- Konu Sahibi derinnefes
-
Anladım ama bence sizin ilişkinizde başka problemlerde var..Bak mesela az önce ki yorumunda okudum onlar araba sürmeye gidecek akşam ben evde yalnız mı kalcam demişsin eşine izin vermemişsin..Bu tarz şeylere gerek yok sen öyle davranınca eşinde belki sana inat yapıyordur bazı şeyleri bunu hiç düşündün mü? Araba sürmeye sende git mesela arkada oturursun onlar sürer,sende izlersin canın sıkılmaz..Götürmüyor mu eşin seni yada sen gelcem diyorsunda izin vermiyor mu?
görsen dış görünüşünü demezsin zaten..Bu kadar bakımlı olup öküz olanı da ilk kez duyuyorum. Kendine dikkat eden insanlar normalde herşeye dikkat eder.
saygıyı yitire yitiremi ama tartışma olur sonra oturulur konuşulur hatalar ölçülür bir daha yapılmaz. böyle olsa evet diyecem ama malesef ben bizim için aynı şeyi düşünmuyorumevliligin daha oturmamis annem hep sunu der tas tasa degecek carpacakki birbirine gore sekil alacak zamanla der bu gibi kavgalar normal bence evlilikte ozellikle
Oda sende zamanla daha da olucanizi umuyorum
Ailenize zaten anlatmayın çok çok bütük bi problem olmadıgı sürece ailelere anlatılmasına karsıyım ben olay büyüyor karısıyor gerek yok şu anlık . Önxelikle o size yine bir şey derse 'eskisi kadar sevemiyorum bile seni ' diyin ,işe yarar .
O korkuyu umursmaayarak yasatacaksınız anlattıgım gibi o size nasıl davranıyorsa öyle davranın uzak durun
ayrı kalma şansı derken ailelerimiz filan hepimiz aynı şehirdeyiz benm evden uzaklaşmam daha büyük olaylara sebeb olur diye uzaklaşmıyorumNe istediğinizi bilmiyosunuz her ikinizde.
Bir kaç gün ayrı kalma şansınız var mı?
Evet belkide bu evlilikte bir hayır da kalmadı..mutlu oldugum günler de oldu..beni yıpratan zaten bu sözleri oldu.birgün önce kalbim sıkıştıgında da sen hakedıyosun dedi mesela..sadece o resim olayına alındıgım için. evet alıngan bir yapım var ama hangi bayan bunları duymaktan hoşlanırki..dün gece yanına yatmadım mesela. cunku artık ne olursa olsun hazırım ben de..Evlilikte en onemli sey SAYGI dir buda sizde kalmamis malesef. Yok sen insanmisin bilmem ne bunlar cok cirkin seyler. Mutlu degilseniz uzatmaya gerek yok
Hayır farkında değil sanırım:) sabah kalktım yumurta haşladım, evi topladım..sonra oturdum fılm izledim..tabak hazırlamış kendi yedi sonra bana git kahvaltını yap dedi ismimle hitap ederek. neyse yaptım annem aradı buluşalım die alışveriş yapalım..o anda o da annesine gidicekti demedi götürim seni yolunun üstüydü, ben de beni götür demedm..30 dk sonra geçti gitti yoldan:))cok komik ya..altındaki arabayın da yarı parasını ben ödüyorum:)Şu an son durum nedir ,farkında mı tavrınızın
ölmicenmi ölsene gibi söylemleri oluyor..şaka bile yapıyor olsa sonucta kimn hoşuna giderki..birgün o kdr cok kızdımki anan ölsn dedm...ve hiçte pişman olmadımKeşke ölsen mi diyor?
ölmicenmi ölsene gibi söylemleri oluyor..şaka bile yapıyor olsa sonucta kimn hoşuna giderki..birgün o kdr cok kızdımki anan ölsn dedm...ve hiçte pişman olmadım
bence evet ama kendi bunu kabullenmıyor...zaten eşim aile yapısı cok bozuk olan bir ailede büyümüş ne yazıkkı ben bunları bu yaz öğrendm o da kvalidem anlattı da ondan..yanı sevgi görmemiş benm eşim..ne zaman biz sevgili olduk kvalidem için kıymetli oldu oğlu oğlu içinde o..ondan önce eve gitmese kimse arayıp sormuyordu bile.Psikolojisi mi bozuk?
Gözüne çektiği sürmeyi bile sizinle paylaşamıyor bu adam, hayatı nasıl paylaşsın.eşimle hala konuşmuyoruz...ve ayrı yatıyoruz, o yanıma gelmıyor ben de en son yaptıgından sonra gitmek ietemıyorum. yarınakşam annemlerde olucaktık o da bana ben gelmıcem hastasın dersn dedi, bende ben giderim dedim zaten gidiceksin dedi...bu ne demek oluyor şimdi...ben de sen ararsın sölersn dedim..vs.
şimdi ben ne yapayım.
cok doğru söylüyorsunuz..içimde cok büyük bir kırgınlık var, cok büyük bir öfke..belirsizlik..ben polyannacılık oynamıycam filan dedi ben de şimdiye kdr oynamasaydın dedm..Gözüne çektiği sürmeyi bile sizinle paylaşamıyor bu adam, hayatı nasıl paylaşsın.
Gerizekalı demesi de garip, çok çocukça bu tavırlar yani.
Gelmiyorsa gelmesin gidin ailenize kafanız dağılır biraz. Sonrası mı Allah kolaylık versin ne diyim.
