bana akıl verin nolur..ben de kalmadı

Şimdi eğer bu fedakarlıgı anlayacak biri olsalar inanki bişi demezdim..ama bişi oldu bunlar beni annesi de dahil toplum için de rencide ettiler bikaç defa. ablası eşim ve ben biryere gittik eşim ceketini ablasına verdi üşüyor diye kısa kolluydu ben ceket giymiştim zaten bana da atıkısnı verdi. daha sonra görümcem kendi eşinin yanında kardeşim ne de olsa önce can dedi bana verdi ceketini dedi. sonra kvalidemi tatile götürdük ben de dedim birdaha 3lü gitmeyelim sonra kvalidem oğlum hep benle ilgilendi derinnefesle ilgilenmedi ya dedi ondan. sonra araba mevzusu oldu yine zaten eşim erken kalkıyor akşam geç gelıyor öğretıyordu ablasına. ablası yine bir konuşmada sen bana kendı eşinden fedakarlık ettn bana araba öğrettin dedi. ama demedilerki allah razı olsun sen de anlayış gösterdin die.

Bu kadar bakımlı olup öküz olanı da ilk kez duyuyorum. Kendine dikkat eden insanlar normalde herşeye dikkat eder.
görsen dış görünüşünü demezsin zaten..

evliligin daha oturmamis annem hep sunu der tas tasa degecek carpacakki birbirine gore sekil alacak zamanla der bu gibi kavgalar normal bence evlilikte ozellikle
Oda sende zamanla daha da olucanizi umuyorum
saygıyı yitire yitiremi ama tartışma olur sonra oturulur konuşulur hatalar ölçülür bir daha yapılmaz. böyle olsa evet diyecem ama malesef ben bizim için aynı şeyi düşünmuyorum

ailem zaten anlıyor telefonda annem 40 defa sordu bişi varmı dıye yok dedm ama teli kapatırken babama diyor bunlar da yine birşeyler olmuş die. dedim bu sabah kendinden soğutuyorsn dedim..aynen onun davrandıgı gibi davranıcam dedm ben de kendime .

Evlilikte en onemli sey SAYGI dir buda sizde kalmamis malesef. Yok sen insanmisin bilmem ne bunlar cok cirkin seyler. Mutlu degilseniz uzatmaya gerek yok

Evlilikte en onemli sey SAYGI dir buda sizde kalmamis malesef. Yok sen insanmisin bilmem ne bunlar cok cirkin seyler. Mutlu degilseniz uzatmaya gerek yok
Evet belkide bu evlilikte bir hayır da kalmadı..mutlu oldugum günler de oldu..beni yıpratan zaten bu sözleri oldu.birgün önce kalbim sıkıştıgında da sen hakedıyosun dedi mesela..sadece o resim olayına alındıgım için. evet alıngan bir yapım var ama hangi bayan bunları duymaktan hoşlanırki..dün gece yanına yatmadım mesela. cunku artık ne olursa olsun hazırım ben de..
sadece şu anda o kdr gücüm var onu bilmıyorum..ondan ayrı kalma gücü değil..ikimzinde çevresi burada..sonrasında nasıl atlatırım onu düşünüyorum.

Şu an son durum nedir ,farkında mı tavrınızın
Hayır farkında değil sanırım:) sabah kalktım yumurta haşladım, evi topladım..sonra oturdum fılm izledim..tabak hazırlamış kendi yedi sonra bana git kahvaltını yap dedi ismimle hitap ederek. neyse yaptım annem aradı buluşalım die alışveriş yapalım..o anda o da annesine gidicekti demedi götürim seni yolunun üstüydü, ben de beni götür demedm..30 dk sonra geçti gitti yoldan:))cok komik ya..altındaki arabayın da yarı parasını ben ödüyorum:)
şimdi ben pc de o tv de..ama barışmayı düşünmuyorum..boşanalım derse de evet demeyi düşünüyorum.

