bana akıl verin nolur..ben de kalmadı

Eşin neden senin ölmeni istesin ki? Emin ol şaka olarak söylüyordur..Öyle olsa sen uyuduktan sonra üstünü örter mi yada kahvaltı yap aç oturma diye ısrar eder mi? Ne halin varsa gör der yüzüne bile bakmaz bence..

Acikca konusmayi denedin mi. Evet esinin davranislari cok sorunlu ama seviyor diye dusunuyorum. Aile danismanina gidebilirsiniz surekli birbirini kirarak olmaz
benm alıngan bi yapım oldugunu bildiği halde üstüme geliyor şakanın da bir dozu var. sonucta benm annem babam ölsene diye onun şaka olarak bile söylediğini bilseler üzülmezler mi..içindeki niyet ne olursa olsun..
evlilik terapisini cok önerdim ama kabul etmıyor.

Allah Allah bu ne yahu olgun insanlarsınız siz artık ,sürekli gerizekalı ,ölsene artık ne demek ya şakası bile kötü bunun
Şu an nasılsınız peki

Ama ben ona şaka yaptıgım zaman alınıyor o zaman kendide alınmaması gerekiyor. Bir de başka türlü şaka yapabilir sonucta hoş birşey değil...insan sevdiğini o kdr çabuk kıramaz ya.

Bu ne yaa?
Şakasına dahi 'ölsene bir' denir mi, bu kadar mı zihniyet yoksunu bu arkadaş.
İş oralara gittiyse zaten pek tadı kalmamış gibi duruyor evliliğinizin.
Saygı almış başını gitmiş.

Allah Allah bu ne yahu olgun insanlarsınız siz artık ,sürekli gerizekalı ,ölsene artık ne demek ya şakası bile kötü bunun
Şu an nasılsınız peki
Şu an ablaları gitti konuşmuyorz muhtemelen uzun bir süre konuşmayız şahsen ben de konuşmayı düşünmuyrm cunku yanına yaklaştıgımda bir tarafı kalkıyor itip kakmaya başlıyor.

Bu ne yaa?
Şakasına dahi 'ölsene bir' denir mi, bu kadar mı zihniyet yoksunu bu arkadaş.
İş oralara gittiyse zaten pek tadı kalmamış gibi duruyor evliliğinizin.
Saygı almış başını gitmiş.
Aynen dediğiniz gibi saygı kalmadı..önceden o diyordu ben demiyordum ama artık ben de cok rahat söyleyebiliyorum o lafları

Ama ben ona şaka yaptıgım zaman alınıyor o zaman kendide alınmaması gerekiyor. Bir de başka türlü şaka yapabilir sonucta hoş birşey değil...insan sevdiğini o kdr çabuk kıramaz ya.
Anladım ama bence sizin ilişkinizde başka problemlerde var..Bak mesela az önce ki yorumunda okudum onlar araba sürmeye gidecek akşam ben evde yalnız mı kalcam demişsin eşine izin vermemişsin..Bu tarz şeylere gerek yok sen öyle davranınca eşinde belki sana inat yapıyordur bazı şeyleri bunu hiç düşündün mü? Araba sürmeye sende git mesela arkada oturursun onlar sürer,sende izlersin canın sıkılmaz..Götürmüyor mu eşin seni yada sen gelcem diyorsunda izin vermiyor mu?

Bu kadar bakımlı olup öküz olanı da ilk kez duyuyorum. Kendine dikkat eden insanlar normalde herşeye dikkat eder.

Aynen dediğiniz gibi saygı kalmadı..önceden o diyordu ben demiyordum ama artık ben de cok rahat söyleyebiliyorum o lafları
Sağlığınızı da ihmal etmeyin.
Kimse sizden mühim değil.
Allah muhafaza bir hastalığa yakalanacak olsanız adamın gözler ikinci hatunu arar sizi süzmez.
Bu fıtratta varlıklar için böylesine yıpranmanın hiçbir doğru yanı yok.
Psikolojinizi ve sağlığınızı iyice düzeltin sonra da ne yapmanız gerektiğinin kararını verin.

