Bana anama bobama laf dersen seni basarım dedi..

Yazık günah bu erkeklerde ailesinden istediıi kadar kazık yesin çıt dedirtmez eşinin ailesi ufak bi yanlışını görse ooo kıyametler kopar nankör heriflerin

Kp neden evi sattı iflas felan mi etti ,kendi emeğinle aldığın şeye gururla bakarsın bu benim dersin ,inşallah kendiniz alırsınız evinizi, hamile olduğunu söyle ,belki eşin değişir öda babasına kızgın değil se haberi vardır diyorum önceden biraz bekle acele karar verme

Bizim hiç bir bilgimiz yok tu zorumuza giden de o ya işte insan bi gelip söyler satacağım diye.evler sizin dedi bize tapusu bizde degil di çünkü daha oturalı bi sene olmadan satıp bizi esyayla kapıya koydu.bu kayın pederin iki oglu bi kızı daha var.oglan biri 17 biri 10 yasında o oglanların ev paraları bankada yatıyor demişti sözde.sonra onlara da vermeyecem bişey dedi.

Çok üzüldüm ya ne çok öküz koca varmış pesss... ne diyceğimi inan bilemiyorum.. eşini neticede sen daha iyi bilirsin tanırsın.. bende 5 yıllık evliyim.. son bi senedir falan evliliğimi anladım diyebilirim.. karşılıklı hatalarımız oldu eşim bu evliliği bitirecek çok şey yaptı en son gözümü karartıp boşuycam seni dedim aileler biraraya geldi ama tabiki ayrılmadık.. iyi ki de ayrılmamışım.. ama eşim beni çok seviyodu hatta annesi her kavgada bırak bunu babasına bitti bu iş ayrılın oğlum derdi yüzüme karşı eşim kimse umutlanmasın ben ölürüm yine aurılmam karımdan herkes çaksın bunu kafasına dedi.. aileye aşırı düşkün biri olan hayatta değişmez dediğim adam kurban olduğum Allah öyle haller yaşattı ki 5 sene önceki adamla şimdiki arasında koca koca dağlar kadar fark var.. çok uzun oldu kuzum kusura bakma ama sana örnek olur belki dedim.. ben oldukları gibi kabul ettim sızlanmayı bıraktım kocama odaklandım sadece ve o mutlu oldukça bana bağlandı.. azıcık da olsa umudun varsa denemeye değer.. neticede can taşıyosun ve aşılmıycak bi problem değil.. ailenle konuşsan aileler biraraya gelse.. fevri karar verme

İflas etmedi zaten o evler iyi değilmiş hiç sevmiyor mus.onlardan ev olmazmış

arkadasim anliyorum ancak sen de bizim demek istedigimizi anla.
yasadigin sey cok zor, Allah yardimcin olsun ancak kayyum pederin ister verir, ister vermez. Adam calismis, kazanmis, yapmis; esin dahil diger cocuklari da okusun, calissin, kazansin, yapsin.
Anlatabiliyor muyum?

Hanimefendi oncelikle bi sakin olun tamam sorunlariniz var ama ayni zamanda 4 yillik bir evliliginiz ve birde karninizda bebeginiz var . Ofkeyle kalkan zararla oturur.
Belki ofkeyle soyluyorsunuz bunlari ama pisman olacaginiz bir yoldasiniz . Emin olun sizin sorununuzdan daha buyuk sorunlari olan ve hala evliligini yuruten insanlar var. . Artik kararlariniz sadece sizin hayatinizi degil karninizdaki meleginde hayatini etkiliyor.
Bu dunyada ne ekersen onu bicersin ortada bir haksizlik varsa emin olun mevlam goruyor. Ani kararlar vermek yerine bence elinizi bi karniniza koyun gozlerinizi kapatin ve bebeginizi hissedin benim 4 aylik bir bebegim var ve ben babasiz buyudum annemin sulalesindende sozlu ve gercek anlamda siddet gordum annem neredeyse yuvami yikiyordu . Hamileligim hep aglayarak gecti ilk bebegimi dusurdum ikincisinide neredeyse kaybediyordum. Kizim dunyamiza bir ısık gibi dogdu. Aldirmayi dusundugun belki senin kurtaricin olucak. Bir babanin oz oglunu kapida birakmasini cadirda yasasin demesini konusuyoruz eger sen sirf bosanmayi dusundugun adamdan diye hic bir sucu olmayan bir canliya kiyarsan burda bir annenin kendi evladini öldurmesini konusuyor olucaz cunku onun su an kalbi atiyor oda sen ve ben gibi insan. Ben babasiz buyumus cok kotu sartlarda yasamis biriyim dunyaya tekrar gelmek istermisin boyle yine babasiz siddet gorerek buyuyeceksin deseler hic dusunmeden kabul ederim cunku o hayat benim eşimle tanısmama dunyalar tatlisi bir evlada sahip olmama sebep oldu. Belki senin su an yasadigin sıkıntılarda yasayacagın mutlu huzurlu hayatin habercisi sana . Yagmur yaginca hic gunes acmayacak artik diye dusunmek cok yanlistir .

