• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana akıl verin üzülüyorum.

Halasi bakacagina iş yerinde sıkılsın senede bikac kere gören baba ihmalde eder cocugu yazık kız cocugu birde anneden bu yasta bikac ay ayrı kalamaz belediyelerim filan yaz okullar gibi seyler var maddi olarak zorlanacaksaniz onlari arastirin en azindan yasıtlari ile eglenir illaki bulunur bir yaz okulu bütcenize uygun ne olursa olsun cocugun yeri annesinin yani zaten bikac seneye yanimda yat desenizde yatmayacak bu günlerin yorgun ama güzel yanlarina odaklanin
biliyorum evet bir süre sonra kendisi istemeyecek :) o zaman da ben özlerim :))
araştırıcam bilmiyıordum belediyeye ait yerler olduğunu şimdi internetten araştırıcam. bayram için göndericem bayram bitince getirmesini söylerim.

Jameya yanlış anlama ama sen sürekli araları iyi olsun istiyorum diyip yeni bir hamle yaptıkça buradaki üyeler kızını kullandığını düşünüyor.
Daha önceki konularında da defalarca konuşuldu bu konu ve sende hepsine "evet haklısınız artık uğraşmayacağım vs vs " tarzı cevaplar verdin. Adamın almayacağını alsa da kızının kötü etkileneceğini bildiğin halde hala 2 aylığına göndermeyi düşünüyorsun. Bende artık yavaş yavaş kızını kullandığını düşünmeye başladım. Sana önceki konularında da o adamı ölmüş kabul et dediler sen de öyle yapacağını söyledin. E şimdi nerden çıktı bu?
ne alakası var ben ölmüş farz ediyorum da kızımın babasına ihtiyacı var özlüyor görüyorum. ne yapayım kızım için uğraşıyorum? ben kendi adıma ölmüş farz edip hiçbir şekilde iletişim kurmuyorum ama kızımla olan kısma karışamam. kendi gelip alacağım seni dedi ne diyebilirim? bende alıyorsa biraz kalsın diye düşündüm. kızımı ben kullanacak bir insan değilim rica ederim şu kelimeyi kullanıp durmayın benim kızım benim için önemli.

Benim elti 6 yaşındaki çocugu otobüse bindirip yaklasik 500 km lik yolculugu tek basina yaptirip 3 ay neneye dedeye yolluyor köye siz babasina yollamissiniz cok mu 🤣

Şaka bir yana uzun bir süre bence cocuk istemiyorsa zorla kalacaksin babanla da vakit gecireceksin denecek yasta degil.

Yazlik aktiviteler kursllar vs bulun cocuga oyalansin
çocuğu ben zorla göndermem kalacaksın demem zaten. önceden anlatıyorum baban seni özlemiş sende özlemişsin gitmek ister misin biraz vakit geçirirsin diye konuşuyorum önden. kendi beni gönderme derse zaten göndermem.

Benim elti 6 yaşındaki çocugu otobüse bindirip yaklasik 500 km lik yolculugu tek basina yaptirip 3 ay neneye dedeye yolluyor köye siz babasina yollamissiniz cok mu 🤣

Şaka bir yana uzun bir süre bence cocuk istemiyorsa zorla kalacaksin babanla da vakit gecireceksin denecek yasta degil.

Yazlik aktiviteler kursllar vs bulun cocuga oyalansin
elti normal değil yalnız

biliyorum evet bir süre sonra kendisi istemeyecek :) o zaman da ben özlerim :))
araştırıcam bilmiyıordum belediyeye ait yerler olduğunu şimdi internetten araştırıcam. bayram için göndericem bayram bitince getirmesini söylerim.
Kız yaz okulu deyince paralı mı sanmıştın ücretsiz onlar, gençlik ve spor bakanlığı böyle yaz kursları açıyor. Halk eğitimde de vardır ücretsiz kurslar. Yalnız göndereceğiniz yerin hocalarına dikkat edin gözünüz tutmazsa göndermeyin

