• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana akıl verin

şiddete varan kavgalar oldu diyorsun...üzücü ama bence eşin seni dinlemez çünkü sana saygısı yok..

İçim şişti valla sorunlu bir ilişkiler yumağına birde bebek sokmuşsunuz. Şimdi başa gelen çekilir atrık. Dizginleri baştan kaptırmışsınız. Sakin olup doğuma ve bebeğinize odaklanın. Yapıcak birşey yok . Annenizde destek olursa atlatırsınız inşallah bu zamanı.
Sinir oluyorum hayat kamburu insanlara:47:

eşimle çok kavga ettim bu konular yüzünden. lohusalık psikoljisiyle kayınvalidemle de tartışırım kesin. herşeyde bana sormadan plan yapıyolar. bayram da oraya geliyoruz, yılbaşında birlikteyiz. bi defa annemlere gidecem ben dedim biz gelecektik ama dedi ayıp olur diye gitmedim. çok birikti sadece doğum olsa tamam diyecem ama çok abartıyolar.

bu kadar taviz verme canım örneğin yılbaşında geleceğiz mi dediler biz plan yapmıştık anne daha sonra bir araya geliriz inşallah deyip kendi planınızda diretin.bu kadar yüz verirsen hep onların istediği olur sen yıpranırsın :31:tabii eşinin desteği çok önemli o seni anlamıyorsa bunları yapman zor önce eşinin aklını girmen onu ikna etmen gerek:31:

Back
X