- 8 Ekim 2016
- 268
- 43
- 98
- Konu Sahibi Nikimibulamadim
-
Zaten minnet etme diyor ailemde her masrafi iki aile yari yariya karsilayacaktiMinnet etme sen de,kendi ailenden destek Kabul edeceksin mecburen .yarın torun geldiğinde ne yüzle alacaklar kucaklarına.çok mu para tüp bebek ?ne kadar ki
Benim tup bebek oncesi pgt diye bi islem yapmamiz lazim kromozomlar ayiklanacak amac bu zaten.bude 15 bin flni buluyo en az iki aile yari yariya verecektir diye istiyoeduk ama vermiyorlarMinnet etme sen de,kendi ailenden destek Kabul edeceksin mecburen .yarın torun geldiğinde ne yüzle alacaklar kucaklarına.çok mu para tüp bebek ?ne kadar ki
Canim bu sorun saglik bakanliginin tuzugunde yokmus buda ayri sacmalik ozelde yapiliyormus cok arastirdim.Tüp bebek gerekliymiş dedinya, (kromozomsal sorun çıktı diyosun) bunun bir raporu vardır elinde, buna rağmenmi devlet yardımcı olmuyor?
Uzun bir süre çocuğu olmayanlaramı yardım ediyorlar?
Eşinin ailesi için ne diyim bilemedim, belki bir süre sonra yardımcı olmayı düşünürler, ki düşunmeliler bencede..
Eşine desen ki bu kötü günümde Yanımda kimlerin olduğunu unutmam.Belki ilerisini düşünerek bi atak yapar bu durumdaZaten minnet etme diyor ailemde her masrafi iki aile yari yariya karsilayacakti
Benim tup bebek oncesi pgt diye bi islem yapmamiz lazim kromozomlar ayiklanacak amac bu zaten.bude 15 bin flni buluyo en az iki aile yari yariya verecektir diye istiyoeduk ama vermiyorlar
Soyledim senin hicmi degerin yok torum sevgisi yok demekki para olupta vermemek ne buyuk vicdansizlik senin ailenin parasi varkn yarisini karsilayackken benim ailem tumunu harcamayi tejlif edio seninkiler bankada 30 binlarimiz var ilerde bize laxim olur diyorlar sana bu nasil normal geliyor diyorum ben tepmi veremem diyor 1 hftadir huzurum yok esim kilini kipardartmiyorEşine desen ki bu kötü günümde Yanımda kimlerin olduğunu unutmam.Belki ilerisini düşünerek bi atak yapar bu durumda
Kredi Çekme imkanınız var mı ?Soyledim senin hicmi degerin yok torum sevgisi yok demekki para olupta vermemek ne buyuk vicdansizlik senin ailenin parasi varkn yarisini karsilayackken benim ailem tumunu harcamayi tejlif edio seninkiler bankada 30 binlarimiz var ilerde bize laxim olur diyorlar sana bu nasil normal geliyor diyorum ben tepmi veremem diyor 1 hftadir huzurum yok esim kilini kipardartmiyor
Kredi borcumuz var benim massim 1800 esinin 1500 canimKredi Çekme imkanınız var mı ?
34 yasimdayim 2 yillik evliyim zamn kisitli sizde definizde hakli olabilorsinizŞimdi topa tutulacağım muhtemelen ama, 15 bin kredi vs bir şekilde ödeyemiyorken çocuk sahibi olmayı düşünmek biraz riskli degil mi?
Önce durumları toparlasanız, sonra bu işlere kendi imkanlarınızla girseniz?
Yaşlar çok ileri de geçiyor gibi bir durum mu var?
34 evetAilenden alma para.
Kac yaşındasın?
Çalışıyormusun?
Gerekirse 1 göz eve taşının ama minnet etmeyin onun ailesine. Kendi ailenide sokma borca.
Zaten minnet etme diyor ailemde her masrafi iki aile yari yariya karsilayacakti
Benim tup bebek oncesi pgt diye bi islem yapmamiz lazim kromozomlar ayiklanacak amac bu zaten.bude 15 bin flni buluyo en az iki aile yari yariya verecektir diye istiyoeduk ama vermiyorlar
Bu miktarı bir yıl asgari ücret ile çalışarak rahatlıkla kazanırsınız
Neden ailenizi borca sokasınız ve eşinin ailesine minnet edesiniz ki
Vermelerini gectim artik esimin hicbisey yokmus gibi davranmasi beni cok uzuyor en azindan yasadigimiz skntiyi dike getirip onlarin bizim yanimizda olmadina kirildigimizi bilmelerini istiyorumBen eşinize niye kızdığınızı anlamadım.
Ailesi vermiyormuş para, keşke verseler ama vermiyorlar yani eşinizin yapacak bişeyi yok bu durumda.
Kendimi yerinize koyuyorum, bebek için ailem para vermese ben tepki gösteremem onlara.
Sadece bebek için değil yani herhangi bişey için de niye para vermiyorsunuz diyemem.
Zorla para alamaz ki adamlar gönüllü olsa zaten verirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?