Arkadaşlar uzun uzun yazmış ben o kadar uzun yazamayacağım ille de babasıyla görüşmeli diyorsanız en fazla 2 hafta olmalı. Onun dışında çözüm seçeneklerini arkadaşlar sıralamış zaten. Yaz okulu olabilir ve evet dükkanda takılabilir sizinle.

ne alakası var ben ölmüş farz ediyorum da kızımın babasına ihtiyacı var özlüyor görüyorum. ne yapayım kızım için uğraşıyorum? ben kendi adıma ölmüş farz edip hiçbir şekilde iletişim kurmuyorum ama kızımla olan kısma karışamam. kendi gelip alacağım seni dedi ne diyebilirim? bende alıyorsa biraz kalsın diye düşündüm. kızımı ben kullanacak bir insan değilim rica ederim şu kelimeyi kullanıp durmayın benim kızım benim için önemli.
Tamam o zaman çocuk ve baba istiyorsa gönder tabii ama bana kalırsa 2 ay uzun bi süre o baba için. Ben de sevmiyorum o kelimeyi kullanmayı ama hissettirdiğin o.

kızlar yaz geldi ve okullar kapanıyor. kızımı her gün dükkana getirmek istemediğimden okullar açılıncaya kadar babasına göndermek istiyorum ama bu konuda da vicdan yapıyorum. bu zamana kadar hiç o kadar süre kalmadı, adam gelip almıyor yada vakit geçirmiyor senede 3 gün filan anca alıp zaman geçiriyor. bende kızım büyüdü 6 yaşına geldi, diyorum ki sorumluluk alıp yazları onunla zaman geçirmesi için göndermek istiyorum. bir yandan da vicdan yapıyorum ya kızım üzülürse diye :KK43: hergün iş yerine getirsem burada çok sıkılıyor annem de çalışıyor, ona da bırakamıyorum. ne yapacağımı bilmiyorum babasının da açıkçası artık biraz sorumluluk almasını istiyorum. ben tüm hayatımı kızıma adadım onu yalnız bırakmamak için bir yere bile çıkmıyorum. haliyle bana karşı da biraz fazla bağlı bensiz uyumuyor. ben yataktan kalktığım zaman uyanıp beni çağırıyor. biraz babayla vakit geçirirse bu huyundan vazgeçer belki diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum?
Çocuk olsam anama bağlı olsam babam beni yılda 3 kere görse onu istemezdim. Anayım, kocamdan ayrı olsam yılda 3 kere görse yine göndermem. Güvenemem yani. 2 ay da fazla 3 ay da fazla

Kız yaz okulu deyince paralı mı sanmıştın ücretsiz onlar, gençlik ve spor bakanlığı böyle yaz kursları açıyor. Halk eğitimde de vardır ücretsiz kurslar. Yalnız göndereceğiniz yerin hocalarına dikkat edin gözünüz tutmazsa göndermeyin
tamam canım. evet ben ücretli sandım bu tarz yerler ücretlidir normalde :) böyleyse dahha iyi çok teşekkür ederimm.

Çocuk olsam anama bağlı olsam babam beni yılda 3 kere görse onu istemezdim. Anayım, kocamdan ayrı olsam yılda 3 kere görse yine göndermem. Güvenemem yani. 2 ay da fazla 3 ay da fazla
göndermicem bayramda vakit geçirecekler sadece.

Tamam o zaman çocuk ve baba istiyorsa gönder tabii ama bana kalırsa 2 ay uzun bi süre o baba için. Ben de sevmiyorum o kelimeyi kullanmayı ama hissettirdiğin o.
yok göndermicem sadece bayramda bayram tatilinde vakit geçirsin getirsin. kızıma bende kıyamam ben ona nasıl kıyarım.

Baba da işe gidip geliyorsa gün içinde kimle kalacak kız yeni eşiyle mi? Babanne falansa gönderirdim de yeni eşine hayatta yollamam ben olsam.