Şu an ablaları gitti konuşmuyorz muhtemelen uzun bir süre konuşmayız şahsen ben de konuşmayı düşünmuyrm cunku yanına yaklaştıgımda bir tarafı kalkıyor itip kakmaya başlıyor.
Önceki konularnızıdan da biliyorum sizi ,siz çok düsüyorsunuz bu adamın üstüne hemen affediyorsunuz iki sözüne kanıyorsunuz lütfen yumusamayın çok seviyorsunuz anlıyorum ama rahat bırakın şu saaten sonra 'hayırlı işler ,günaydın' gibi cümleler dısında kınusmayın kesinlikle . o nasılsa beni seviyor her şeyime katlanıyor ister severim ister söverim modunda takılıyor .Ondan vazgecebileceginizi ona hissettiirin kaybetme korkusunu yasayın birazcık bak nasıl kendine geliyor
Umarım her şey düzelir ,bizi de haberdar edin olanlardan,ayrıca saglıgınızı ihmal etmeyin size yine ' ölsrn keşke ' vs. derse cevap bile vermeyin

gözüne sürme çekmeyi sevıyor güya mikropları engellıyormuş..mesela radyasyon yayıyor diye telefonla beni pek aramaz. ama kendi kedili evde büyümüş bir insan ailesine gittiğimizde yemek yiyoruz kedinin oturdugu yere oturuyrz kedi dışarı da dolaşıyor sonra mutfaga geliyor. bunları düşünnce eşimin mikropa karşı bana böyle davranması komik ve sadece bana yapılan bir davranış gibi gelıyor. bir de ben gözümü lazerle çizdirdim..eğer bana deseydı senn açından böyle böyle bir nevi ama yok birinin gözyaşlarını bile silmek kötüymüş falan filan..işine nasıl gelrise öyle davranıyor.
onun alttan alması gerekti cunku dünden beri sıkıntımın hatta sabahta farkındaydı diyemezmiydi dışarı gıdelim ya da biraz daha dikkatli olabilrdi.

Konusmayin da zaten olsene denek n3 demek ya saka anlayisi bu mu esinin dis gorunusune ozen gosterdigi gibi biraz kalbinide guzellestirmesi lazm cunku bayan olarak hassas yapilara sahibiz ki esindn duymak dahada incitici ayrixa camdan atarim falan bana cok sagliksiz bir evlilik gibi geldi severek mi evlendibiz

biliyorum ama bu elimde olmuyor ne yazıkkii..son zamanlarda cok umursamıyordum açıkcası ama bazen de kaldıramıyorum bu kadar bencil ve nankör olmasını...

Evet malesef cok cabuk affediyorum çok çabuk yumuşuyorum..inanınki eskisi kadar sevgim bile kalmadı..yanı eskiden yanımda ayrı yatsa dünya dururdu ama şu anda umrumda değil.üzülüyorum sadece haketmediğimi düşündüğüm için üzülüyorum..inanın düzelmesini bile istiyormuyum onu bilmıyorum.. o korkuyu ona nasıl yaşatıcağımı bilmyrm küçük bir mevzu için aileme gitmekte istemıyorum.

Ikinizde çocuk gibi davranmissiniz. . Evliliginizi yipratiyorsunuz. Benim erkek kuzenim ve esi de sizin gibiler. Genelde kavgalar karsi tarafin beklentileri yuksek oldugundan çikiyor.

Beklentilerinizi azaltin ve birey olarak mutlu olmayi deneyin.

N eyazıkki kendisinin cok iyi oldugunu düşünüyor dışarıdaki insanlara o kdr iyi davranıyorki herkes bana ne kdr iyi anlayışlı eşin var diyor.çunku dışarıda melek, tatlı dilli..anneci yapısı var zaten..bana alma dediği şeyi annesine al diyor mesela. o kdr yoruldumki.

Evet biliyorum cocuk gibi davrandıgımı ama beni asıl üzen o hakaretler ..ben beklentilerimi o kdr cok azalttımki artık kendi kemdimi mutlu edecek şeyler yapıyorum..

evliligin daha oturmamis annem hep sunu der tas tasa degecek carpacakki birbirine gore sekil alacak zamanla der bu gibi kavgalar normal bence evlilikte ozellikle
Oda sende zamanla daha da olucanizi umuyorum

Ailenize zaten anlatmayın çok çok bütük bi problem olmadıgı sürece ailelere anlatılmasına karsıyım ben olay büyüyor karısıyor gerek yok şu anlık . Önxelikle o size yine bir şey derse 'eskisi kadar sevemiyorum bile seni ' diyin ,işe yarar .
O korkuyu umursmaayarak yasatacaksınız anlattıgım gibi o size nasıl davranıyorsa öyle davranın uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…