Adam bana dese keske bende seni ölsem bosamam diye.ben değişmem diyo babam yüzünden olmasada bu evlilik gitmez diyo 3 5 sene olacağına şimdi bosa Bana niye sabrediyorsun biz nasıl olsa bosanırız diyo.seni seviyorum ama ben böyleyim ilgi göstermem sevgi göstermem her lafı sayarım ama ben böyleyim.ben bu adam dan ne bekle yim ki.

Vermesin bacım ama ya ben laf diyim ya eşim sogutsun kendini babasından suclu oldugunu bile bile agzına düşmesin.kırıldıgını üzüldüğünü bi belli etsin.tamam o onun babası da ben de eşiyim onun doğruları söyleyecem diye beni bosayacak.ben bilmiyordum sanki dört senedir bosamasını. Eşim onlardan uzak durmaz kırıldığını belli etmez arkasından küfür etse bile.hiç bişey olmamıs gibi yapıyoruz.madem dedim kırıldıgımızı bi köşeye bırakalım borc isteyelim dedim.bize bina diksin demedim.iki üç senede öderiz biter dedim.o benim evimde 4 ay kalırken iyi de yüzsüz ce ben borc isteyelim deyince mi kötü

İyi de bitanem azcık gözünü korkutsan işin ciddiye bindiğini görse belki değişecek.. buraya yazamayacağım haltlar etti eşim bana da ama sabrettim meyvesini topluyorum.. ailenin yanına git bi süre eğer gidebilme durumun varsa.. içinde bulunduğun durumu sen daha iyi bilirsin.. inan ki evlat öyle çok şeyi değiştiriyo ki tahmin bile edemezsin belki de vesile olacak.. ben kürtaja karşıyım ne olursa olsun.. emin ol eğer öyle bi hata edersen hiç geçmeyen bi acın vicdan azabın olucak ve kahrolucaksın.. 60 yaşındaki teyzelerden bile duyuyorum bazen çok pişmanım her türlü büyütütdüm keşke kıymasaydım diye ağlıyolar.. yapma etme

guzel arkadasim, esin pasif bir erkek.
zayif, guclu otorite figurleri altinda ezilmis belli ki. kendi varligi kimi ezer anca? seni. dolayisiyla kime tavir koyar? sana.
esin seni bosamayacak, sadece kuyrugu dik tutmaya cabaliyor kendi aklinca.

diger taraftan, tutun bir kiralik daire; oturun. benim esim profesor, biz de kirada oturuyoruz. ne olmus? her ikimizin da ailelerimizin hem maddi imkani hem de daireleri olmasina ragmen, tek bir destek istemedik. sen de isteme. uc yilda ne ev parasi oduyorsun? nereye oduyorsun, fabrikada calisiyorum yazmissin. gercekci ol biraz. canini ve canindaki cani dusun.

