- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Mina sevde
-
Eşimin haberi yoktu önce kaynanam duymuş sattığını o söyledi bize biz üçümüz de soook.o evlerin parasını catır catır yedi calismiyor ve emekli.otelde surda burda yedi.yenir mi demeyin yedi bildiğin arabadan arabaya telefon dan telefona atlarken yedi.babası cok zengin ihtiyaç olmadıgı halde sattı evleri.bana para vermek zorunda degil.ben içime o kadar dert ettim ki evim olsun diye eşime dedim essek gibi calısırım borc versin geri ödeyelim bes kurus fazla vermesin."laf söyleme boşarım "diye tehdit eden adama, bence babası "satıyorum evi haberin olsun" der ve emin ol demiştir de. eşin sana söylememiş bence.
evi naptılar satıp 2 ev parası.?
bi de adam, şimdi satıyorum ama siz ev alırken yardım ederim demek zorunda mı ? parası varsa bile, durumu varsa bile vermez vermez..
ben olsam gram kuruş almam o insanlardan yüzyüze gelmem. ama tabi sen çatır çatır alma taraftarısın demek ki. bilemiyorum belki de budur dogru olan.
eşinin ailesini koruması da saçmalığın dik âlası ve bence bu kanıtlıyor evin satılırken haberinin olduğunu doğruluyor. kocanın haberi vardı sana noluyor dicekler diye seni karıştırmiyor ev icin borç istemeye.
Yok bosanmadım ama düşünüyorum bu beş aya olmazsa on aya mesele babası olmasa bile elimle zaten sürmez bu sonu gözükmüyor bu kafayla daha fazla gitmezEşiniz çalışmıyor mu?
Kiralık evde oturanlar var . .
Çadır devri tükendi . .
Çocuk konusu tam problem. .
Boşandınız mı?
Öyle olacak baska ilerisini göremiyorum.boşan sonra da güzel güzel hayatını yaşa
Yok bosanmadım ama düşünüyorum bu beş aya olmazsa on aya mesele babası olmasa bile elimle zaten sürmez bu sonu gözükmüyor bu kafayla daha fazla gitmez
Sakın öyle bi şey yapma.. korunduğun halde olduysa vardır Rabbimin bi hikmeti.. eşin duysa belki değişicek vaziyetler.. eşin kırmamak için konuşturmak istemiyodur nihayetinde ana baba.. babasının terbiyesizlikleri çok ama bırak hesabını o vercek sen yüzgöz olma.. tabi şu var araya mesafe koymana eşin bi şey demez evliliğinizde pürüz çıkarmazsa boşver haklıyken haksız duruma düşme..Ve ilaçla korundugum hala cocuk istemedim halde 6 haftalık da hamileyim aldırmayı düşünüyorum bosanacagım adam dan cocuk olsun istemiyorum.
Önceki konularım var tek dert ev degil.eşim bana ilgisiz sevgisiz işi düşünce canım cicim işi bitince s.git diyo.ben kolay kolay bosanamam bırakıp gidemem.bana böyle bir sebep gerek bahane olsun.ben içimi kusamadıgım babasına içimi kusayım eşim bana defol git bosanacam desin bende gidim.eşimle hergün kavga hakaret son sınırları zorluyoruz zatenTek sorun para mı ?
Eşim babasının ne mal olduğunu biliyor ne kendi laf diyo ne bana dedirdi Yo.benim diyecegim bize bu lafları dediniz siz nasıl babasınız diyecem.siz bize hiç muhtac olmayacak mısınız diycem hastalık ölüm parasız kalmak size gelmeyecek mi dicem.eşim araya mesafe koymaz agzına düşecek babasının.onun suclu oldugunu bile bile dört yıllık hiç bi sucu olmayan karısını bosayacakSakın öyle bi şey yapma.. korunduğun halde olduysa vardır Rabbimin bi hikmeti.. eşin duysa belki değişicek vaziyetler.. eşin kırmamak için konuşturmak istemiyodur nihayetinde ana baba.. babasının terbiyesizlikleri çok ama bırak hesabını o vercek sen yüzgöz olma.. tabi şu var araya mesafe koymana eşin bi şey demez evliliğinizde pürüz çıkarmazsa boşver haklıyken haksız duruma düşme..
4 yıllık aglamayla gecen dört yıl sen söyle sin su huyların kötü degiş diyorum ben böyleyim işine gelirse değişemem diyoKac yillik evlisiniz
Önceki konularım var tek dert ev degil.eşim bana ilgisiz sevgisiz işi düşünce canım cicim işi bitince s.git diyo.ben kolay kolay bosanamam bırakıp gidemem.bana böyle bir sebep gerek bahane olsun.ben içimi kusamadıgım babasına içimi kusayım eşim bana defol git bosanacam desin bende gidim.eşimle hergün kavga hakaret son sınırları zorluyoruz zaten
4 yıllık aglamayla gecen dört yıl sen söyle sin su huyların kötü degiş diyorum ben böyleyim işine gelirse değişemem diyo
pinkyKankalar konu çok uzundu, özetleyebilecek bir hayırsever var mı?
Hemde hiç mutluluk oyunu oynuyoruz resmen.kendi hatalarını biliyor söyle yap böyle yap degiş diyorum ben böyleyim işine gelirse diyo bana.benim ne kötü huyum var say diyorum senin Yok diyor.benle ömür geçmez bosa diyo dalga gecer gibiİlgisiz sevgisiz bi eş mi hiç mi mutlu değilsiniz @Je taime pas
Ev istemedik kaynanam ben cadırda yasarım cocukları mı yaşatmam dedi kayın babam da onlar da yasasın cadırda dedi.pinky
bu kizcagizin oturdugu evi kayyum pederi zamaninda otursunlar diye vermis. sonra yakin bir zamanda da evi satiyorum diye 'guya habersiz - ama bence oglunun haberi vardi - ' satmis. Bu kizimiz da ev istemis, peder de demis ki gidin cadirda yatin.
kizimiz da esi ile kavga etmis, esine demis ki ailene sunu bunu diyecegim. esi de demis ki tek laf edersen bosarim.
Çadırda yatın nedir ya, ben çadır görmeyeli yıllar oldu, var mı hala onlar hay Allah. Bu ne biçim kp. Konu sahibi, kp size ev vermek zorunda değil, evi sizden habersiz alıp satması da etik değil, eşinizin yaptığı bence çok komik. Ben olsam bilmiyorum ya, ömür geçmez bence bunla.pinky
bu kizcagizin oturdugu evi kayyum pederi zamaninda otursunlar diye vermis. sonra yakin bir zamanda da evi satiyorum diye 'guya habersiz - ama bence oglunun haberi vardi - ' satmis. Bu kizimiz da ev istemis, peder de demis ki gidin cadirda yatin.
kizimiz da esi ile kavga etmis, esine demis ki ailene sunu bunu diyecegim. esi de demis ki tek laf edersen bosarim.
Ev istemedik kaynanam ben cadırda yasarım cocukları mı yaşatmam dedi kayın babam da onlar da yasasın cadırda dedi.
Siz şimdi nerede yaşıyorsunuz?@pinkycaramel
pinky duzeltme var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?