- 8 Ekim 2016
- 268
- 43
- 98
- Konu Sahibi Nikimibulamadim
-
Yok canim onlar cimriliginden vermiyor.ben ise kisa sure ara verecegim o konular en son dusuneceklerimiz.esimin ailesi zengin ama bize fakir hayati yasatiyor.yemek yapmak yok cagirmak yok okadar fecilermiski iclerine girince anladimGercekden üzüldüm canim. Diğer yandan aileniz kredi çekip verse onlar nasil ödeyecek tak maaşla?
Siz hamile kalınca çalışamayacaksınız ve eşinizin 1500 tl maaşı ile nasil geçirilir ve kredi borcunuzda var.
Belkide eşinizin ailesi bunları düşünerek vermiyordur. Sizin parasal sikintilariniz baya derin...
Aşırı az gelir, kredidass borcu...birikim yok... canim ek iş yapsaniz ikinizde. Baei
Yok canim onlar cimriliginden vermiyor.ben ise kisa sure ara verecegim o konular en son dusuneceklerimiz.esimin ailesi zengin ama bize fakir hayati yasatiyor.yemek yapmak yok cagirmak yok okadar fecilermiski iclerine girince anladim
Kredi borcumuz var benim massim 1800 esinin 1500 canim
34 yasimdayim 2 yillik evliyim zamn kisitli sizde definizde hakli olabilorsiniz
Hasta oldum sikintidan habire bas agrisi mide agrisi evde huzur yok aurekli sogukluk var artik allah insallah cabalarimi bosa cikarmaz ailesine cok sinirim bozuluyor ve onun tepki vermemisineerkekler çocuk işini hafife alıyor, kadınlar gibi duygusal değiller. çocuk en büyük mutluluk umarım nasip olur size de ama kimse kimseye zorla bişi yaptıramaz vermiyorlar madem bu sizin ileride ilişkinizi ayarlamak için bir fırsat. aileniz de borca girerek size destek olabilir, sonuçta borç bi şekilde ödenir, çok istiyorsanız en azından borç alın ilerde ödemek üzere. yaşın var biraz ama artık tıp da ilerledi çok şükür. destek alabildiğin kim varsa al çocuktan sonra mutlaka bi şekilde ödenir o para.
Ailesinin vermeme sebebi keske o olsa ama cocuk degil cimrilik yoksa hep istiyorlarmis onlqr bunu bile dusunecek insan degil.Tedavi sürecinde işi bırakmanız gerekebilir. Ağır bir hamilelik olabilir, kredi borcu vs nasıl kalkacaksınız altından 1500 lira maaşla?
Eşinizin ailesinden alacağınız 7500 lira ile çözülmüyor ki sizin durum...
Ailesi de farkında bence ileriye dönük düşünüp şimdiden size bu rahatlığı vermiyorlar..
Bende calisyorum canim dugunden kalan parayla araba almistik onlarda imkan varken bu arabayi satip ise gidip gelmemis cok sikinti ve ilerde lqzim olqcak benim gucume giden umursamalari esiminde ailesine gayet makul davranmasi benim ailem para verirken onlar nasil rqhat olacak nsil huzurlu olacqklar merak esiyorumÜzüldüm dügünden kalan bişeylerin yokmu bozdursan yada bi süre sende çalışıp para biriktiremezmisin ?
Vermiyorlarsa minnet eylemeyin.
Bende çalışıyorum sırf tedavi için.
Vermiyorlarsa zorla degil ya canım,Bende calisyorum canim dugunden kalan parayla araba almistik onlarda imkan varken bu arabayi satip ise gidip gelmemis cok sikinti ve ilerde lqzim olqcak benim gucume giden umursamalari esiminde ailesine gayet makul davranmasi benim ailem para verirken onlar nasil rqhat olacak nsil huzurlu olacqklar merak esiyorum
Bende cikti bende ondan supheleniyorum sorun onda bizenemi diolar acaba diye esim qilesiyle konuatugu hicbirseyi bana anlatmiyorPeki kromozom sorunu kimden geliyor?