Psikolojisi mi bozuk?
bence evet ama kendi bunu kabullenmıyor...zaten eşim aile yapısı cok bozuk olan bir ailede büyümüş ne yazıkkı ben bunları bu yaz öğrendm o da kvalidem anlattı da ondan..yanı sevgi görmemiş benm eşim..ne zaman biz sevgili olduk kvalidem için kıymetli oldu oğlu oğlu içinde o..ondan önce eve gitmese kimse arayıp sormuyordu bile.

eşimle hala konuşmuyoruz...ve ayrı yatıyoruz, o yanıma gelmıyor ben de en son yaptıgından sonra gitmek ietemıyorum. yarınakşam annemlerde olucaktık o da bana ben gelmıcem hastasın dersn dedi, bende ben giderim dedim zaten gidiceksin dedi...bu ne demek oluyor şimdi...ben de sen ararsın sölersn dedim..vs.
şimdi ben ne yapayım.

Gözüne çektiği sürmeyi bile sizinle paylaşamıyor bu adam, hayatı nasıl paylaşsın.
Gerizekalı demesi de garip, çok çocukça bu tavırlar yani.
Gelmiyorsa gelmesin gidin ailenize kafanız dağılır biraz. Sonrası mı Allah kolaylık versin ne diyim.

c
cok doğru söylüyorsunuz..içimde cok büyük bir kırgınlık var, cok büyük bir öfke..belirsizlik..ben polyannacılık oynamıycam filan dedi ben de şimdiye kdr oynamasaydın dedm..
ne yapacağımı bilmıyorum..ben zaten aileme gidicem..ama sonrasında bu eve gelmek istermıyım gelince ne hissederm ne bilim karmakarışgım...

Allah yardımcınız olsun.
Çok zor olmalı çocuk gibi trip yapan, ağzı bozuk biriyle hayatı paylaşmak.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Ay
ay kusura bakmayın ama çok sacma ya. Resmen kendi kendinize hayatı çekilmez yapıyorsunuz. Bende başımda Sakız çiğnenmesindem neffffret ederim. Ama şaka yollu da olsa size kötü biley olmasını istediğini kastetmesi hoş olmamış.
Ayrıca gercekten makyaj malzemesi kişiseldir hele ki göz kalemi bence de kişiye özel olmalı. AKıverin bi tane daha göz kalemi buna niye kavga çıkartıp gereksiz yere elinizi ayağınızı titretecek kadar uzattınız ki. Ayrıca misafir yanında surat asmak inanılmaz itici birşey. Nefret ederim evine gittiğim insanın surat asmasından ve bidaha da adla gitmem. Yaşınız kaç bilmiyorum ama muhtemelen 19-20 olmalı bu kadar basit şeylerden kavga çıktığına gore. Sadece sunu soyleyim böyle ömür bitmez yazık olur gençliğinize

Çocuklukta sevgi göremeyen insanlar hiç sevgilerini gösteremiyolar böyle kırıcı oluyorlar cunku kaybedecek bir şeyleri yok sanıyorlar bence kocanız sizi seviyor ama dedigim gibi belli edeniyor ona bira kaybetme korkusu yaşatın.
Mesela simdi gidin yanına acık acık konusun böyle böyle diyin olmuyorsa bosanmak istiyorum dilekceyi veririm diyin tepksini bi ölçün

sanırım siz de benm eşim gibisiniz..şaka yollu söylenenenler beni asıl yıpratanlar..bir de eşim kedili bir evde yaşamış ki o kedi yataklarına kdr girer mutfak tezgahında dolaşır. o zaman mikrop bulaşmadıysa benden hiç bulaşmaz. ne yazııkki yorumunuzda haklısnız.. ve cok üzülerek söyluyorumki yaşım 29..ama olgun olmadugımı iddia etmıyorum..sadece karşımdaki insan aşırı egoist, bencil ve sinirli..ben bu insanla nasıl başediceğimi bilemediğim için hırçınlaştıkça hırçınlaştım, çocuklaştıkça cocuklaştım..ama hiçbir zaman da bu saygısızlıgı hakedicek kadr da kötüleşmedim..her kadın gibi ilgi, değerli oldugumu bilmek istedim..

İnsan bir süre sonra kırılmaktan yoruluyor maalesef. Bu kadar küçük şeylerin büyümesi de çekilir dert değil. Oturup radikal kararlar vermelisiniz beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…