Bana anama bobama laf dersen seni basarım dedi..

Yorumlarını alt alta yazıp bir okusan resmen çelişki yumağı,ben zenginlik manyağı değilim demişsin akabinde esin için diyorsun ki kendini de satsa o evi yapacak, e kendini satsın o zaman ne diyelim

Kirada oturmayı ne sanıyorsa artık kirada oturacagina eşinin kendini satmasından yana

Ve ilaçla korundugum hala cocuk istemedim halde 6 haftalık da hamileyim aldırmayı düşünüyorum bosanacagım adam dan cocuk olsun istemiyorum.

Üstteki yorum şubat sonu alttaki yorum güncel, korunarak hamile kalmadın yani

konu sahibi valla @ AdAm_OLaCaK_KIZ ın eline düştün,evirir çevirir kendine getirir seni....kızma valla hafiye gibisin

Hamile kalmakla ilgili konuları var yani şimdi çıkıpta istemeden hamile kaldım aldırcam derse cinlenirim, dürüst gelene bizde pamuk gibi oluyoruz

Ayrıca bu kp fransadan mı 2 ev vermiş orda yaşıyorlarmış çünkü

genelde safımdır hani irdelemem pek konu öncelerini! evet çelişkileri görünce bende noluyor diyorum, sende çelişkiler yumağını ortaya koyuyorsun......bu da sağlam adım atmak oluyor tabi......aptal yerine koyuyor bazı üyeler insanı....yaklaşımın tabikide daha sağlam en azından şu an benim hissettiğimi hissetmiyorsun falzasıyla haklısın!

Kimseden birşey beklemden yaşarsanız daha mıtlu olursunuz..
Yavrucum bu evi satıcağım, ilerde size yardımcı olacağım deseydi diyorsunuz.. İlla adam yardımcı olacak yani.. Bilemiyorum, evlilik yaşına gelmiş kişiler bireydir.. Birey olanlarda birilerine muhtaç olmadan, beklenti içinde olmadan hayatlarına devam etmek zorunda..

Arkalarından o.çocuğu dedinde eşin sustumu.....

ağzıma ne geldiyse saydım.onlar benim ailemin yüzüne laf dedirtmem dedi.arkalarından o.çocugu bile dedimama yüzlerine yok.drdirtmezmiş.bende yemin ettim borc vermezse laf diyecem içimdekalmayacak yaptıkları dedim.

Şu ifadelere bak, yok adam yüzlerine karşı da git o.çocuğu de deseydi, elbette dedirtmeyecek, herkes kV kp sorunu yaşıyor ama küfür nesi? Bir de eşine hayiflanıyo yüzlerine dedirttirmiyo diye

Adam 2 ev birden vérité sonra birden çark ettiyse orda kesin birsey vardır, ailem yok demiş konu sahibi, belki adam başta babalık yapmak istedi ama birsey koptu sonra, ya bi laf geldi kulağına,ya başka birşey, konu sahibi samimi değil, hamilelik konusu buna örnek

bence eşinizin ailesinin maddi durumuna kanarak evlenmişsiniz verilen evler bal kaymak olmuş satılınca kinlenmişsiniz o günden beride evi kocanıza cehennem ediyormuşsunuz gibi bir hava sezdim ben nedense

Adam size borç vermek zorunda değil ama siz otururkende evi size haber vermeden satması çok garipmiş.
Siz kv kp mi güvenip evlendiniz bunuda anlamadım gerçekten
kv kp e guvenmekle evlenmesının ne ılgııs var
kızın oturdugu evı satmıslar haber vermeden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…