaptığım suratlardan çıkıyor ve bunun öncesinde en son 5 ay önce kavga ettik. Bayanlar ALLAH aşkına kimin 5 ayda 1 kavga eden tartışma çıkan bir ilişkisi var. Ben nerede hata yapıyorum şuan bana bitti diyor ama etrafındaki hiç bir arkadaşı ile bu durumu paylaşmamış anlam veremiyorum nasıl davranmam gerektiği konusunda hiç bir fikrim yok ne olur bana akıl verin.[/QUOTE

adam senden sıkılmış 8 sene bu dile kolay. bahane arıyor ayrılıp yeni birini bulmak için. çok net oldu belki ama bu böyle.

Son düzenleme:
Back