Edit; tüm yorumları sonradan okudum dikkate alma. Gönderme bence

Son düzenleme:
Baba da işe gidip geliyorsa gün içinde kimle kalacak kız yeni eşiyle mi? Babanne falansa gönderirdim de yeni eşine hayatta yollamam ben olsam.

Edit; tüm yorumları sonradan okudum dikkate alma. Gönderme bence
Babaanne değil hala bakacak o işteyken de,sadece bayram tatilinde göndermeye karar verdim. 9 gün tatil olucak zaten vakit geçirirler sonra geri getirir.

öyle yaparım 2 hafta gönderirim max 3 hafta. kurs düşündüm ama kursa da götürmek için dükkanı kapatmam gerekiyor.en mantıklısı yaz okulu şuan gittiği anaokulunda yaz okulu fiyatlarını sormayı düşünüyorum çok yüksek değilse gönderirim.
Ben de tam 2 haftalığına gitsin yazacaktım. 2 hafta ilk etapta yeterli. Baktın her şey yolunda, 2 hafta 1 aya çıkar.

Belediyelerin ücretsiz yaz okulları oluyor. İs yerine yakin bişeyler vardır belki, kalan zamanı da dükkanda idare edersin. Bu şekilde olmaz mı?

Jameya baba hic almiyor, aylar once aldi, gorusmuyor diye anlatirken agzindan gecen ay aldi diye kaçırmıştın hatirladin mi? Sonrada 2-3 gun aldi falan demistin.

Cocugun babasiyla iletisimi devam etsin istiyosan stabil hale getirmen lazım. 1 hafta arayla haftasonunu babada gecirmeli mesela. Dedigin gibi cocuk babayi az goruyosa nasil 2-3 ay birakmayi dusunebilirsin? Adamla iletisimde kalmanin yollarini ariyosun gibi görünüyor.

kızlar yaz geldi ve okullar kapanıyor. kızımı her gün dükkana getirmek istemediğimden okullar açılıncaya kadar babasına göndermek istiyorum ama bu konuda da vicdan yapıyorum. bu zamana kadar hiç o kadar süre kalmadı, adam gelip almıyor yada vakit geçirmiyor senede 3 gün filan anca alıp zaman geçiriyor. bende kızım büyüdü 6 yaşına geldi, diyorum ki sorumluluk alıp yazları onunla zaman geçirmesi için göndermek istiyorum. bir yandan da vicdan yapıyorum ya kızım üzülürse diye :KK43: hergün iş yerine getirsem burada çok sıkılıyor annem de çalışıyor, ona da bırakamıyorum. ne yapacağımı bilmiyorum babasının da açıkçası artık biraz sorumluluk almasını istiyorum. ben tüm hayatımı kızıma adadım onu yalnız bırakmamak için bir yere bile çıkmıyorum. haliyle bana karşı da biraz fazla bağlı bensiz uyumuyor. ben yataktan kalktığım zaman uyanıp beni çağırıyor. biraz babayla vakit geçirirse bu huyundan vazgeçer belki diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum?
Canım benim .. hiç başka bir olanak yok mu yaz okulları gibi ? Sabahtan. Akşama kadar kalabileceği akşam alabileceğin yada yardımcı olacak akşam yine sana gelebileceği başka bir kimse . eğer vicdanın rahat etmiyorsa , evlat söz konusu olunca vicdanının sesini dine .. 6 yaş küçük bir yaş bana göre

Yani madem bu kadar kotu adam israrla niye ona gondermeye calistiginizi sormus herkes, ben de ayni seyi soruyorum ve cevabini biliyorum. benim de muhattap oldugum birisi var sizin kafanizda.

o sevgilisiyle gununu gun ediyor ben cocukla yaz sicaginda cile cekiyorum diye dusunuyorsunuz muhtemelen.

cocugunu ceza olarak goren bi anneye iyi ki sahip olmamisim. sizi ve o konularımda bahsettigim kisiyi tanidiktan sonra anneme sukrettim. diyecegim tek sey bu.

Sirf su adamla ugrasmak istedigin icin cocugunu gondermek isyemiyorsan bende bir sey bilmiyorum.

Back
X