Haklısın kardesim haklısın belki cok sinirden diyorum bunları karşımdakinin sucu yok.ama cana deger bi eşim olsa beni sevgisiyle saran canıma can katan oda yoksa napayım ben.beni seven sevgisiyle şimartan bi eşim olsa arkamda desteğim dayanagım olsa.es den de fayda yok.adama huylarını sayıyorum biliyorum ama ben böyleyim işine gelirse değişemem diyo.ne diyim ben buna nee

Yurt dışındayım bi inat buraya geldim Türkiye de bi yıl kira da kaldıktan sonra bizim oralarda ev pahalı degil 90 bine en lüks evi yaparsın.buranın bir lirası oranın üç katı cocuk yapmam üç yıl calısınca ödüyorduk parayı o niyetle düşündüm

Canımm benim değiş dersen zıtlaşır.. bunları belli bi döneme yayıcaksın.. önce tepkili olduğunu gösterme.. sonra eşine yakın ol defalarca cesaretin kırılacak ama her defasında gücünü toplayıp yeniden deniyceksin. Ailesinin ardından saydırmayı bırakıcaksın adam ailesine kızıyosa bile senin bu tavrından dolayı onlar kıymete biner.. inançlı mısın bilmiyorum ama eğer inanan biriysen teheccüd namazlarına kalk ve ağlayarak secdede Allah a yalvar.. Allah dilediğini öyle bi çevirir ki hayatta olmaz dediğin şeyler oluverir.. bi de sabretmek zor ama bağırıp çağırma elinden geldiğince üzüldüğünü kırıldığını dile getir görsün adam halinden tavrından bunu.. gözleri dolu üzgün hele ki kendisi tarafından üzülen eşine dayanamaz seven kocalar.. hata etse bile affettirmeye çalışır kendisini.. akıllı ol azcık yola getir adamı.. iila da ayrılcam dersen evladına kıyma.. ben 2 aylık gebeyken alıncak bu çocuk bitti bu iş dedi bi kavga sırasında kaynanam.. o seni ilgilendirmez senin lafınla gebe kalmadım aldırmam da demiştim.. sonra babamlar geldi aynen babam da bi torunuma bakamıcam mı aldırmıycaz çocuğu falan demişti.. o yüzden diyorum ki yanlış bi şey yapma cinayet işleme

lutfen kendinize odaklanin. esinizle devam edip edememek evvela nasip, sonra da takdir.
ancak eger devam edecekseniz de bu fikirlerinizden uzaklasin.
bir lira - uc lira, birakin bu gurbetci zihniyetini de. biz de yurt disinda yasiyoruz. ustelik dedigim gibi esip profesor ben de gazeteciyim. bir gun sizin yaptiginiz hesaplari yapmadik. cocugumuzun okulunun hesabini yaptik, buradan turkiyeye donunce buradaki faaliyetlerini devam ettirecekleri okullar icin yatirim yaptik.

Haklisin bi nefret kin ugruna inat ediyorum belki de.yada yapılanları takıntı yaptım kafama hadi onu da halletsem kendimi bu inattan vaz gecirsem eşimi nasıl düzeltcem.

Kardes bizim ailede kocasından zulum gormeyen bi tane kadin yok . Benim anneannemi sevdiginden ayirip evlendirmisler . Dedem anneannemi findik fabrikasinda calistirir parasinida elinden alirdi. Benim anneannem begendigi paspasi kocam bana kizar korkusuyla koydeki evlerinin mereğinde eskitip kullanmis . Anneannem gozlerini kaybetti seker hastaligina yakalandi yuruyemez oldu . Benim dedem ona ragmen anneannemi döverdi. Bizi kapiya atardi karda ben terlikle yürüyüp komsumuza sığındıgımi hatirliyorum. Teyzemden p...c diye dayak yedigimi hatirliyorum cocuguda beni doverdi ve benim teyzem ögretmen . Inan bosanmak cozum olsa bosan derim ama bu kadar eziyet gormus biri olarak sana vazgecme diyorum . Rabbimin bir bildigi var ki sana o evladı nasip etti

Kötü şeyler yasamıssın bacım.benim cocuklugumu anlatsam senden kalır yanı olmaz.belki de üste cıkar.tanıyan olursa diye susuyorum.ama ne bilim bi insan 6 yasından sonra 24 e kadar hiç gülmez mi yüzü.altıdan öncesi cocuktum hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…