Bana anama bobama laf dersen seni basarım dedi..

Eşiniz çalışmıyor mu?
Kiralık evde oturanlar var . .
Çadır devri tükendi . .
Çocuk konusu tam problem. .
Boşandınız mı?

Eşimin haberi yoktu önce kaynanam duymuş sattığını o söyledi bize biz üçümüz de soook.o evlerin parasını catır catır yedi calismiyor ve emekli.otelde surda burda yedi.yenir mi demeyin yedi bildiğin arabadan arabaya telefon dan telefona atlarken yedi.babası cok zengin ihtiyaç olmadıgı halde sattı evleri.bana para vermek zorunda degil.ben içime o kadar dert ettim ki evim olsun diye eşime dedim essek gibi calısırım borc versin geri ödeyelim bes kurus fazla vermesin.

Eşiniz çalışmıyor mu?
Kiralık evde oturanlar var . .
Çadır devri tükendi . .
Çocuk konusu tam problem. .
Boşandınız mı?
Yok bosanmadım ama düşünüyorum bu beş aya olmazsa on aya mesele babası olmasa bile elimle zaten sürmez bu sonu gözükmüyor bu kafayla daha fazla gitmez

Ve ilaçla korundugum hala cocuk istemedim halde 6 haftalık da hamileyim aldırmayı düşünüyorum bosanacagım adam dan cocuk olsun istemiyorum.
Sakın öyle bi şey yapma.. korunduğun halde olduysa vardır Rabbimin bi hikmeti.. eşin duysa belki değişicek vaziyetler.. eşin kırmamak için konuşturmak istemiyodur nihayetinde ana baba.. babasının terbiyesizlikleri çok ama bırak hesabını o vercek sen yüzgöz olma.. tabi şu var araya mesafe koymana eşin bi şey demez evliliğinizde pürüz çıkarmazsa boşver haklıyken haksız duruma düşme..

Tek sorun para mı ?
Önceki konularım var tek dert ev degil.eşim bana ilgisiz sevgisiz işi düşünce canım cicim işi bitince s.git diyo.ben kolay kolay bosanamam bırakıp gidemem.bana böyle bir sebep gerek bahane olsun.ben içimi kusamadıgım babasına içimi kusayım eşim bana defol git bosanacam desin bende gidim.eşimle hergün kavga hakaret son sınırları zorluyoruz zaten

Eşim babasının ne mal olduğunu biliyor ne kendi laf diyo ne bana dedirdi Yo.benim diyecegim bize bu lafları dediniz siz nasıl babasınız diyecem.siz bize hiç muhtac olmayacak mısınız diycem hastalık ölüm parasız kalmak size gelmeyecek mi dicem.eşim araya mesafe koymaz agzına düşecek babasının.onun suclu oldugunu bile bile dört yıllık hiç bi sucu olmayan karısını bosayacak

Saygı ve sevgi bitmiş bu evlilikte. .
Sanırım erken evlenmişsiniz. .
Aşk bitince tahammül de bitiyor. .

Kankalar konu çok uzundu, özetleyebilecek bir hayırsever var mı?
pinky
bu kizcagizin oturdugu evi kayyum pederi zamaninda otursunlar diye vermis. sonra yakin bir zamanda da evi satiyorum diye 'guya habersiz - ama bence oglunun haberi vardi - ' satmis. Bu kizimiz da ev istemis, peder de demis ki gidin cadirda yatin.
kizimiz da esi ile kavga etmis, esine demis ki ailene sunu bunu diyecegim. esi de demis ki tek laf edersen bosarim.

Ev istemedik kaynanam ben cadırda yasarım cocukları mı yaşatmam dedi kayın babam da onlar da yasasın cadırda dedi.

Çadırda yatın nedir ya, ben çadır görmeyeli yıllar oldu, var mı hala onlar hay Allah. Bu ne biçim kp. Konu sahibi, kp size ev vermek zorunda değil, evi sizden habersiz alıp satması da etik değil, eşinizin yaptığı bence çok komik. Ben olsam bilmiyorum ya, ömür geçmez bence bunla.

@Je taime pas
uzgunum ki esinizin babasi size ne ev vermek, ne de yeni durumda size bir ev temin etmek zorunda.
insanlar kendi guclerine, imkanlarina guvenerek evlilik yoluna girerler.
esimin de, benim de ailemizden mallarimiz var; evlenirken tekbir kurus destek almadik, istemedik, kabul etmedik.
nedeni evlilik sorumlulugunun bilincine varip, evli oldugumuzu anlayabilmekti. artik anne babamizin yavrusu degil, birbirimizin esiydik cunku.
diger yandan elbette ki anne ve babanin evlatlari icin bir sey yapmalari, destek olmalari da son derece normaldir.
burada yakisiksiz olan tek sey, dediginiz dogru ise, esyalarinizin kapiya konulmasi olmustur ki bence esinizin on bilgisi vardi bu durumdan ancak bu duruma giden seylerden de bence sizin de haberiniz vardi. yoksa bipolar kisilik bozuklugu yok ise eger kayyum pederde, bir evi once verip sonra da kapiya koymaz durduk yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…