Bana akil verirmisiniz hic keyfim yok

Nikimibulamadim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
268
43
98
Benim tup bebek yaptirmam gerekli bunun icin maddi durumumuz elverisli degil.2 yillik evliyim gebe kalabildigim icin devlet gebelik raporu vermezmis dusuk yasadim ve kromozomsal sorun cikti kesinlikle tup bebek gerekmis ilerde cocukla ilgili bir sknti olmasin ve 3.kez tekrarlayan dusuklerim olmasin diye biraz aciklamasini yaptim.sorunum su bunun icin esimin ailesinin maddi durumu oldukca elverisli kirada evleri bankada paralari var ikiside emekli.benim ailem tek maasla gecinin kisiler ailem borca girip her masrafi karsilamayi teklif ederken o taraf para veremeyiz ilerde bize lazim olur deyip kestirip atmis.ama lafa gelince olmamasina cok uzuluyorlardi.esimin bu durum karsinsinda verdigi hic bir tepki yok hic bir sey soylemiyor vermiyorlarsa haklilar kendilerine gore diyor ama sen hicmi degerim yok neden demiyorsun diyorum diyemm diyor.yani bu durum karsisinda hic bir sey yokmus gibi davraniyor onlara ben uzuntuden mahfoluyorum bu yaptiklarindan dolayi maddi durumlari varkn yapmsmalarina evlenirkn hep arkanizdayiz diyorlardi.hastane islerinde hep kayinvalde uzuldugunu hep dia ettigini soyluyordu cocuk icin olmuyo diye uzuluyorum diyordu para olunca yok ama ben esime ve ailesine karsi cok kirginim ne yapacagim dogru yolu nasil bulacagim bilmiyorum.

Tüp bebek gerekliymiş dedinya, (kromozomsal sorun çıktı diyosun) bunun bir raporu vardır elinde, buna rağmenmi devlet yardımcı olmuyor?
Uzun bir süre çocuğu olmayanlaramı yardım ediyorlar?

Eşinin ailesi için ne diyim bilemedim, belki bir süre sonra yardımcı olmayı düşünürler, ki düşunmeliler bencede..

Minnet etme sen de,kendi ailenden destek Kabul edeceksin mecburen .yarın torun geldiğinde ne yüzle alacaklar kucaklarına.çok mu para tüp bebek ?ne kadar ki

Minnet etme sen de,kendi ailenden destek Kabul edeceksin mecburen .yarın torun geldiğinde ne yüzle alacaklar kucaklarına.çok mu para tüp bebek ?ne kadar ki
Zaten minnet etme diyor ailemde her masrafi iki aile yari yariya karsilayacakti
Benim tup bebek oncesi pgt diye bi islem yapmamiz lazim kromozomlar ayiklanacak amac bu zaten.bude 15 bin flni buluyo en az iki aile yari yariya verecektir diye istiyoeduk ama vermiyorlar

Canim bu sorun saglik bakanliginin tuzugunde yokmus buda ayri sacmalik ozelde yapiliyormus cok arastirdim.

Eşine desen ki bu kötü günümde Yanımda kimlerin olduğunu unutmam.Belki ilerisini düşünerek bi atak yapar bu durumda

Eşine desen ki bu kötü günümde Yanımda kimlerin olduğunu unutmam.Belki ilerisini düşünerek bi atak yapar bu durumda
Soyledim senin hicmi degerin yok torum sevgisi yok demekki para olupta vermemek ne buyuk vicdansizlik senin ailenin parasi varkn yarisini karsilayackken benim ailem tumunu harcamayi tejlif edio seninkiler bankada 30 binlarimiz var ilerde bize laxim olur diyorlar sana bu nasil normal geliyor diyorum ben tepmi veremem diyor 1 hftadir huzurum yok esim kilini kipardartmiyor

Bence ailenede odettirme, esin ailesini boyle hos goruyor ya hani ileride ailen bisey dese esine sen gor bak esin nasil tavir aliyor ailene karsi ... yani ailenede yazik bence. Esinede soyle "senin ailen boyle yan cizerken, benim tek maasli aileme odettirmek istemiyorum. Madem bu kadar hosgoruyorsun, kendimiz calisalim, odeyebilecegimiz zaman kendimiz oderiz" de. Tabi cok zordur senin durumunda olmak, ne kadar tutuyor felan onuda bilmiyorum ama benki bi fikir ...

Kredi Çekme imkanınız var mı ?

Ailenden alma para.

Kac yaşındasın?
Çalışıyormusun?
Gerekirse 1 göz eve taşının ama minnet etmeyin onun ailesine. Kendi ailenide sokma borca.

Eşinizin ailesi vermek istemiyorsa bunda eşinize gücenecek,kızacak ne var? ailesinin böyle bir yükümlülüğü yok vermek zorunda değiller..vermiyorlar diyede ne onlara ne de oğullarına kızmakta haklı değilsiniz.eşiniz zorla yakalarına yapışacak değil ne desin ailesine.
Keşke yardım etseler evet etmeleride gerekir belki ama herkes bizim gibi düşünmüyor işte..verirlerse ikram olurdu ama vermiyorlar diyede moralinizi bozup, evliliğinizi etkilemeye gerek yok.
Dilerim Allah en kısa zamanda hayalinize kavuşturur sizi.

Şimdi topa tutulacağım muhtemelen ama, 15 bin kredi vs bir şekilde ödeyemiyorken çocuk sahibi olmayı düşünmek biraz riskli degil mi?
Önce durumları toparlasanız, sonra bu işlere kendi imkanlarınızla girseniz?
Yaşlar çok ileri de geçiyor gibi bir durum mu var?

34 yasimdayim 2 yillik evliyim zamn kisitli sizde definizde hakli olabilorsiniz

Ben eşinize niye kızdığınızı anlamadım.
Ailesi vermiyormuş para, keşke verseler ama vermiyorlar yani eşinizin yapacak bişeyi yok bu durumda.
Kendimi yerinize koyuyorum, bebek için ailem para vermese ben tepki gösteremem onlara.
Sadece bebek için değil yani herhangi bişey için de niye para vermiyorsunuz diyemem.
Zorla para alamaz ki adamlar gönüllü olsa zaten verirler.

Bu miktarı bir yıl asgari ücret ile çalışarak rahatlıkla kazanırsınız

Neden ailenizi borca sokasınız ve eşinin ailesine minnet edesiniz ki

Vermelerini gectim artik esimin hicbisey yokmus gibi davranmasi beni cok uzuyor en azindan yasadigimiz skntiyi dike getirip onlarin bizim yanimizda olmadina kirildigimizi bilmelerini istiyorum

Gercekden üzüldüm canim. Diğer yandan aileniz kredi çekip verse onlar nasil ödeyecek tak maaşla?
Siz hamile kalınca çalışamayacaksınız ve eşinizin 1500 tl maaşı ile nasil geçirilir ve kredi borcunuzda var.

Belkide eşinizin ailesi bunları düşünerek vermiyordur. Sizin parasal sikintilariniz baya derin...

Aşırı az gelir, kredidass borcu...birikim yok... canim ek iş yapsaniz ikinizde. Baei

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…