Allah yardımcınız olsun.c
cok doğru söylüyorsunuz..içimde cok büyük bir kırgınlık var, cok büyük bir öfke..belirsizlik..ben polyannacılık oynamıycam filan dedi ben de şimdiye kdr oynamasaydın dedm..
ne yapacağımı bilmıyorum..ben zaten aileme gidicem..ama sonrasında bu eve gelmek istermıyım gelince ne hissederm ne bilim karmakarışgım...
cok tşk ederm...vardır herşeyde bir hayır...Allah yardımcınız olsun.
Çok zor olmalı çocuk gibi trip yapan, ağzı bozuk biriyle hayatı paylaşmak.
Hakkınızda hayırlısı olsun
ay kusura bakmayın ama çok sacma ya. Resmen kendi kendinize hayatı çekilmez yapıyorsunuz. Bende başımda Sakız çiğnenmesindem neffffret ederim. Ama şaka yollu da olsa size kötü biley olmasını istediğini kastetmesi hoş olmamış.Yine eşimle küçük bir tartışma büyüdü, ve artık ben bu evlilikten cok sıkıldım.ciddi anlamda sağılıgımda tehlikeye girdi, zaten dün kalp sıkışmam oldu uyurken nefes alamadım neyse eşim ilgilendi vs. sonra ben d e onun yanıbaşında oturdum az ağzımda sakız vardı, daha sonra sakız çiğnememden rahatsız oldu bana o anda ne güzel az önce susmuştun keşke dedi sonra da tövbe tövbe demeye başladı ben de ben anladım zaten dedim ( keşke kalp sıkışman devam etse de başına bişi gelse anlamnda söledi ).bunu da zaten ölsene diye şaka anlamında cok söler. daha sonra ben uzandıgım yerde uyuyakaldım üstümü örtmüş yatmış..sabah kalktıgımda kendımı hala kötü hissediyordum hem eşimin aileci olması hem bu şekilde laflarıyla kalbimi kırması benı cok yordu.
Daha sonra sabah neyse yanıma geldi oynaşmaya fılan başladı ben de akşam sölediğine üzüldüğümü söledim sevmediğini düşündüğümü de ..bu şekilde daha cok zımparalıyorsun dedi. zaten üzerimde olan negatif enerjının da etkisiyle açıkca herdediği battı.sonra sürme çekıo gözüne ben de o kalemden çekiyorum yanlışlıkla m.çantama almışım..işte dedi cok cabuk göz hastalıgı bulaşıyormuş yok gözyaşını bile silmeyin diyorlar dedi ben de ne mikroplu gibi insana davranıyosn dedm sonra sen üzülmicenmi bana bişi olsa dedi ben de sen üzülüyormusun benm kalbımı krımaya dedim tartışma büyüdü herşeyi ayır o zaman dedim bu lafa alındı. neyse sinirden elim ayagım titredi gel kahvaltı yapalım dedi neyse benm ellerim titrerken başladım ağlamya yüzümü kaldırdı alnıma eliyle vurdu kalk dediç kalktım bende.daha sonra yanıma geldi kalk ye dedi ben de yemıcem dedim yiceksn dedi inatlaştım sonra hele biryeme beni çıldırtmalan dedi camdan aşağı atarım die bişi sarfetti tam hatırlamıyorum..aradan bayagı zaman geçti ablasıyla eniştesi çağırmış gezmeye ben de söleseydn keşke insana dedim o da sen insanmısın gerizekalı dedi ben de senszn gzekalı dedim. ablasına eniştesine hizmet etti kalkmadım bile. suratım asıktı zaten...ablasına gece cıkalımmmı araba sürmeye filan dio sinir oldugumu bildiği için...ama durumu anlamışlardır benm hal ve tavırlarımdan..
Şimdi ben neyapayım önceki konularımda var. artık sağlıgım bozuldu ve yoruldum ciddi anlamda..bu evlilikte 3 gun mutlu olup bir hafta mutsz olmaktan sıkıldım artık...
sanırım siz de benm eşim gibisiniz..şaka yollu söylenenenler beni asıl yıpratanlar..bir de eşim kedili bir evde yaşamış ki o kedi yataklarına kdr girer mutfak tezgahında dolaşır. o zaman mikrop bulaşmadıysa benden hiç bulaşmaz. ne yazııkki yorumunuzda haklısnız.. ve cok üzülerek söyluyorumki yaşım 29..ama olgun olmadugımı iddia etmıyorum..sadece karşımdaki insan aşırı egoist, bencil ve sinirli..ben bu insanla nasıl başediceğimi bilemediğim için hırçınlaştıkça hırçınlaştım, çocuklaştıkça cocuklaştım..ama hiçbir zaman da bu saygısızlıgı hakedicek kadr da kötüleşmedim..her kadın gibi ilgi, değerli oldugumu bilmek istedim..Ay
ay kusura bakmayın ama çok sacma ya. Resmen kendi kendinize hayatı çekilmez yapıyorsunuz. Bende başımda Sakız çiğnenmesindem neffffret ederim. Ama şaka yollu da olsa size kötü biley olmasını istediğini kastetmesi hoş olmamış.
Ayrıca gercekten makyaj malzemesi kişiseldir hele ki göz kalemi bence de kişiye özel olmalı. AKıverin bi tane daha göz kalemi buna niye kavga çıkartıp gereksiz yere elinizi ayağınızı titretecek kadar uzattınız ki. Ayrıca misafir yanında surat asmak inanılmaz itici birşey. Nefret ederim evine gittiğim insanın surat asmasından ve bidaha da adla gitmem. Yaşınız kaç bilmiyorum ama muhtemelen 19-20 olmalı bu kadar basit şeylerden kavga çıktığına gore. Sadece sunu soyleyim böyle ömür bitmez yazık olur gençliğinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?