İkinizde de var mı?
Akıllarınca sizi sorunlu görüyor olabilirler mi?
Zaten mesafe koyacagim esim tepki veremiyor bari bu sekikde anlarlar belkiVermiyorlarsa zorla degil ya canım,
Torun sevgileri istekleri lafta demekki.
Sizde ona göre mesafeyi koyun,
Eşinlede konuş..
Ailendende alma o zaman biriktirin oluyorsa
Yas devreye girince 34 olunca birde kac yilda biriktitecegini dusundukce birde onlarin beni isterken biz herzamn arkalari dayiz maddi manavi demelerine guvenince iatiorsun.allah kimseyi baskasina muhtac etmesinNe ailemden para isterdim ne eşimin ailesinden ... Lafını bile etmezdim şahsen.
Ya siz para biriktirin canım kardeşim ya da kader kısmet deyip bekleyin
Benim tup bebek yaptirmam gerekli bunun icin maddi durumumuz elverisli degil.2 yillik evliyim gebe kalabildigim icin devlet gebelik raporu vermezmis dusuk yasadim ve kromozomsal sorun cikti kesinlikle tup bebek gerekmis ilerde cocukla ilgili bir sknti olmasin ve 3.kez tekrarlayan dusuklerim olmasin diye biraz aciklamasini yaptim.sorunum su bunun icin esimin ailesinin maddi durumu oldukca elverisli kirada evleri bankada paralari var ikiside emekli.benim ailem tek maasla gecinin kisiler ailem borca girip her masrafi karsilamayi teklif ederken o taraf para veremeyiz ilerde bize lazim olur deyip kestirip atmis.ama lafa gelince olmamasina cok uzuluyorlardi.esimin bu durum karsinsinda verdigi hic bir tepki yok hic bir sey soylemiyor vermiyorlarsa haklilar kendilerine gore diyor ama sen hicmi degerim yok neden demiyorsun diyorum diyemm diyor.yani bu durum karsisinda hic bir sey yokmus gibi davraniyor onlara ben uzuntuden mahfoluyorum bu yaptiklarindan dolayi maddi durumlari varkn yapmsmalarina evlenirkn hep arkanizdayiz diyorlardi.hastane islerinde hep kayinvalde uzuldugunu hep dia ettigini soyluyordu cocuk icin olmuyo diye uzuluyorum diyordu para olunca yok ama ben esime ve ailesine karsi cok kirginim ne yapacagim dogru yolu nasil bulacagim bilmiyorum.
Benim tup bebek yaptirmam gerekli bunun icin maddi durumumuz elverisli degil.2 yillik evliyim gebe kalabildigim icin devlet gebelik raporu vermezmis dusuk yasadim ve kromozomsal sorun cikti kesinlikle tup bebek gerekmis ilerde cocukla ilgili bir sknti olmasin ve 3.kez tekrarlayan dusuklerim olmasin diye biraz aciklamasini yaptim.sorunum su bunun icin esimin ailesinin maddi durumu oldukca elverisli kirada evleri bankada paralari var ikiside emekli.benim ailem tek maasla gecinin kisiler ailem borca girip her masrafi karsilamayi teklif ederken o taraf para veremeyiz ilerde bize lazim olur deyip kestirip atmis.ama lafa gelince olmamasina cok uzuluyorlardi.esimin bu durum karsinsinda verdigi hic bir tepki yok hic bir sey soylemiyor vermiyorlarsa haklilar kendilerine gore diyor ama sen hicmi degerim yok neden demiyorsun diyorum diyemm diyor.yani bu durum karsisinda hic bir sey yokmus gibi davraniyor onlara ben uzuntuden mahfoluyorum bu yaptiklarindan dolayi maddi durumlari varkn yapmsmalarina evlenirkn hep arkanizdayiz diyorlardi.hastane islerinde hep kayinvalde uzuldugunu hep dia ettigini soyluyordu cocuk icin olmuyo diye uzuluyorum diyordu para olunca yok ama ben esime ve ailesine karsi cok kirginim ne yapacagim dogru yolu nasil bulacagim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?