Bana Akıl Verin Lütfennnn????? Acil yardım...

Ergenlere bu numaralar söküyordur tabii.
Ama kocaman adamın ya da kadının umursayacağını sanmıyorum.

Ben Açmam Uğraşmak istemiyorum kendisi açsın çok öfkeliyim.
Hmm dava açsa hemen kabul edip bosanacaksiniz yani? Önce sakin düşünmek lazım. Evlisiniz flört eden liseli iki ergen değil. Ötekine nispet yapmaya çalışmak ve çok çocuksu hareketler. Anne evine dönmek de çok ciddi bir karar. Bardak taşar, çok ciddi bir hata yapılır, can güvenliği yoktur vs ev öyle terk edilir. Basit hır gürler için hadi o zaman bosanalim denilmez. Laf ağızdan çıktığı gibi kalbi kırmaya başlar. Bir şekilde barışılır ama asla eskisi gibi olmaz. Eşiniz özür dilerse ancak eve donmelisiniz bu saatten sonra. İşler çok sarpa sarmış. 25 gün boyunca hiçbir aile büyüğü girmedi mi araya nasıl iş bu?

Eşinizin gelip almasını bekliyorsanız neden gittiniz evden? İşte bu tarz blöfler yaparsanız, elinizde patlama ihtimalide çok yüksek oluyor görüldüğü gibi. Ayrıca eşinize inat olarak hikaye vs paylaşmanız hiç hoş değil. Sorunlarınızı oturup, konuşup çözmeyi denediniz mi? Deneyip bir sonuç elde edemediyseniz ve değişeceğine inanmıyorsanız davanızı neden açmıyorsunuz? Ya da bu şekilde sorunların çözüleceğini düşünüyor mısunuz?

Sizde pek normal davranmıyorsunuz Ne olursa olsun sonuçta ayrılacaksınız gülerken eğlenirken video resim atmanız normal değil

eşinizi seviyor ve tekrar birlite olmak istiyorsanız gurur yapmayın , arayıp konuşun , yok artık bizden bir aile olmaz diyorsanız boşanın , çünki boşa uzayan zaman can sıkmaktan başka hiç bir işe yaramıyor

Evlilikte çocuk oyuncağı oldu ya neyse.

Bir kavgayla hemen anne evine giden kadınıda anlamıyorum

Gittiysen dönmeyeceksin. Birde ben mutluyum modunda gezip ergen gibi video resim paylaşmıyacaksın.

Nispet yapar gibi sende kimsin der gibi .Sonra da adam yazar altına öyle cümleler oda ergen gibi.

Çocukca şeyler.

Evlilik için bence önce sertifika verilmeli.

Olmuyorsa olmuyordur evet evlenmek kadar boşanmakta doğal ama sizinki hava civa gibi geldi bana

Simdi adam "bu hayatını yaşıyor bensiz, bende gidip parti karti takılıyim" dese ne düşünürsünüz? İkincisi taktik olarak veya kizkinlikla gitmişseniz bu öyle veya böyle evliliği sarsacaktir. "bosanma dava ile uğraşmak istemiyorum" diye kandirmayin kendinizi. Bal gibi de bosanmak istemiyorsunuz

Bir an önce sonuçlansın istiyorum dediğinize göre adam gelsin sizi annenizin evinden alsın istiyorsunuz demekki. Aksi takdirde boşanmaya meyilli olsanız davanızı açarsınız zaten.

Boşanasınız yoksa whatsapp’ta devamlı mutlu mesut imajı verip adamı daha da sinir etmektense oturun uslu uslu bekleyin derim, adamı daha da gıcık etmeyin kendinize.
Seni umursamıyorum triplerini ben “lisedeyken” çok yapardım ama bir işe yaramıyor söyleyeyim

Kavga neden çıktı?
Ailesinin yanına gittik. Adam birden değişti şaşkınım açıkcası ailesinin problemlerini eve taşır oldu. ailesi değer vermiyor kızgınlığını öfkesini benden çıkartıyor.. ben 9 yılda ilk defa evimi terk ettim 8 yıldır ailesi ile iyi olmaya calısıyorum terbiyesizlikleri diz boyu o üzülmesin diye sürekli birşey olmamış gibi davrandım..

Aile terapistine gidelim gel dedim gelmiyor doktor adı duyunca hemen vazgeçiyor

Ben eşime nispet yapmazdım zaten kötü ayrıldıysak bitsin istersin ama kapris falansa zaten karşı taraf için çok itici durur bu haller
Benim başıma gelmişti sevgili açısından diyorum o nispetlerden sonra çok soğumuştum tam tersi işime yaramıştı unutmak için

Eğlenceli video derken youtubeden indirdiğim burc ile il
Eğlenceli video derken youtubeden indirdiğim burc ile ilgi videolar.. öyle bir yere gidip dans falan etmek değil yanlış anlaşıldım herhalde 2 tane tebessum fotograf attım avm den o kadar yani... çılgınca eğlenmek bir yerlere gidip saçma sapan hareketler değil...

Bence de biraz sanki ergence olmus gibi ..
Eğlenceli video derken youtubeden indirdiğim burc ile ilgi videolar.. öyle bir yere gidip dans falan etmek değil yanlış anlaşıldım herhalde 2 tane tebessum fotograf attım avm den o kadar yani... çılgınca eğlenmek bir yerlere gidip saçma sapan hareketler değil...

kavgalı anne evine gelmişsin

watsaptan komık videolardan durum yapıyorsun

tebrik etmeye geldım valla , ben kocamla kavga etsem nefes alamıyorum ,

biraz geri dur merak etsin seni ,

Burçla ilgili videolar? Atıyorum yay kadını kimse için üzülmez hayatına devam eder onun için bitmiş bitmiştir gibi bir şey mi?

Bence de biraz sanki ergence olmus gibi ..
Ağır taş yerinden oynamaz derler. Keşke çocukca paylaşımlar yapmak yerine gizemli olsaydınız eşiniz sizi merak etseydi. Acaba üzülüyor mu onu kırdım mı diye içinden geçirseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…