Dün bi psikoterapist diyoki: eğer eşinizin bişey yapmasını istiyosanız
Mesela eşiniz eve geç geliyosa hayatım akşam eve erken gel gibi cümleler yerine
Akşam eve erken gelsen diyorum ne dersin deyin diyor.Tabi bu cümleyi kurarken hayatım canım kullanmayın
İnatçı cocuklarda bile işe yarar diyor çünkü bilinç altına işliyomuşunuz
Mesela sizde akşam deyin ki annenler gelmese diyorum ne dersin deyin bakalım ne diyecek
Kocası eve geç gelen biri böle demiş artık kocası erken geliyomuş eve
Ama güzel kelimeler kullanmayın söylerken hayatım canım cicim gibi
amaçları bana yardımcı olmakmış. karı koca ayrı kalamıyolar. herkes kendi rahatını düşünüyo işte.annem gelecek doğuma ama onlar olduğu için 1-2 gün kalır rahatsız etmeyim diye döner. biz böyle taviz verdikçe iyce coştular.
Dün bi psikoterapist diyoki: eğer eşinizin bişey yapmasını istiyosanız
Mesela eşiniz eve geç geliyosa hayatım akşam eve erken gel gibi cümleler yerine
Akşam eve erken gelsen diyorum ne dersin deyin diyor.Tabi bu cümleyi kurarken hayatım canım kullanmayın
İnatçı cocuklarda bile işe yarar diyor çünkü bilinç altına işliyomuşunuz
Mesela sizde akşam deyin ki annenler gelmese diyorum ne dersin deyin bakalım ne diyecek
Kocası eve geç gelen biri böle demiş artık kocası erken geliyomuş eve
Ama güzel kelimeler kullanmayın söylerken hayatım canım cicim gibi
konu ailesiyse ne dersin ne yersine döner:) sinirlerim iyce bozuldu. cesaret edip boşanamadım da böyle çekiyorum işte
abartmayın olayı bize size çevirmeyin
kadın da kötü niyetli değil belli ki size yardıma geliyo
kocasını da evde tek bırakacak değil
annenizin yardımı sizin için önemliyse, anneniz gelsin kalsın kalabildiği kadar
giden gider, kalan kalır
adamları oğullarının evinden kovacak değilsin yani abartma
senin annenin gelmesine eşin karşı çıksa ne yaparsın?
senin baban da gelmek istese, babandır başının tacıdır, gelecekti
şimdi senin annen sadece geliyo diye, o taraftan da tek kaynana mı gelmek zorunda
empati sınırlarını genişlet
cümbür cemaat yaşayın demiyorum
ama umursama yani
onlarla fazla muhatap olmazsan giderler zaten
konu ailesiyse ne dersin ne yersine döner:) sinirlerim iyce bozuldu. cesaret edip boşanamadım da böyle çekiyorum işte
O zaman 1 - 2 ay sabredeceksiniz hem görümcende varmış sanada yardımcı olur
ben kimse gelmesin demiyorum sadece baban ben biraz toparlanınca gelsin diyorum. sorun zaten gelip gitmenin ötesinde düğünün ertesi günü balayı dönüşü bayram yılbaşı her daim onlarlayım zaten. hamile halimle her iki haftada bir şehir dışına onların yanına gidiyoruz üstelik çalışıyorum. onları da alıp geliyoruz.1 ayın 2 haftasını birlikte geçiriyoruz. empati sınırlarımı daha nasıl genişleteyim. bi problemimi dile getirmeyim mi.biraz anlayış beklemek çok mu lüks benim için
görümceme hamile halimle ben hizmet ediyodum. tabağını kaldırmaz. kötü biri değil ama düşüncesiz. sadece gezmesini, süsünü püsünü düşünür.
ben kimse gelmesin demiyorum sadece baban ben biraz toparlanınca gelsin diyorum. sorun zaten gelip gitmenin ötesinde düğünün ertesi günü balayı dönüşü bayram yılbaşı her daim onlarlayım zaten. hamile halimle her iki haftada bir şehir dışına onların yanına gidiyoruz üstelik çalışıyorum. onları da alıp geliyoruz.1 ayın 2 haftasını birlikte geçiriyoruz. empati sınırlarımı daha nasıl genişleteyim. bi problemimi dile getirmeyim mi.biraz anlayış beklemek çok mu lüks benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?