Bana akıl verir misiniz ?

Evet hoşlanmamış olabilir. Ben de benim bitirmemi bekliyormuş gibi hissetttim. Hayırlısı artık. Bitti de şimdiden yoruldum çünkü
Biz de kadın olarak herkesi beğenmiyoruz veya bir lafı hoşumuza gitmediği için konuşmayı kesiyoruz vs. Çok normal.Kendinizde suç bulmayın sakın, en iyisi bitmesi olmuş çok yorucudur bu ilişki türü yazsın diye saatleri kovalarsınız...İnşaallah sizin değerinizi bilen, sizi gerçekten seven birileri çıkar karşınıza.

Bu adam asla normal değil. Köpeği misiniz de onun keyfini bekleyeceksiniz, saygısızlığa bak. Adam resmen sen otur beni bekle, ben canım isteyince yazarım, sıkma beni demiş. Yerinizde olsam arkadaşıma da sitem ederim, beni tanıştıra tanıştıra bununla mı tanıştırdın diye. Adamın ciddi ilişki istemediği belli, arkadaşınızın adamın böyle biri olduğundan haberi yok mu
Bana bu tanıştırma işleri hiç iyi niyetli gelmiyor artık

Yoo suç bulmuyorum. Haylırlısı böyleymiş demek ki. Çok teşekkür ediyorum

Kişi ilişkileri bilemez ki arkadaşım. Adam böyle demek ki. Sürekli ittire ittire bir ilişki yürütmek İstemiyorum. Sözde yazın benle nişan düşünüyormuş ama durum bu

Süs bitkisi gibi bekleyeceğim. Ben yazınca cevap vermiyor muymuş. Şaka gibi.

zorla güzellik olmaz yol verr

Kişi ilişkileri bilemez ki arkadaşım. Adam böyle demek ki. Sürekli ittire ittire bir ilişki yürütmek İstemiyorum. Sözde yazın benle nişan düşünüyormuş ama durum bu
Lovebombingleri yemeyin 2 gün mesaja bakmayan adam nişan falan yapmaz, yapsa da hayır gelmez onun nişanından
Bilmiyorum, ben 2 kişiyi tanıştıracak olsam içim içimi yer, ya kötü bir şey olursa da sebebi ben olursam diye. Ayrıca arkadaşım biyile tanışacaksa en iyisi olsun isterim, böyle manyaklarla merhabalaştırmam bile
Ayrıca tebrik ederim, hemen numarasını silmişsiniz. Saçmalayınca da görüldü atmışsınız. Adamın egosu incinmiş yani. Madem rahat etmek istiyor, numarasını silin bir daha konuşmayın. Bu gibi adamlar mümkünse hayatlarının sonuna kadar rahat olsun

Ben artık kimsenin neyi neden yaptığını düşünmek istemiyorum. İstediği bence zaten buydu. O yapamadı benim yapmamı bekledi. İşine geldi ki aramadı yazmadı bile. Eğer görüldü atmasam dediklerini kabul etmiş olacaktım.

Arkana bile bakma

Sorunuza cevabım dünyada adam mi kalmadı da elin adamının bu kadar poposunu kaldiriyorsunuz? Az değerinizi bilin; kendi değerinizi siz bilmezsiniz el oğlu paspas edip çiğner haberiniz olsun.

Sorunuza cevabım dünyada adam mi kalmadı da elin adamının bu kadar poposunu kaldiriyorsunuz? Az değerinizi bilin; kendi değerinizi siz bilmezsiniz el oğlu paspas edip çiğner haberiniz olsun.
Poposunu kaldıracak bir şey yapmadım. Sildim de zaten numarasını

Baştan itibaren açık ilgi görmediğiniz biri ile buluşmak hata, şimdiki neslin ghostlamak diye bir tabiri var. Adam resmen size bu şekilde davranmış başından beri. Sizin için emek harcamaya erinen insandan inatla açıklama beklemek falan neden yani?Aramaya erinen adamı engelle geç ne var. Neden mesaj atmiyorsun diye kaç defa açıklama beklemeye ne gerek var?

Haklısınız. Bu hafta için gelmek istiyordu. Yani hem öyle hem böyle davranması tuhaf geldi işte. O yüzden açıklama bekledim. Dün de bana o şekilde bir mesaj atınca sildim zaten

Açıkçası flört döneminde bile böyle davranan bir adamın, eşiyle kafamız uyuşmadi diye ayrıldığına inanmadım.Muhtemelen kadınada size davrandığı gibi davrandiysa , karşı taraf tahammül edemeyip bırakmıştır bunu

Hiçbir şey söylemenize bile gerek yok, sizi oyalıyor. Boş verin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…