• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akil verir misiniz?

Mutlu_sonn

Allah Var Gam Yok 🌸
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
653
307
323
Merhaba benim sorunum guncel hayatimla ilgili. Bir isiniz var ama o ise mutlu gelip gitmiyorsunuz ama calismaniz maddi acidan da iyi olacak siz ne yapardiniz? Okadar karmasik bir haldeyim ki biri beni bu karmasadan cikartsin istiyorum 😢

Aslında cevap sizde.
O işten alacağınız maaşa muhtaç değilseniz ayrılın. İhtiyacınız varsa başka iş arayıp buradan ayrılın. 🤷‍♀️

Merhaba benim sorunum guncel hayatimla ilgili. Bir isiniz var ama o ise mutlu gelip gitmiyorsunuz ama calismaniz maddi acidan da iyi olacak siz ne yapardiniz? Okadar karmasik bir haldeyim ki biri beni bu karmasadan cikartsin istiyorum 😢
Aldığınız maaşla kendinizi şımartın motive olursunuz. Ay başı pamuk gibi oluyordum 😅😅

Asla katlanamam demiyorsaniz işinizi birakmayin. Evde takilmak da bi yere kadar sonra boğuyor arti maddi kaygilar vs çalışan insansiniz alışkın degilsiniz evde oturmaya

Şuan ülke şartları o kadar yorucu ki ; insanlar ek iş yapma peşine düştü. Bence asla işinizi bırakmayın, evliyseniz eşinizin kazancına güveniyorsanız hiç güvenmeyin.. Bekarsanız şimdiden birikim yapmaya bakın. Çok özür dilerim ama büyük bir problem yoksa iş beğenmemek bana şımarıklık gibi geliyor.

Maddi sorun olacaksa işten çıkıp evde oturmak mantıklı değil çünkü her şey, her aktivite neredeyse parayla oluyor. Parasız evde otur otur bunalırsınız bence.
Başka işler bakın derim.

Bu ülkede kaç kişi sevdiği işi yapıyor ki? Başka bir iş yapma imkanınız var mı?

Mutsuz eden sebep nedir?

yani calismayi sevmiyorsaniz veya mesleginizi sirket degistirseniz de ise yaramaz.

Ama biriyle ozel bir sorun varsa veyahut da ise ozel bir durum, belki de is degistirmeye bile gerek yoktur, konusarak cozulur. Yonetime veya is arkadaslariniza durumu bildirirseniz bir sekilde cozum bulunabilir sorununuza. Bazen konusmak bir cok sorunu cozer aslinda.

Bir arkadasim vardi, ailevi sebepler yuzunden sehir degistirecekti, yapacak bir sey yok yani, istifa etti. Yonetim dedi ki biz senden memnunuz, istersen uzaktan calismaya devam et. Ki koronada uzaktan calismak normal olsa da o donem bu durum pek yaygin degildi. Yillar oncesi bu dedigim. Yani bazen hic akliniza gelmeyen bir cozum baskalari tarafindan size sunulabilir. Sorunlariniz hakkinda konusun cekinmeyin.

Maddi açıdan sorun olmazsa çıkardım. Ama bu işe maddi açıdan ihtiyacım varsa, çok mutsuzsam iş bulup öyle çıkardım. Orta halli mutluluk varsa, işimde rahatsam devam ederdim

Çoğu insanımız zaten çalıştığı işte mutlu değil ama yapacak bir şey yok şükredin ki bu zorlu süreçlerde bir işiniz var .

Bugünün yarını da var. Yarın ordan gelecek paraya çok ihtiyacınız olabilir, çünkü bu ülkede kimse yarın başına ne geleceğini ve hakkını savunup savunanayacağını bilmiyor.

eğer çalışmak zorundaysanız mutlu olabileceğiniz işi buluna kadar devam edin. bir yandan da yeni işler arayın

Bugünün yarını da var. Yarın ordan gelecek paraya çok ihtiyacınız olabilir, çünkü bu ülkede kimse yarın başına ne geleceğini ve hakkını savunup savunanayacağını bilmiyor.
Calisinca başına gelecek olanı mi engelleyecek

Back
X